- 17 June 2006
- 10,573
Κοιταω λιγο να μαζεχω τα υλικα να φτιαξω το μικρο μου πισακι.
Εχω δει αυτο το board που μαλλον μου κανει, αν δω λιγο τις διαστασεις και τα heatpipes, αλλα το ερωτημα μου ειναι το εξης...
Το board γραφει για τις μνημες.......
2 x 1.5V DDR3 DIMM sockets supporting up to 16 GB of system memory
* Due to a Windows 32-bit operating system limitation, when more than 4 GB of physical memory is installed, the actual memory size displayed will be less than the size of the physical memory installed.
Dual channel memory architecture
Support for DDR3 1600/1333 MHz memory modules
Support for non-ECC memory modules
Support for Extreme Memory Profile (XMP) memory modules
Κοιτοντας τωρα τις μνημες σε ταχυτητα 1600 και XMP support, βλεπω οτι ολες οι 1600 με XMP εχουν voltage στα 1.65
Αυτες των 1333Mhz εχουν voltage 1.5 αλλα δε βλεπω XMP support.
Να υποθεσω οτι εφοσον το board υποστηριζει, θα επιλεγεις το voltage απο το bios 1.5->1.65 ????
Καθε βοηθεια δεκτη.
Εχω δει αυτο το board που μαλλον μου κανει, αν δω λιγο τις διαστασεις και τα heatpipes, αλλα το ερωτημα μου ειναι το εξης...
Το board γραφει για τις μνημες.......
2 x 1.5V DDR3 DIMM sockets supporting up to 16 GB of system memory
* Due to a Windows 32-bit operating system limitation, when more than 4 GB of physical memory is installed, the actual memory size displayed will be less than the size of the physical memory installed.
Dual channel memory architecture
Support for DDR3 1600/1333 MHz memory modules
Support for non-ECC memory modules
Support for Extreme Memory Profile (XMP) memory modules
Κοιτοντας τωρα τις μνημες σε ταχυτητα 1600 και XMP support, βλεπω οτι ολες οι 1600 με XMP εχουν voltage στα 1.65
Αυτες των 1333Mhz εχουν voltage 1.5 αλλα δε βλεπω XMP support.
Να υποθεσω οτι εφοσον το board υποστηριζει, θα επιλεγεις το voltage απο το bios 1.5->1.65 ????
Καθε βοηθεια δεκτη.