BMS 4555 or what?

Σταυρος Δανος

AVClub Addicted Member
21 March 2008
1,811
Πατρα/Κυπρος
Υπαρχει κανενα αλλο εφαμιλλο της ποιοτητας αυτου του driver,παντα σε αυτη την τιμη(περιπου 150ευρ/μοναδα)???

Για μιντ,1'' ή 1,5''

Θα εκτιμουσα την βοηθεια των απανταχου συγχωριανων κορνακιδων:grinning-smiley-043

Δεν έχω προσωπική εμπειρία αλλά απ ότι γράφετε ο Γερμανός BMS είναι καλύτερος απ τον Ιταλό B&C.

Το 4555 δε το γνωρίζω αλλά το 4550 έχει λάβει διθυράμβους από το audioheritage forum και πλέον το έχουν σαν αναφοράς. Φαντάζομαι και το 4555 θα είναι εξίσου καλό και μάλιστα στην τιμή αυτή είναι αχτύπητο, ειδικά άμα σκεφτείς οτι και μόνο τα διαφράγματα των αντίστοιχων JBL κοστίζουν αρκετά περισσότερο! Προσωπικά δεν έχω ακούσει κανένα από τα 2.

Κατι JBL μεταχειρισμενα υπαρχουν,αλλα ειναι σε αγνωστη κατασταση...
Καμια εμπειρια σχετικα με B&C vs ΒMS?

Βλεπω Σταυρο, επανερχεσαι στο σωστο δρομο. Τι JBL υπαρχουν? για στειλε ενα ΠΜ ....

Τζιμ,το Raal δεν κατεβαινει απο τις καμπινες ουτε με σφαιρες.Στις υψηλες ειναι κορυφη.
Απλα πειραματιζομαι με κατι.....κανε υπομονη:a0210::a0210:

-bye-

καλα, παρε το BMS ( η οτιδηποτε τελως παντων) βαλτο σε κανα χωνι της προκοπης, ακουσε τα διπλα-διπλα και ξανασυζηταμε -bye-

Λοιπον...
το 4555 ειναι η εκδοση του 4550 για λαιμο 1,5'',εξου και το 4554 για λαιμο 1,4''.Και εχουν και την ιδια ακριβως τιμη(129ευρος!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!)
Αρα παμε για 4555?
Τι λετε?

Αν κάποιος ενδιαφέρεται να αγοράσει μεγάφωνα BMS ας μου κάνει πρώτα μια ερώτηση για την τιμή που μπορώ να το τα βρω.

Λοιπον,το 4555 και το 4550 ειναι 130ε το ενα απο Stereo Lab,Γερμανια.
Τι τιμες μπορουμε να βρουμε?
Τα 4555 θα ανηφορισουν προς Τζιμακο μερια σε λιγες μερες για δοκιμες.Οποταν ακου το πρωτα και μετα,μην βιαστεις.
Με μενα "μπορει" να υπαρχει θεμα ταιριασματος με την τρακτιξ(ή οχι),θα μας πουν τα παιδια