Γεία σας παιδιά
θα ήθελα τα φώτα σας για κάτι.
Είμαι κάτοχος μιας KDL-40W2000 η οποία τον καιρό που την πήρα θεωρούταν μια πολύ καλή τηλεόραση αλλά βέβαια τα χρόνια περνάνε γρήγορα και η τεχνολογία ακόμα πιο γρήγορα.
Επίσης έχω εστιατόριο σε τουριστική περιοχή και λόγω μουντιάλ λέω να μετακομίσω την sony στο μαγαζί και στο σπίτι να πάω για κάτι καλύτερο.
Είναι και μια καλή δικαιολογία για την σύζηγο γιατί όταν ακούει τέτοιες αγορές
:furious3: έχουμε πρόβλημα.
Το θέμα έιναι ότι θέλω στη τηλέοραση που θα πάρω να δω διαφορά σε σχέση με την παλιά μου.
Αν πρόκειται οι διαφορές στο μάτι να είναι πολύ μικρές να κρατήσω την παλιά απο την οποία είμαι ευχαριστημένος.
Καλά τα πάει σε sd περιοχόμενο αλλά και σε fullhd μια χαρά τα καταφέρνει.
Στο βάθος του μυαλού μου επίσης έχω στα σκαριά ένα projector (το τηλέφωνο του Κούγια το ξέρουμε?:behead
επομένως η τηλεόραση δεν χρειάζεται να είναι και δυναμίτης.
Τα λεφτά που μπορώ να διαθέσω είναι 1000-1200ευρώ και ιντσες 40-46.
Παρακαλώ τα φώτα σας.
θα ήθελα τα φώτα σας για κάτι.
Είμαι κάτοχος μιας KDL-40W2000 η οποία τον καιρό που την πήρα θεωρούταν μια πολύ καλή τηλεόραση αλλά βέβαια τα χρόνια περνάνε γρήγορα και η τεχνολογία ακόμα πιο γρήγορα.
Επίσης έχω εστιατόριο σε τουριστική περιοχή και λόγω μουντιάλ λέω να μετακομίσω την sony στο μαγαζί και στο σπίτι να πάω για κάτι καλύτερο.
Είναι και μια καλή δικαιολογία για την σύζηγο γιατί όταν ακούει τέτοιες αγορές
:furious3: έχουμε πρόβλημα.
Το θέμα έιναι ότι θέλω στη τηλέοραση που θα πάρω να δω διαφορά σε σχέση με την παλιά μου.
Αν πρόκειται οι διαφορές στο μάτι να είναι πολύ μικρές να κρατήσω την παλιά απο την οποία είμαι ευχαριστημένος.
Καλά τα πάει σε sd περιοχόμενο αλλά και σε fullhd μια χαρά τα καταφέρνει.
Στο βάθος του μυαλού μου επίσης έχω στα σκαριά ένα projector (το τηλέφωνο του Κούγια το ξέρουμε?:behead

Τα λεφτά που μπορώ να διαθέσω είναι 1000-1200ευρώ και ιντσες 40-46.
Παρακαλώ τα φώτα σας.