Βοηθεια για αγορα 32αρας

angelosxs

New member
18 December 2010
9
Γεια σας και απο μενα,πηρα την αποφαση πριν απο λιγες μερες να παρω μια καινουρια τηλεωραση και πανω που ημουν ετοιμος να παραγγειλω την lg ld 420 επεσα πανω στο φορουμ σας και ειδα διαφορα πραγματα....Λοιπον θελω να με βοηθησετε αν γινεται σε ποια 32αρα να διαλεξω,τωρα ειμαι αναμεσα στην lg ld420 και στην samsung c530.Την τηλεωραση μου την χρειαζομαι κυριως για να βλεπω ψηφιακα καναλια,να συνδεσω το λαπτοπ μου ενα (sony vaio),να παιζω ps3,και που και που να βλεπω καμια ταινια,οχι συχνα....Θα ηθελα την βοηθεια σας στο τι να επιλεξω γιατι ειμαι ασχετος...Αν καποιος φιλος εχει να προτεινει κατι αλλο σε 32'' ευχαριστως απλα να μην ξεφυγουμε απο τα 400e πολυ...Ευχαριστω προκαταβολικα...

Με αυτα που διαβασα εδω,πηγα να παρω την Samsung c530 32'' και πραγματικα αυτη η τηλεωραση επαιζε χαλια!!!Απο περιεργεια πηγα την ειδα και αλλου και εκει τα ιδια..Επαιζε αντ1 σε κανονικο σημα οχι ψηφιακο και ηταν χαλια σε σχεση με αλλες,ο υπαλληλος εκει μου προτεινε την Lg ld550 που κοστιζει 50ε παραπανω...Μου ειπε οτι για την χρηση που την θελω: ψηφιακο σημα,συνδεση με λαπτοπ,ps3 ειναι πολυ ανωτερη σε σχεση με την Samsung,επεισης ειναι και 100hz και θα εχει πολυ καλυτερα αποτελεσματα στο ps3 που με ενδιαφερει αρκετα,τον ρωτησα και γι αυτο που λετε για το lag και ειπε οτι η lg θα εχει μικροτερο lag επειδη ειναι 100hz.
Στο προηγουμενο post δεν μου δωσατε καποια απαντηση,επειδη το απογευμα η αυριο το πρωι θα παω να αγορασω τηλεωραση πειτε μου την γνωμη σας ρε παιδια...Και κατι αλλο δεν με ενδιαφερει καθολου το οτι η samsung συνδεεται απευθειας στο usb γιατι θα την εχω συνδεμενη στο λαπτοπ..

Μου ειπε οτι για την χρηση που την θελω: ψηφιακο σημα,συνδεση με λαπτοπ,ps3 ειναι πολυ ανωτερη σε σχεση με την Samsung,επεισης ειναι και 100hz και θα εχει πολυ καλυτερα αποτελεσματα στο ps3 που με ενδιαφερει αρκετα,τον ρωτησα και γι αυτο που λετε για το lag και ειπε οτι η lg θα εχει μικροτερο lag επειδη ειναι 100hz.

Καθεσαι και ακους τον καθε ασχετο.

Το οτι μια τηλεοραση εχει 100 Hz δεν χρησιμευει απολυτως τιποτα σε συνδεση με PC και PS3.

H μονη βελτιωση ειναι σε σε τηλεοπτικο με γρηγορη κινηση αλλα στις 32" δεν θα δεις την μεγαλη διαφορα στα 50 με τα 100 Hz λογω μικρου μεγεθους.

Γεια σου φίλε. Είδες ή ρώτησες αν και οι υπόλοιπες TV έπαιζαν αναλογικό? Γιατί αν έπαιζαν ψηφιακό λογικό είναι να είχαν καλύτερη εικόνα. Απ´τη στιγμή όμως που όντως δε σε ενδιαφέρει ο player και οι ταινίες, η LG είναι καλή περίπτωση και σε πολύ καλή τιμή αν αναλογιστείς πως είναι 100Hz. Ρίξε και μια ματιά στην Samsung C450, που αν και δεν είναι FullHD άκουσα πως έχει πολύ καλή εικόνα.

Ευχαριστω φιλε μου για την βοηθεια,δεν ξερω κ εγω πολλα γι αυτο ρωταω,θα παω το απογευμα να αγορασω δεν κρατιεμαι αλλο :BDGBGDB55:
μαλλον για την lg ld550 παω εκτος αν μου αλλαξει καποιος απο εδω γνωμη

Αναλογικο επαιζαν Κωστα ολες,την ειδα την τηλεωραση που λες και ηταν αρκετα καλυτερη απο την c530,νομιζω οτι θα ειναι καλυτερα να παρω μια full hd γιατι θα εχει καλυτερη εικονα στο ps3 και στο gaming γενικα..
Εγω με αυτα που εβλεπα εδω για την c530 περιμενα να δω την 'σουπερ' τηλεωραση και απογοητευτηκα...Ρωτησα τον υπαλληλο γιατι παιζει ετσι και αν εχουν πειραξει τις ρυθμισεις και μου ειπε οτι ειναι οι εργοστασιακες ρυθμισεις σε ολες τις τηλεωρασεις που βλεπω..

Για το τελευταίο μην είσαι και τόσο σίγουρος...και έχε στον νου σου ότι δεν μπορείς να καταλάβεις εάν μια τηλεόραση παίζει σωστά από τις συνθήκες καταστήματος.

Οι διαφορες ειναι οι εξης , η 530 εχει λιγοτερο lag , καλυτερο μαυρο και αντιθεση και καλυτερο media player , η LG εχει λιγοτερο motion blur σε γρηγορη κινηση λογω 100 Hz.

Αυτα για να μην ακους καθε ασχετο πωλητη.

Ευχαριστω για τις απαντησεις παιδια..Θα διαλεξω αναμεσα σε αυτες τις 2,μαλλον στην ld550 θα καταληξω,λετε να εχω καποιο προβλημα στο ps3 λογο του lag?Γιατι το gaming με ενδιαφερει περισσοτερο μπορω να πω απο το να βλεπω καναλια...

Αυτο εξαρταται απο την ευαισθησια που εχεις , αλλος μπορει να μην καταλαβαινει διαφορα 30 ms που εχουν περιπου οι δυο τηλεορασεις γιατι ειναι λιγο. Αλλος ομως μπορει και να το καταλαβει.

Απο οτι καταλαβαινω ειναι απειροελαχιστη η διαφορα και με αυτα που ειδα απο τις 2 τηλεωρασεις μαλλον θα την παρω...Θα τις ξανα ριξω μια ματια το απογευμα και θα κανω την αγορα μου.Θα σας ενημερωσω που κατεληξα..Ευχαριστω φιλε για την βοηθεια σου εχω διαβασει παρα πολλα σχολια σου και πραγματικα προσφερεις μεγαλη βοηθεια σε εμας τους ασχετους..Να σαι καλα

Μολις συνδεσα την νεα μου lg ld550,νομιζω πως εκανα καλη επιλογη,ωραια εικονα ευκολο μενου,ολα καλα!!ευχαριστω και παλι για την βοηθεια παιδια!