Βοήθεια αγοράς ηχείων και ενισχυτή για μουσική

asmodeus

New member
2 April 2012
9
Καλησπέρα και καλη χρονια σε ολους. Προσφατα μετακομισα και μενω μονος μου πλεον και πηρα την αποφαση μιας και ταινιες βια να βλεπω 3-4 το μηνα, ενω αντιθετος μουσικη ακουω συνεχεια, να προχωρησω σε αγορα δικαναλου ενισχυτη με δυο ηχεια. Ο χώρος που θα τοποθετηθει ειναι 50 τ.μ.. Εχω τρομερα μικρη εμπειρια. Μεχρι προσφατα ακουγα μουσικη απο κατι 5.1 ηχεια logitech στο pc... Το budget μου ειναι μεχρι 700-800 ευρω ακομα και μεταχειρισμενα αν αξιζουν. Υπαρχει κατι να μου προτεινετε.. Αν και χαζο, θα με ενδιεφερε να εχουν και bluetooth συνδεση αν υπαρχει περιπτωση.. Αυτα και ευχαριστω εκ των προτερων.

Τνχ Κωστα.

Τα bluetooth ηχεια καλυτερα να τα ξεχασεις, δεν πανε τοσο καλα για μουσικη.

Νομιζω οτι θα σε καθοδηγήσουν τα μελή μας στις επιλογές σου. Τα τετραγωνικα σου ειναι αρκετα οποτε θα πρεπει να πας σε κατι σχετικα μεγαλο (κολώνες).

Αν θες πες και τι μουσικη σου αρεσει να ακους, βοηθάει.

Τνχ Κωστα.

Τα bluetooth ηχεια καλυτερα να τα ξεχασεις, δεν πανε τοσο καλα για μουσικη.

Νομιζω οτι θα σε καθοδηγήσουν τα μελή μας στις επιλογές σου. Τα τετραγωνικα σου ειναι αρκετα οποτε θα πρεπει να πας σε κατι σχετικα μεγαλο (κολώνες).

Αν θες πες και τι μουσικη σου αρεσει να ακους, βοηθάει.

Κυρίως Rock και Dance μουσικη ακουω.. Μην ρωτησεις πως τα συνδιαζω... Bluetooth εννουσα να μπορω να συνδεσω ασυρματα το κινητο μου πχ... Οχι για τα ηχεια. Ναι και εγω για κολωνες ελεγα σε τετοιο χωρο...

--- Αυτόματη συγχώνευση μηνύματος ---

Κοιτάζοντας για το επόμενο μοντέλο, αν αξίζει παντα, θα έδινα και 100 παραπανω για το S500... Εκτος αν στα 350-400 υπαρχει και κατι πιο αξιολογο. Αυτο μαρεσει γιατι εχει και bluetooth συνδεση για κινητο πχ που εχω spotify.