βοηθεια για αγορα απο εξωτερικο

ektordog2002

New member
21 December 2006
23
καλησπερα παιδια.θελω επειγοντως να αγορασω lap top καινουριο
αν το παραγγειλω μεσω ebay απο αμερικη που λογικα ειναι αρκετα φτηνο
θα εχω προβλημα στο τελωνειο?μηπως συμφερει να το παρω απο ολλανδια η' γερμανια που ειναι μελη ευρ.ενωσης κ λογικα δε χρειαζεται να πληρωσω σε τελωνεια?
υπαρχει τροπος να συνενοηθω με καταστημα αμερικης ,γενικα εξωτερικου κ να φανει οτι μου το στελνουν ωσ δωρο για να μη πληρωνω τελωνεια?
γνωριζει κανεις site για αγορες καινουριων lap top,περα απο το ebay που γινονται πληστιριασμοι?
ευχαριστω

Δηλαδή πόσο πιό φθηνό το βρίσκεις στο e-bay??500 ευρώ κάτω ασ πούμε????

Τώρα!!!!!! συγκεκριμένα για την e-bay τι γίνετα δεν ξέρω....ι
αλλά γενικά πρόσεχε....

Σε περίπτωση που αυτό που θέλεις να αγοράσεις είναι προβληματικό τί θα κάνεις?????θα το στείλεις πίσω????και πού????

Εδώ δεν μπορείς να βγάλεις άκρη με τις εδώ επίσημες αντιπροσωπείες.......???

Εγώ παράγγειλα στην music-direct στην Αμερική κάποιους δίσκους τον Απρίλιο και ακόμα τους περιμένω....και άκρη δεν μπορώ να βγάλω !!!

Γιατί δεν κοιτάς καλύτερα να αγοράσεις έναν υπολογιστή απο εδώ έστω και πιό ακριβά.... με δόσεις για να μην ξοδέψεις μετρητά???

Το Τελωνείο άν αγοράσεις απο Τρίτη Χώρα είναι σχετικό υπάρχει περίπτωση να πληρώσεις ή όχι ανάλογα την τιμή..το βάρος..το κόστος...κ.λ.π

Απο ότι θυμάμαι στη e-bay δεν υπάρχει καμμία εγγύηση για την καλή λειτουργεία των συσκευών................μπορεί να κάνω και λάθος.....Ψάξτο.... πρόσεχε!!!!

Φιλικά !!!!Σταύρος