Bluray drive: Εγκατάσταση από αρχάριο?

mmoukiou

Supreme Member
22 October 2007
3,069
Δεν έχω ποτέ μου σκαλίσει το εσωτερικό του pc. Θα καταφέρω να συνδέσω ένα bd-rw? Μπορεί κάποιος να μου δώσει βασικές οδηγίες? Υπάρχει κίνδυνος να κάνω ζημιά?
Τέλος -και σημαντικό- ο υπολογιστής είναι σε εγγύηση (έχει ταινία ασφαλέιας στο καπάκι του). Θα χαθεί η εγγύηση με αυτή την παρέμβαση, αν τελικά το κάνω μόνος μου?
Ευχαριστώ εκ των προτέρων.

Δεν έχω ποτέ μου σκαλίσει το εσωτερικό του pc. Θα καταφέρω να συνδέσω ένα bd-rw? Μπορεί κάποιος να μου δώσει βασικές οδηγίες? Υπάρχει κίνδυνος να κάνω ζημιά?
Τέλος -και σημαντικό- ο υπολογιστής είναι σε εγγύηση (έχει ταινία ασφαλέιας στο καπάκι του). Θα χαθεί η εγγύηση με αυτή την παρέμβαση, αν τελικά το κάνω μόνος μου?
Ευχαριστώ εκ των προτέρων.

Θα χαθεί Μάριε.

Απλά βάζεις το sata φισάκι και τη φίσα του ρεύματος και τα υπόλοιπα γίνονται μόνα τους.

Απάντηση: Re: Bluray drive: Εγκατάσταση από αρχάριο?

Θα χαθεί Μάριε.

Απλά βάζεις το sata φισάκι και τη φίσα του ρεύματος και τα υπόλοιπα γίνονται μόνα τους.

Αν χάνεται η εγγύηση, θα το πάω στο κατάστημα. Απλά, έλεγα να γλιτώσω μεταφορές και κουβαλήματα, αλλά μην πάθουμε και καμμία νίλα.:HTEHETH63:

Re: Απάντηση: Re: Bluray drive: Εγκατάσταση από αρχάριο?

Αν χάνεται η εγγύηση, θα το πάω στο κατάστημα. Απλά, έλεγα να γλιτώσω μεταφορές και κουβαλήματα, αλλά μην πάθουμε και καμμία νίλα.:HTEHETH63:

Από που?

Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Bluray drive: Εγκατάσταση από αρχάριο?

Από που?

Από πού θα πάθω νίλα? Ή από που είναι αγορασμένο?

Απαντώ και στα δύο, για να είμαι μέσα :smash:

νίλα μπορεί να πάθω, αν μου χρειαστεί η εγγύηση και την έχω ακυρώσει (το pc είναι 3 μηνών)

και το έχω πάρει από multirama .:drummer:

:ernaehrung004:

Re: Απάντηση: Bluray drive: Εγκατάσταση από αρχάριο?

Άσε, δεν το ανοίγω. Μια χαρά είναι η εγγύηση!!!
Problem solved!:flipout::flipout::grinning-smiley-043

Αυτό είναι που λένε "απομακρυσμένη τεχνική βοήθεια".

Άμεσα αποτελέσματα...:flipout::flipout::flipout: