Βοηθάτε κόσμε! ΔΕΝ ΓΝΩΡΙΖΩΩΩ! Eurosport & κανάλια Nova

ΜΗΤΣ

Supreme Member
19 June 2006
3,430
Athens, Greece
Λοιπόν εγώ θέλω λίγα πραγματάκια και επιλεκτικά. Με ενδιαφέρει μόνο τα Eurosport και κάποια κανάλια της Nova, Discovery, History, National G., και ίσως κάνα ακόμη. Δεν με ενδιαφέρει αν θα είναι επίγεια, δορυφορική, πλανητική, διαστημική λήψη :Banane0: αλλά μόνο να τα βλέπω με το λιγότερο κόστος στην όποια συνδρομή (αν χρειάζεται) αλλά και εγκατάσταση εξοπλισμού.
Για δώστε μου τα φώτα σας παρακαλώ...:ears:

Re: Απάντηση: Βοηθάτε κόσμε! ΔΕΝ ΓΝΩΡΙΖΩΩΩ! Eurosport & κανάλια Nova

http://www.nova.gr/gr/valuepack.asp

πας σε εξουσιοδοτημένο κατάστημα παίρνεις πακέτο με λίγα ευρώ και τέλος

ΥΓ δεν έχει τα eurosport

Αυτά τα έχω υπόψιν φίλε. Τα γνωρίζω αλλά το eurosport ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ MUST!!!! Και ξεκινάει και το παγκόσμιο πρωτάθλημα snooker το Σάββατο...

Αν δεν σε ενοχλούν τα γερμανικά, το Eurosport εκπέμπει ελεύθερα στον Astra.
Για τα υπόλοιπα το μικρό πακέτο της Νόβα.

Ούτως ή άλλως το Eurosport με ελληνικά καί αγγλικά δεν το ανοίγουμε πλέον με τόν "άλλο" τρόπο... Ετσι δεν είναι ή κάνω λάθος; Υπάρχει κανείς που να ανοίγει τώρα ελληνικό Eurosport;

Άμα θες μόνο αυτά τα κανάλια αλλά και να έχουν υπότιτλους και ελληνική περιγραφή στα Eurosport τότε μόνο από Nova μπορείς να τα έχεις δυστυχώς!

Έαν δεν σε ενδιαφέρει η γλώσσα και δεν θες υπότιτλους τότε μπορείς να πάρεις κάποιο άλλο πακέτο συνδρομής, που στην περίπτωση σου τεριάζει το Dolce στον Hellas Sat 2. Που μπορείς να φτιάξεις το πακέτο σου. http://www.dolce.ro/ro/pachete_si_tarife/variety.html

Εγώ έχω το full packat της nova και πιστεύω πως αφού βλέπω λίγο από όλα είναι καλό , εκτός της εικόνας βέβαια ... Τα free eurosport τα πιάνω και εγώ αλλά στην τελική θέλω και ελληνικό ήχο ...

Οσο για "σπασμένα" δεν κάνουμε συζήτηση :ernaehrung004:

Ούτως ή άλλως το Eurosport με ελληνικά καί αγγλικά δεν το ανοίγουμε πλέον με τόν "άλλο" τρόπο... Ετσι δεν είναι ή κάνω λάθος; Υπάρχει κανείς που να ανοίγει τώρα ελληνικό Eurosport;

Εγώ πάντως βλέπω eurosport1 & 2 στα Ελληνικά στον hotbird με τον "άλλο" τρόπο....