γιατι ειναι φαρμακειο τα μεταφορικα του bluejeanscable? εγω πριν δυο μηνες πηρα καλωδιο αξιας 20 ευρω και τα μεταφορικα ηταν 5 ευρω. Eκανε 2 εβδομαδες να ερθει απλα η παραγγελια χρειαστηκε 5 μερες για να ετοιμαστει (ειχα ζητησει μισο μέτρο μήκος και κιτρινο χρώμα)
Aπο που, Αγγλια ή Αμερικη?
Εγω βλεπω τιμες μεταφορικων σαφως μεγαλυτερες και στα 2, ακομα και με τον πιο φτηνο τροπο αποστολης
(ο οποιος δεν ξερω και ποσο σόι ειναι).
Βρε παιδια, τα canare βυσματα που εχω απο bjc ειναι υπερχαλαρα στο κουμπωμα. Ειστε σιγουροι πως αξιζει τον κοπο;
Βρε παιδια, τα canare βυσματα που εχω απο bjc ειναι υπερχαλαρα στο κουμπωμα. Ειστε σιγουροι πως αξιζει τον κοπο;
nternational First Class Mail -- slow delivery, NONTRACKABLE, Not Recommended - 10.95 ντολαρς
Θες τα βυσματα η το καλωδιο;
Εχω ενα αναλογικο θωρακισμενο με rca που καθεται. Το ε108998. Η αληθεια ειναι πως αν δουλευει σε balanced θα το κανω μαλλον σε καρφι για τα fostexακια στη δουλεια και τα rca θα μου ναι αχρηστα...
αυτη την επιλογη εκανα και εγω,καπου 8 ευρω δηλαδη,δεν ειναι πολλα,απλα με αυτη την επιλογη θελει 10-15 μερες να ερθει.
Δεν εχω ακουσει και τα καλυτερα για αυτη τη μεθοδο.
Καλα να περιμενεις μια δυο βδομαδες παραπανω, αλλα αμα δεν σου ερθει καθολου?
εάν είναι να αγοράσετε canare βύσματα μόνο
α. προχή με τις διατομές
β. ζητήστε να σας δανείσουμε crimp tool γιατι είναι ακριβό.
Με το α) τι ακριβως εννοεις? Τι πρεπει να προσεξει κανεις με τις διατομες?
μια φορα δοκιμασα και ηρθε κανονικα,το να μην ερθει καθολου το θεωρω απιθανο,εχεις καποιο περιστατικο? Ρωταω γιατι θα παραγγειλω ξανα απο εκει,δυστυχως αυτο που ααγορασα πριν ενα μιση μηνα (μισο μετρο) μετα απο μια χωροταξικη αλλαγη μου ειναι αχρηστο και χρειαζομαι ενα μετρο.
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.