Βοήθεια για 40άρα....Ποιά από τις 4;

greenfan

Established Member
20 November 2007
293
Αθήνα
Μπήκα - αν και λίγο αργοπορημένα είναι αλήθεια - στη διαδικασία να αλλάξω τηλεόραση και να περάσω στην επόμενη τεχνολογία. Διαβάζοντας αρκετές ημέρες το forum αποφάσισα να πάρω LCD και έχω προκρίνει 4 μοντέλα. Δύο πιο ακριβά και δύο λιγότερο. Η πρώτη κατηγορία έχει τη Samsung LE40F86BD και τη SONY KDL40 W3000. Η δεύτερη κατηγορία την Samsung LE40M86B και την Sony KDL40 V3000. Εχω διαβάσει reviews και την άποψη αρκετών μελών εδώ γι' αυτές τις τηλεοράσεις. Θα ήθελα απλώς λίγη παραπάνω βοήθεια για να καταλήξω σε κάποια από τις τέσσερις, τώρα στις γιορτές ή αμέσως μετά...

Μπήκα - αν και λίγο αργοπορημένα είναι αλήθεια - στη διαδικασία να αλλάξω τηλεόραση και να περάσω στην επόμενη τεχνολογία. Διαβάζοντας αρκετές ημέρες το forum αποφάσισα να πάρω LCD και έχω προκρίνει 4 μοντέλα. Δύο πιο ακριβά και δύο λιγότερο. Η πρώτη κατηγορία έχει τη Samsung LE40F86BD και τη SONY KDL40 W3000. Η δεύτερη κατηγορία την Samsung LE40M86B και την Sony KDL40 V3000. Εχω διαβάσει reviews και την άποψη αρκετών μελών εδώ γι' αυτές τις τηλεοράσεις. Θα ήθελα απλώς λίγη παραπάνω βοήθεια για να καταλήξω σε κάποια από τις τέσσερις, τώρα στις γιορτές ή αμέσως μετά...

Kατα σειρα αποδοσης ειναι (απο καλυτερη προς χειροτερη):

40F86ΒD
40W3000
40M86BD
40V3000

Οποτε κανονισε και τα οικονομικα σου και αποφασισε.

Με αυτή τη σειρά τις είχα κι εγώ. Το θέμα είναι σε ποιά χρήματα θα αποφασίσω τελικά να κινηθώ και η καλύτερη τιμή που θα βρώ...

Kατα σειρα αποδοσης ειναι (απο καλυτερη προς χειροτερη):

40F86ΒD
40W3000
40M86BD
40V3000

Οποτε κανονισε και τα οικονομικα σου και αποφασισε.

Εγώ θα λεγα
40F86 με μικρή διαφορά πίσω της W3000
40M86=40V3000

Αυτή τη στιγμή τα λεφτά μου είναι για την V3000, η οποία νομίζω οτι είναι πάρα πολύ καλή. ΟΚ, η W3000 και η Samsung F86 είναι προφανώς καλύτερες, αλλά είναι λίγο έξω από το target group μου οικονομικά. Και δεν ξέρω αν οι διαφορές θα είναι πραγματικά ορατές για μια συνηθισμένη χρήση και αξίζουν τον κόπο για τα παραπάνω λεφτά. Πάντως θα περιμένω γιορτές και λίγο μετά μήπως βρω καλύτερη τιμή. 'Η ίσως σε κάποιο powerbuy από το forum. Εκτός αν κάποια βγει σε προσφορά νωρίτερα...(δεν το πολυπιστεύω βέβαια)