βοηθεια ειδικων

STELIS13

New member
6 December 2008
2
καλημερα, ειμαι νεοσ στον χωρο.εχω εναν χωρο με χαμηλο φωτισμο 45τμ ολοι οι τοιχοι ασπροι και θελω να φτιαξω ανα μινι ΗΟΜΕ CINEMA. O σθγκεκριμενοσ χωροσ θα ειναι αποκλειστικα για αυτον τον λογο.θελω να βλεπω νοβα, ταινιεσ,ποδοσφαιρο,και πολυ playstation.εφερα εναν ειδικο και μου προτεινε τον Optoma HD800XLV, contrast 8000:1,
Οθόνη Προβολής τύπου Σταθερού Πλαισίου
Πλαίσιο αλουμινίου, με ειδική εσωτερική καμπύλη
Ωφέλιμες διαστάσεις: 300 x 169,Optoma HD3000 scaler για αναβάθμιση του σήματος της τηλεόρασης,Ενισχυτής Home Cinema
Yamaha RX-V463,Ηχεία Yamaha NS-225, θελω να μου πειτε την γνωμη σας για αυτο το πακετο. το μονο που ζητησα απο αυτον ειναι οικονα εφαμιλλη μετις lcd samsung 46,40 που ειδη εχω.Ευχαριστω εκ των προτερων.:a0210:

Φίλε STELIS13 καλώς ήρθες στην παρέα μας :ernaehrung004:

Όλα εξαρτώνται από το μπάτζετ που θέλεις να διαθέσεις, ώστε να μπορέσουν όλοι να σε βοηθήσουν όσο μπορούν. Αλλά έτσι αόριστα...
Πες μας τι ποσό είσαι διατεθειμένος να ξοδέψεις κι εμείς εδώ είμαστε πάλι ;)

Επίσης το home cinema (ενισχυτή και ηχεία) τα έχεις ήδη ή σκέφτεσαι να τα αγοράσεις αυτά που γράφεις? Γιατί δεν το κατάλαβα...

ΦΙΛΕ ΠΑΝΟ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ. To κοστοσ του πακετο μαζι μετα ηχεια ειναι5300ε.ζητησα κατι καλυτερο στον προτζεκτορα και μου ειπε οτι οχωροσ θελει τα 2000 lumens kai εχω κανονισει να το εγκαταστησω αυριο

Θα περιμένουμε τις εντυπώσεις σου φίλε STELIS13 :2thumb22sup:
Πάντως για τον προβολέα, έχω ακούσει και διαβάσει ότι είναι πάρα πολύ φωτεινός, οπότε από άποψη φωτός δεν θα έχεις κανένα πρόβλημα. Όμως έχω διαβάσει και άλλους που βλέπουν rainbow λόγω τεχνολογίας DLP που είναι. Ελπίζω να τον τσέκαρες πριν τον αγοράσεις, γιατί αν σε ενοχλεί το φαινόμενο δεν θα μπορείς να κάτσεις μπροστά στον προβολέα για πολύ ώρα.

Κατ´αρχήν εφόσον ο χώρος προορίζεται αποκλειστικά για home cinema καλό είναι να βαφτεί με πιο σκούρα χρώματα.

Δεν κατάλαβα τι ακριβώς περιμένεις.
Τον προβολέα;

Οι επιλογές των μηχανημάτων δε νομίζω οτι είναι και οι καλύτερες.
Ο προβολέας μαζί με τον σκάλερ αν δεν κάνω λάθος κοστίζουν γύρω στα 2700 νομίζω οτι με αυτά τα χρήματα μπορείς να πάρεις άλλο προβολέα με καλύτερα αποτελέσματα χωρίς σκαλερ.

Τα ηχεία δεν νομίζω οτι είναι ικανά να γεμίσουν το χώρο σου.
Καλύτερα αποτελέσματα θα είχε κάτι τέτοιο. Σε φθηνή λύση.

Ηχεία

http://www.homecinema.gr/details.php?prid=345&preview=showtech

και ένα sub

http://www.homecinema.gr/details.php?prid=436

για τις χαμηλές.