Βοηθεια για 46-47´ 3d tv

Mak1s

New member
22 January 2013
21
Καλησπέρα σε όλους κ καλώς σας βρήκα.
Εχω διαβασει πολλα threads αλλά αποφασισα να ανοίξω καινούργιο
γιατί χρειάζομαι την βοήθεια σας.
Ενδιαφέρομαι για τηλεόραση 3d led 46-47αρα λογω αποστασης (2μετρα)
Το μπατζετ έχει ταβανι τα 1450 .
Με ενδιαφέρει για 60% 2d 40%3d κ επιπλεον βραδυνες ώρες gaming ps3
Το σαλόνι δεν είναι πολυ φωτεινό εχω μονο μια μπαλκονόπορτα.
Ειμαι αναμεσα σε lg lm760 samsung es800 κ sony hx850.
Ανοιξα αυτο το θεμα γιατι θα ηθελα τις προτασεις σας για τα μοντελα που
ισως δεν υπαρχουν βλεπε sony αλλα κ ισως καποιο που δεν εχω δει.
Σας ευχαριστω πολυ για το χρονο σας.
Μακης

Κανενας; Τοσο δυσκολο θεμα εβαλα η μηπως δεν εγραψα κατι σωστα;

Την πιο προσεγμένη εικόνα 2D με αντικειμενικά κριτήρια, θα την δεις μεταξύ των τριών στη Sony.

Όσον αφορά το 3D, η Samsung σε σχέση με τη Sony έχει το πλεονέκτημα των φτηνότερων γυαλιών και της μικρότερης ευπάθειας ως προς τη γωνία θέασης, η LG πάλι διαθέτει παθητικό 3D με ακόμα φτηνότερα γυαλιά, πιο φωτεινή και ξεκούραστη εικόνα, αλλά και με μισή ανάλυση και υφή εικόνας κοτλέ σε κοντινές αποστάσεις.

Στο κομμάτι των "αξεσουάρ" (μπλιμπλίκια, smartTV, ενσωματωμένος media player, κτλ.), έχει το προβάδισμα η Samsung μεταξύ των τριών, με τη Sony να έρχεται τελευταία σε αυτόν τον τομέα...

Ως προς το gaming, σύμφωνα με τις μετρήσεις του hdtvtest.co.uk, Sony και Samsung έχουν το ίδιο lag. Την 760 δεν την έχουν μετρήσει, αλλά η 660 που φέρεται να φοράει τον ίδιο επεξεργαστή εικόνας (με κάποιες λειτουργίες κλειδωμένες) βρίσκεται στα ίδια επίπεδα με τις άλλες δύο.

Την πιο προσεγμένη εικόνα 2D με αντικειμενικά κριτήρια, θα την δεις μεταξύ των τριών στη Sony.

Όσον αφορά το 3D, η Samsung σε σχέση με τη Sony έχει το πλεονέκτημα των φτηνότερων γυαλιών και της μικρότερης ευπάθειας ως προς τη γωνία θέασης, η LG πάλι διαθέτει παθητικό 3D με ακόμα φτηνότερα γυαλιά, πιο φωτεινή και ξεκούραστη εικόνα, αλλά και με μισή ανάλυση και υφή εικόνας κοτλέ σε κοντινές αποστάσεις.

Στο κομμάτι των "αξεσουάρ" (μπλιμπλίκια, smartTV, ενσωματωμένος media player, κτλ.), έχει το προβάδισμα η Samsung μεταξύ των τριών, με τη Sony να έρχεται τελευταία σε αυτόν τον τομέα...

Ως προς το gaming, σύμφωνα με τις μετρήσεις του hdtvtest.co.uk, Sony και Samsung έχουν το ίδιο lag. Την 760 δεν την έχουν μετρήσει, αλλά η 660 που φέρεται να φοράει τον ίδιο επεξεργαστή εικόνας (με κάποιες λειτουργίες κλειδωμένες) βρίσκεται στα ίδια επίπεδα με τις άλλες δύο.

σε ευχαριστω πολυ για την απαντηση.
ειλικρινα αυτη την στιγμη εχω φαει το κοσμο(εχω γυριαει ολα τα μαγαζια αλλα sony 46HX850 δεν βρισκω πουθενα και φοβαμαι οτι δεν θα βρω.
οσο για samsung λεω να παω για την 46es8000 που οπως λες κ εσυ τα έχει σχεδον ολα.εσυ θα την προτεινες γιατι εχω φοβηθει με ολα αυτα που διαβασα στο review των παιδιων εδω μεσα.η διαφορα με την 7000 ειναι μονο η κινηση των χεριων κτλ η κ ως προς τον επεξεργαστη,ποιοτητα εικονας?
για την lg 760 εχω διαβασει πολλα καλα εδω μεσα αλλα επειδη δεν εχει την ποιοτητα της των αλλων 2 στο 2d με ψιλοφοβιζει.
οσο για την panasonic που λεει ο φιλος ποιο πανω δεν θα ηταν καλυτερη η 47dt50e?
Για την lm860v θεωρεις λογω των προβληματων να την απορριψω?
και παλι σας ευχαριστώ πολυ.
Μακης

Last edited:
μονο design? καμια αλλη διαφορα αξιολογη?γιατι ειναι και 400ευρα φθηνοτερη για αυτο το λεω

Είναι πολλά τα λεφτά και για τις δύο Samsung. Όπως επίσης είναι πολύ μεγάλη η διαφορά στην τιμή μεταξύ της ET5 και των λοιπών passive 3D προτάσεων στα 100 Hz από την LG. Ιδανικό θα ήταν να έβρισκες διαθέσιμη καμμιά Sony HX750 ή εναλλακτικά από Samsung κάποια σειράς 6 όπως η ES6710. Πάνω από χίλια ευρώ για 46"-47" δεν αξίζει να δώσεις κατ' εμένα. Με τα υπόλοιπα χρήματα πάρε κάποιο εξωτερικό player ή blu ray και κάποιο ηχοσύστημα.

κ παλι ευχαριστω ολους για τις απαντησεις σας.
αυτο που καταλαβα ειναι να αφησω εκτος τις lg και να παω προς sony αν βρω καποια απο τις 2 και οικονομικοτερα την 750
απο samsung το ιδιο δηλαδη να παω προς 7000 η και σε 6710 που προτεινε ενας φιλος παραπανω.
η απορια μου ομως ειναι αν παω σε καποια απο τις σειρες 7 των παραπανω εταιριων δεν θα ξεπεραστει πολυ γρηγορα η τεχνολογια τους και θα εχω δωσει 1000 απλα?
συγνωμη που σας ζαλιζω αλλα επειδη ειμαι στο σαλονι με μια 24αρα λογω οτι χαλασε η τηλεοραση και λεω να επωφεληθω απο τις εκπτωσεις οσο μπορω.
Μακης

Άλματα στην τεχνολογία των τηλεοράσεων δεν θα γίνουν ούτε το 2013 (όπως δεν έγιναν και το 2012). Το επόμενο άλμα θα είναι οι oled (θα αργήσουν λίγο ακόμη), μέχρι τότε απλά κάθε χρόνο θα βελτιώνεται λίγο η εικόνα βάζοντας όμως και πολλά εξτρά (πχ καλύτερο smart tv) να δικαιολογηθούν οι νέες σειρές.
Απο εκεί και πέρα τα καταστήματα όσο μπορούν τώρα ξε-στοκάρουν για να υποδεχθούν τις νέες τηλεοράσεις του 2013 (Μάρτη και μετά), οπότε υπάρχει έλλειψη σε κάποιες τηλεοράσεις (πχ sony hx750) αφού πλέον δεν εισάγουν κιόλας! Αν δεν μπορείς να περιμένεις τα νέα μοντέλα τηλεοράσεων κινήσου άμεσα για να βρεις τώρα (θα πετύχεις και καλές τιμές αυτή την περίοδο).

Δυστυχως δεν μπορω να περιμενω οποτε θα ξαναπαρω τους δρομους για να βρω με σειρα sony 850 samsung 8000 k paei legontas

2μερες εφαγα τον κοσμο αλλα sony δεν βρηκα παρα μονο εκθεσιακες κ χωρις καμια τρελη εκπτωση 100 ευρω κατω.οποτε θα πρεπει να παω για αλλο μοντελο γιατι 1500 για s800 δεν δινω.

παιδια συγνωμη κ παλι για την ενοχληση,σας εχω ζαλισει θελω ομως την βοηθεια σας.
βρηκα την sony αλλα μονο σε 40"αρα.η αποσταση μου οπως εχω πει ειναι 2-2,5 μετρα τι λετε να την χτυπησω?ακομα παιζει διαφορα στα μοντελα αναλογα τις ιντζες?
δηλαδη η χ εταιρια ειναι καλη σε 40 η ταδε σε 47 και παει λεγοντας?αν λεω βλακειες συγχωρεστε με αλλα δεν γνωριζω απο αυτα.

ειχες 40 αρα πριν και δεν σε ικανοποιουσε ή πηγες απευθείας σε 46?
ξερω οτι το ιδανικο ειναι 46-47 αλλα δεδομενου οτι υπαρχει ελλλειψη σε πολλα μοντελα με εκανε να κοιταξω σε 40-42!
ελπιχω να μην το μετανιωσω βεβαια.

Οχι απευθειας σε 46. Και ως συμβουλη ειμαι πολυ καλα με την 46 στα 2.60μετρα. Εισαι στα 2.5 δλδ η διαφορα μας ειναι ανουσια. Σκεψου το πολυ καλα παντως. Ειναι μια αποφαση χωρις επιστροφη.