Βοήθεια για αγορά καινούριας TV

sakisadr

New member
5 November 2012
94
Καλησπέρα σε όλους,
Είμαι καινούριο μέλος και αυτό είναι το πρώτο post μου.
Θέλω να προβώ σε αγορά καινούριας τηλεόρασης, και σκεφτόμουν για κάποια 46“, η απόσταση θέασης είναι περίπου από 2,50 έως 3,00 μέτρα ανάλογα σε ποιόν καναπέ θα κάτσει κάποιος. Ωστόσο μετά από αρκετό διάβασμα στο φόρουμ σκέφτομαι να πάω σε 55“.
Είμαι ανάμεσα στην Sony HX-850 σε 55“ c.a. 1.700,00, την Samsung es8000 σε 46“ 1.570 η την Samsung es7000 σε 55“ στα 1.900,00.
Αυτή την στιγμή έχω μια Phillips Matchline CRT 29PT9420 με Pixel Plus με την οποία είμαι πάρα πολύ ευχαριστημένος, η εικόνα της (σε SD βέβαια) με το pixelplus είναι πραγματικά εντυπωσιακή. Ο λόγος που θέλω να αγοράσω καινούρια TV είναι το HD και το μεγαλύτερο μέγεθος.
Το ερώτημα μου είναι εάν η 55” είναι πολλές για σήμα diggea (SD) για την απόσταση μου, και γενικά πώς στέκουν η παραπάνω τηλεοράσεις σε σχέση με την παλαιά μου TV με σήμα SD. (μην μας έρθει και καμία παντόφλα στο κεφάλι από την γυναίκα άμα δει τον Σουλεϊμάν πιξελαριζμένο).
Επειδή είναι πάρα πολλά τα λεφτά θέλω να πάρω μια TV που να την χαρώ και να την κρατήσω για αρκετό καιρό, γι’ αυτό και θέλω την συμβουλή σας.
Σας ευχαριστώ

Καλησπέρα θέλω να αγοράσω μια τηλεόραση για τους γονείς μου στην κρεβατοκαμαρα αλλά ο χώρος έχει πλάτος 64 εκατοστα βρήκα μια LG 26αρα αλλά είναι 66cm και δεν χωράει και άλλη τβ 26αρα δεν έχω βρει καμία ιδέα?