Φίλες μας, καλώς ήρθες κοντά μας και καλή συνέχεια.
Μόλις τώρα είδα το θέμα και θα προσπαθήσω να σου δώσω την άποψή μου, σε σχέση με αυτά που ρωτάς γιά να μην σε μπερδέψω παραπάνω.
Αρχικά και τουλάχιστον και θεωρητικά ο lx-70 αυτη την στιγμή θεωρείται ένας απο τους καλύτερους av στην συγκεκριμένη κατηγορία τιμής και όχι μόνο.Εχει τα πάντα μαζί με την υποστήριξη των νέων forma ήχου.Μπορε´ςι να προχωρήσεις άφοβα, αν και θα πρέπει να εξετάσεις με ελάχιστα παραπάνω χρήματα και την επιλογή του onkyo tx-sr875(..τον έχω προτείνει και σε άλο θέμα..) με τις ίδιες παροχές, αλά με περισσότερη ισχύ 7χ180 σε σχέση τα 7χ150 του pionner.Οποιον και απο τους δύο να επιλέξεις έχω την αίσθηση ότι θα πράξεις σωστά.
Σε ότι αφορά τώρα τα ηχεία δεν μας λές εαν θέλεις ηχεία δαπέδου, κολώνες, η βάσης,καθώς επίσης και σε ποιές στάθμες σου αρέσει η μπορείς να ακούς.
Λογικά στα χρήματα που σου περισεύουν θα πρέπει να στραφείς σε ένα καλό σύστημα 5,1 η 7,1...το 6,1 δεν εξυπηρετεί σε τίποτα,άσε που είναι και δύσκολο να έχεις πολλές επιλογές.
Εγω εδω και με βάση τις ανάγκες ακρόασης που μας δίνεις θα σου πρότεινα ένα σύστημα 5 ηχείων της audio spectrum studio 6se/fone3se/studio0.5se....με πολύ καλό ταίριασμα μεταξύ τους.Ηχεία δηλαδή frond δαπέδου, κεντρικό και rear βάσης/τοίχουπο μπορούν να φτάσουν και σε ψηλές στάθμες άφοβα, αρκεί να οδηγηθούν σωστά.Βεβαίως σε αυτη την περίπτωση θα πρέπει να προσθέσεις καμιά 300 ευρώ ψάχνοντας γιά ένα καλό sub π.χ Crystal Audio THX-10 που και δυνατό είναι(600wrms)και έξοχα θα δέσει με τα spectrum.
Ελπίζω να σε βοήθησα κάπως.