Βοήθεια για αγορά ενισχυτη και ηχειων

lefterisgeo99

New member
7 August 2016
10
Γεια σας παιδιά θα ήθελα τα φώτα σας για την αγορά ενισχυτη και ηχείων διαθέτω από 150 μέχρι και στην χειρότερη 200 και θα ήθελα να πάρω τον καλύτερο ήχο με αυτά τα λεφτά... Θα ήθελα ο Dickinson να ακούγεται καθαρά και όσο πιο δυνατά γινεται

Στάλθηκε από το CUBOT_NOTE_S μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Σε ενδιαφέρει η μουσική η το home cinema σαν προτεραιότητα; Να ξεκινήσουμε απο εκεί. Καθώς εδώ που εχεις ποσταρει είναι ο χώρος των πολυκαναλων ηχοσυστηματων με κύριο προορισμό τις ταινίες.
Αν η μουσική είναι το πρωτο σου μέλημα ενημέρωσε να μεταφέρω το νήμα σου στη σχετική κατηγορία.
Σε κάθε περιπτωση έχε υπόψη σου τα εξης:
1) το budget είναι αρκετά χαμηλό οποτε θα υπάρξουν συμβιβασμοί
2) θα χρειαστεί να μας πεις απο τι πηγή θα παίζεις μουσική. Απο υπολογιστη; Αν θέλεις cd player, πικάπ μελλοντικά κλπ αλλάζει κάπως η ιστορία (προς το χειροτερο δεδομένου του budget σου).
3) ο χώρος στον οποίο σκέφτεσαι να στησεις τα μηχανήματα. Άλλο πράγμα (και ευνοηκο κοστολογικα) να θέλεις ηχεία για μουσική απο υπολογιστη σε ενα δωμάτιο και άλλο δεξια και αριστερά της τηλεορασης με θέση ακρόασης πανω απο δυο μετρα μέσα στο σαλόνι.

Παρεμπιπτόντως, οι maiden δεν έχουν και τις καλύτερες ηχογραφήσεις δυστυχώς. Υπάρχει αρκετή βρωμιά που ενα καλό συστημα απλα θα στην αναπαραγει όπως έχει γραφτεί στο δισκο οποτε...
Βέβαια απο το λίγο που ασχολούμαι με αυτό το ειδος υπάρχει και πολύ καλό υλικό απο πλευράς ηχογράφησης όπως οι metallica που θα το χαρείς παρα πολύ με ενα σωστο συστημα.

Καλωσηρθες στο χώρο.

Σε ενδιαφέρει η μουσική η το home cinema σαν προτεραιότητα; Να ξεκινήσουμε απο εκεί. Καθώς εδώ που εχεις ποσταρει είναι ο χώρος των πολυκαναλων ηχοσυστηματων με κύριο προορισμό τις ταινίες.
Αν η μουσική είναι το πρωτο σου μέλημα ενημέρωσε να μεταφέρω το νήμα σου στη σχετική κατηγορία.
Σε κάθε περιπτωση έχε υπόψη σου τα εξης:
1) το budget είναι αρκετά χαμηλό οποτε θα υπάρξουν συμβιβασμοί
2) θα χρειαστεί να μας πεις απο τι πηγή θα παίζεις μουσική. Απο υπολογιστη; Αν θέλεις cd player, πικάπ μελλοντικά κλπ αλλάζει κάπως η ιστορία (προς το χειροτερο δεδομένου του budget σου).
3) ο χώρος στον οποίο σκέφτεσαι να στησεις τα μηχανήματα. Άλλο πράγμα (και ευνοηκο κοστολογικα) να θέλεις ηχεία για μουσική απο υπολογιστη σε ενα δωμάτιο και άλλο δεξια και αριστερά της τηλεορασης με θέση ακρόασης πανω απο δυο μετρα μέσα στο σαλόνι.

Παρεμπιπτόντως, οι maiden δεν έχουν και τις καλύτερες ηχογραφήσεις δυστυχώς. Υπάρχει αρκετή βρωμιά που ενα καλό συστημα απλα θα στην αναπαραγει όπως έχει γραφτεί στο δισκο οποτε...
Βέβαια απο το λίγο που ασχολούμαι με αυτό το ειδος υπάρχει και πολύ καλό υλικό απο πλευράς ηχογράφησης όπως οι metallica που θα το χαρείς παρα πολύ με ενα σωστο συστημα.

Καλωσηρθες στο χώρο.
Εμένα με νοιάζει η μουσική... Η πηγή μου θα είναι ένα CD player της technically κα αργότερα θα προστεθεί και ένα πικ; Π αλλά πολύ αργότερα.... Ο χώρος θα είναι το δωμάτιο μου το πολύ 15 Τ. Μ.

Θα ήθελα ο Dickinson να ακούγεται καθαρά και όσο πιο δυνατά γινεται

Νομίζω ο συγκεκριμένος καλλιτέχνης δε χρειάζεται βοήθεια στον εξοπλισμό, τέτοια φωνάρα και σε τρανζιστοράκι, απλά ζωγραφίζει.:music-smiley-005:

Νομίζω ο συγκεκριμένος καλλιτέχνης δε χρειάζεται βοήθεια στον εξοπλισμό, τέτοια φωνάρα και σε τρανζιστοράκι, απλά ζωγραφίζει.:music-smiley-005:
Συμφωνώ απολύτως αλλά στο ποιο δυνατό θα είναι ακόμα καλύτερο... Μήπως έχεις τίποτα να προτείνεις στο θέμα μου?

Ένα σετακι ενισχυτη ηχεία με κάνα 200 το πολύ μπορεί κάποιος να μου βρει

...κατω απο 180-200ε ενισχυτης δεν υπαρχει. Και αν υπαρχει θα ειναι αδυναμος του θανατα. Οπως φανταζεσαι ηχεια με 20 δεν αγοραζεις.

Κοιτα λιγο προς multimedia speakers (πλαστικα ηχειακια υπολογιστη) σε αυτο το budget, αλλα μην περιμενεις και πολλα. Αν θες απλα να ακουγεται απο καπου μουσικουλα γενικα και αοριστα μια χαρα ειναι παντως. Απο μαρκες δες τιποτα σε logitech, creative κτλ.

Ισως να ηταν καλυτερο στην περιπτωση σου να κοιτουσες για monitors με λιγα παραπανω χρηματα και να μην ασχοληθεις με ενισχυτη. Ετσι θα ακους πιο ποιοτικα χωρις πολυ μεγαλο κοστος.

Καλως ορισες στο forum!

Θα πρότεινα να μαζέψεις κάποια χρήματα έτσι ώστε με 200+200 (στο περίπου) για ενισχυτή_ηχεία, να αγοράσεις κάτι αξιοπρεπές, διαφορετικά πας για ενεργά ηχεία με οδήγηση από υπολογιστή.

Απάντηση: Re: Βοήθεια για αγορά ενισχυτη και ηχειων

Ένα σετακι ενισχυτη ηχεία με κάνα 200 το πολύ μπορεί κάποιος να μου βρει

Κοιτάς και μεταχειρισμένα,μην το φοβάσαι

Λεωνιδα οχι μονο δεν πρεπει να αποθαρυνεται αλλα φανταζει μονοδρομος η αγορα των μεταχειρισμενων....οπου με υπομονη και λιγη τυχη υπαρχουν κελεπουρια

Αγαπητέ φίλε, με τα χρήματα που διαθέτεις έχεις δύο λύσεις. 1.Ενα σύστημα multimedia με sub και δύο δορυφόρους. Μην τα υποτιμάς. Κάποια παίζουν καταπληκτικά με ωραίο μουσικό μπάσο και μαλακά πρίμα. Ότι πρέπει για τον ντικινσον. Άσε που τα μονοδρομα ηχεία δορυφορι έχουν πολύ καλή ομοιογένεια. 2.Αγορα μεταχειρισμενου vintage ενισχυτή και ηχείων από αγγελίες. Τα ηχεία σαυτη την περίπτωση είναι ένα ζητούμενο.. Οι ενισχυτές έχουν και phono in.

Γεια σας παιδιά θα ήθελα τα φώτα σας για την αγορά ενισχυτη και ηχείων διαθέτω από 150 μέχρι και στην χειρότερη 200 και θα ήθελα να πάρω τον καλύτερο ήχο με αυτά τα λεφτά... Θα ήθελα ο Dickinson να ακούγεται καθαρά και όσο πιο δυνατά γινεται

Γενικά, σε αυτά τα χρήματα που ψάχνεις και με τη μουσική που ακούς, τα ενεργά monitor είναι μονόδρομος.

Last edited by a moderator: