Βοήθεια για αγορά coaxial 75Ω 3m

γιατι ειναι φαρμακειο τα μεταφορικα του bluejeanscable? εγω πριν δυο μηνες πηρα καλωδιο αξιας 20 ευρω και τα μεταφορικα ηταν 5 ευρω. Eκανε 2 εβδομαδες να ερθει απλα η παραγγελια χρειαστηκε 5 μερες για να ετοιμαστει (ειχα ζητησει μισο μέτρο μήκος και κιτρινο χρώμα)

Απάντηση: Re: Βοήθεια για αγορά coaxial 75Ω 3m

γιατι ειναι φαρμακειο τα μεταφορικα του bluejeanscable? εγω πριν δυο μηνες πηρα καλωδιο αξιας 20 ευρω και τα μεταφορικα ηταν 5 ευρω. Eκανε 2 εβδομαδες να ερθει απλα η παραγγελια χρειαστηκε 5 μερες για να ετοιμαστει (ειχα ζητησει μισο μέτρο μήκος και κιτρινο χρώμα)

Aπο που, Αγγλια ή Αμερικη?
Εγω βλεπω τιμες μεταφορικων σαφως μεγαλυτερες και στα 2, ακομα και με τον πιο φτηνο τροπο αποστολης
(ο οποιος δεν ξερω και ποσο σόι ειναι).

Aπο Αμερικη δηλαδη. Ρε συ βαζω να παραγγειλω ενα καλωδιο των 16.75 ντολαρς
και τα ελαχιστα μεταφορικα με trackable mail ειναι 37 ντολαρς. Ημαρτον! Και 6-10 εργασιμες μερες.
Οι αλλες επιλογες ειναι
nternational First Class Mail -- slow delivery, NONTRACKABLE, Not Recommended - 10.95 ντολαρς
και
Express Mail International -- 3 to 5 business days, trackable - 46.38 ντολαρς

Εγω θα πληρωσω για να μην πτωχευσει ο Ομπαμιας ρε γαμωτο?:violent-smiley-008:

Βρε παιδια, τα canare βυσματα που εχω απο bjc ειναι υπερχαλαρα στο κουμπωμα. Ειστε σιγουροι πως αξιζει τον κοπο;

Μου δινεις το ενα?

Σεβασμιε δρυιδη (που δεν καταφερα να σε πετυχω στην εκθεση γμτ), υποτιθεται οτι αυτα
και αλλη μια μαρκα ειναι τα μονα που προσεγγιζουν τα 75 ohm απο rca βυσματα.
Τωρα αυτο υποτιθεται στο ψηφιακο μας νοιαζει. Ο,τι εχω διαβασει σου λεω...
Ποσο χαλαρα ειναι πια???? Χαλια πρεπει να ειναι. Δε μου τα δινεις εμενα μη χαλασεις και το συστημα σου?:jester:

Last edited:
Θες τα βυσματα η το καλωδιο;
Εχω ενα αναλογικο θωρακισμενο με rca που καθεται. Το ε108998. Η αληθεια ειναι πως αν δουλευει σε balanced θα το κανω μαλλον σε καρφι για τα fostexακια στη δουλεια και τα rca θα μου ναι αχρηστα...

Βρε παιδια, τα canare βυσματα που εχω απο bjc ειναι υπερχαλαρα στο κουμπωμα. Ειστε σιγουροι πως αξιζει τον κοπο;

Δε θα έπρεπε να είναι χαλαρά.
Μήπως κάτι τα ξεχείλωσε ?

nternational First Class Mail -- slow delivery, NONTRACKABLE, Not Recommended - 10.95 ντολαρς

αυτη την επιλογη εκανα και εγω,καπου 8 ευρω δηλαδη,δεν ειναι πολλα,απλα με αυτη την επιλογη θελει 10-15 μερες να ερθει.

Last edited:

Θες τα βυσματα η το καλωδιο;
Εχω ενα αναλογικο θωρακισμενο με rca που καθεται. Το ε108998. Η αληθεια ειναι πως αν δουλευει σε balanced θα το κανω μαλλον σε καρφι για τα fostexακια στη δουλεια και τα rca θα μου ναι αχρηστα...

Τα βυσματα, γιατι τα θελω για ψηφιακο καλωδιο.
(Βασικα και το ενα μου φτανει γιατι απο την αλλη θα βαλω bnc. Oχι ομως οτι και 2 θα μου κακοπεφταν.)
Yποθετω μιλας για τουτο, ετσι?
http://www.canare.com/ProductItemDisplay.aspx?productItemID=40

αυτη την επιλογη εκανα και εγω,καπου 8 ευρω δηλαδη,δεν ειναι πολλα,απλα με αυτη την επιλογη θελει 10-15 μερες να ερθει.

Δεν εχω ακουσει και τα καλυτερα για αυτη τη μεθοδο.
Καλα να περιμενεις μια δυο βδομαδες παραπανω, αλλα αμα δεν σου ερθει καθολου?

Last edited:
Δεν εχω ακουσει και τα καλυτερα για αυτη τη μεθοδο.
Καλα να περιμενεις μια δυο βδομαδες παραπανω, αλλα αμα δεν σου ερθει καθολου?

μια φορα δοκιμασα και ηρθε κανονικα,το να μην ερθει καθολου το θεωρω απιθανο,εχεις καποιο περιστατικο? Ρωταω γιατι θα παραγγειλω ξανα απο εκει,δυστυχως αυτο που ααγορασα πριν ενα μιση μηνα (μισο μετρο) μετα απο μια χωροταξικη αλλαγη μου ειναι αχρηστο και χρειαζομαι ενα μετρο.

Last edited:
εάν είναι να αγοράσετε canare βύσματα μόνο
α. προχή με τις διατομές
β. ζητήστε να σας δανείσουμε crimp tool γιατι είναι ακριβό.

εάν είναι να αγοράσετε canare βύσματα μόνο
α. προχή με τις διατομές
β. ζητήστε να σας δανείσουμε crimp tool γιατι είναι ακριβό.

Με το α) τι ακριβως εννοεις? Τι πρεπει να προσεξει κανεις με τις διατομες?

Re: Απάντηση: Re: Βοήθεια για αγορά coaxial 75Ω 3m

Με το α) τι ακριβως εννοεις? Τι πρεπει να προσεξει κανεις με τις διατομες?

Διάβασε προσεκτικά τον πίνακα τους
Έχει άλλες διαστάσεις κάθε καλώδιο
Άρα θες άλλο κωδικό βύσματος / πιν
Δεν είναι ένα προϊόν-ένας κωδικός,
ανάλογα το καλώδιο , άλλο κωδικό θές.

Σ'ευχαριστω πολυ Τασο.:worshippy:
Ναι καταλαβα τι λες.
Απ'οτι βλεπω αυτα που χρειαζομαι ειναι τα RCAP-C53.
Τουλαχιστον στο bj με αυτα τερματιζουν το belden 1694a που χρησιμοποιουν
και που σκοπευω να χρησιμοποιησω κι εγω μετα τα καλα λογια που εχω ακουσει απο τους
diyers του φορουμ..

μια φορα δοκιμασα και ηρθε κανονικα,το να μην ερθει καθολου το θεωρω απιθανο,εχεις καποιο περιστατικο? Ρωταω γιατι θα παραγγειλω ξανα απο εκει,δυστυχως αυτο που ααγορασα πριν ενα μιση μηνα (μισο μετρο) μετα απο μια χωροταξικη αλλαγη μου ειναι αχρηστο και χρειαζομαι ενα μετρο.

φιλε μου το μισο μετρο το αγοραζω εγω αφου δεν σου χρειαζεται,μισο μετρο εψαχνα.Η θα το κρατησεις για αλλη λειτουργια?