Βοηθεια για αγορα home thater

pontioskat

New member
7 December 2008
10
Γεια σας. Συγχαρητηρια για το site. Διαθέτω 3000 περιπου ευρω και θα ήθελα την βοηθεια σας γαι αγορα home thater ή ηχεία ξεχωριστα με ενισχυτη. Η βοηθεια σας πολυτιμη. Ευχαρηστω εκ των προτέρων.

Last edited:
διαβασε το thread για ενισχυτες εως 500 ευρω έχει καποιες καλες προτασεις, πχ denon 1909 και για όσο για ηχεία εως τα 1000 ευρω θα επελεγα monitor audio rs 8 και τα μικροτερα για πισω. πρέπει να μας δώσεις και ορισμένα στοιχεία για το χώρο σου, τετραγωνικά ή καμια φωτογραφία. ύστερα σίγουρα χρειάζεσαι ένα καλό blu-ray player.σε ενδιαφέρει και να ακους μουσική?

Υπάρχουν παιδιά με περισσότερα ακούσματα και γνώσεις για να προτείνουν μερικά set up...
Αυτό που ξέρω εγω είναι ότι μπορείς να φτιάξεις πολύ μπόμπα σύστημα με 800-900 ενισχυτή και 2200 για ηχεία!!!!! :guitarist:

Ευχαριστώ για το ενδιαφέρον σας! Κατά αρχάς θέλω πιο πολύ μουσική αλλά με ενδιαφέρει και οι ταινίες. Ο χώρος μου ειναι γύρω στα 60 τετραγωνικά!

Last edited:
Εγω σου προτείνω ενα upscale dvd toshiba XDE-500 και εναν απο τους νέους AV of Yamaha RXV-3900 και οτι μείνει τα ρίχνεις σε ενα ζευγαρι JMLAB αυτα που διαφημηζει το HItech στην πίσω σελίδα (Ειναι πανεμορφα και παιζουν πολυ καλα).
Εαν μενεις Αθήνα παρε τιμές για το πακετο απο Κοσμα στην Στοα Φεξη απο οτι ξερω εχει πολυ καλες τιμές.

Επίσης για δες και τα MIRAGE OMNISAT V2FS καθώς και τον μικρό YAMAHA RXV-1900 ετσι ωστε να αντεξεις το κόστος των JMLAB FOCAL CHORUS 836V η πας στα πιο μικρα 826V . Αξίζει τον κόπο !!
www.jmlab.fr clik Home Audio then click Chorus 800V , and then click CHORUS 836V βασικα η ιστοσελιδα τα αδικη ,εαν δεις την φωτο του HITECH θα καταλαβεις τι εννοω.

φιλε βοηθησε μας για να σε βοηθησουμε!!
καταρχην τι ηχεια θες??κολωνες?βασης? σετακι 5.1? υπαρχει συζηγος?και αν ναι εχει κανα θεμα με τν εμφανιση των ηχειων?πηγες τι εχεις???θες να παρεις???
απαντησε σε αυτα και θα δεις οτι η βοηθεια μας θα ειναι πιο σαφης και καλυτερη για σενα

παιδιά σας ευχαριστώ για το ενδιαφέρον. θα προτημούσα σετακι 5.1 σε κολόνες. οσο για την πηγή θα ήθελα την βοηθεια σας!

Καθως θα παρεις AV που θα σου κανει ολα τα νεα decodings σε ηχο, μπορεις να πας σε ενα προσιτο blueray player πχ σονυ 350 και να παρεις το DVD της Toshiba XD-500 που προανεφερε ο χρηστοςμ που κανει πολυ καλο upscaling σε 1080p. sony 350+toshiba 500=400euros. Κατα την γνωμη μου τα "ρεστα" σου δεν φτανουν για JM lab ηχεια.

Βρε παιδιά...ο φίλος μας μιλάει για 60 τετραγωνικά!!!!!
Εκει ενας 1909 μόνος του και οποιος αλλος της ιδιας κατηγορίας πιστεύω απλά...θα χαθεί!!
Εαν το budget του φθάνει τα 3000-3500 ευρώ..θα πρότεινα και την προσθήκη ενός τελικού στα 1500 ευρώ περίπου,για να βγεί στα χρήματα και για την αγορά των ηχείων....

φιλε μου μπορεις αν θες να σκεφτεις την αγορα ενος yamaha 1800 poy epeidh ειναι κομμενο μοντελο υα το βρεις σχετικα φθηνα!!!αλλιως κοιτα και τη λυση του οινκυο 876 απο γερμανια!!!!σε ηχεια σετ 5.1 κολωνες δεν συνηθιζουν να παρεχουν οι εταιριες. ακουσε καποια που σου αρεσουν σε μουσικη και παρτα * 5!!!

Λογω χωρου λοιπον(60τμ) τα 3000ευρω ειναι low budget.
1-AV μεχρι 600ευρω
2-BDplayer 350ευρω
3-Ηχεια κολονες Front 1000ευρω
4-Ηχειο center 300ευρω
5-subwoofer 350ευρω
6-2 ζευγη ηχειων βασης 2x250ευρω

Πιστευω οτι με αυτον τον τροπο θα ακους stereo απο κολονες, με καποια αξιοπρεπεια, και αν δε σου φτανει θα ακους μουσικη σε 7.1 γεμιζωντας τον χωρο σου αποτελεσματικα. Σε ταινιες τωρα, θα τα πας ακομα καλυτερα. αφου για τον προυπολογισμο σου τα εχεις καλυψει(?) ολα. Τουλαχιστον αυτο θα εκανα για μενα.-bye-