Βοηθεια για αγορα lcd 37" - 40"

bkalog

New member
3 October 2007
6
Παιδια ειμαι καινουργιος στο χωρο των τηλεορασεων (εχω την ιδια CRT τηλεοραση απο το '87:rifle:) και αποφασισα και εγω να παρω επιτελους μια τηλεοραση της προκοπης.Ειμαι ομως πολυ μπερδεμενος με μοντελα,εταιριες,τιμες,προδιαγραφες κλπ. και θα ηθελα τη γνωμη σας και τη βοηθεια σας για το ποια τηλεοραση να επιλεξω.Μηπως νομιζετε οτι πρεπει να περιμενω λιγο ακομη?Μηπως να αγορασω μια τηλεοραση 32" με αυτα τα χρηματα?Τα χρηματα που διαθετω ειναι 1200 ευρω.Σας ευχαριστω εκ των προτερων.

Last edited:
Φίλε μου ότι πληροφορία θέλεις υπάρχει ήδη στο forum. Πρέπει να κουραστείς και λίγο για να απολαύσεις την αγορά που θα κάνεις. Για να μην σε αφήσω όμως μόνο με την προτροπή θα σε βοηθήσω λίγο. Όχι σε 32''. Προτεινόμενη η plasma Panasonic "τριπλάρει και σκοράρει" (δες σχετικό post) στα χρήματα που διαθέτεις. Αν μπορείς να διαθέσεις ακόμη 200 ευρώ περίπου μπορείς να ψαχτείς για την 40D3000. Αυτή τη στιγμή εκεί είσαι. Αν περιμένεις μέχρι τα Χριστούγεννα μπορεί ο Αϊ Βασίλης να είναι καλός μαζί σου φέτος...

Εκλεισα τελικα την SAMSUNG LE 37M86 στα 1300 ευρω μετα απο διαπραγματευση στον κολομβουνη Ηλιουπολης.Ποια η γνωμη σας για αυτην?
PLASMA δεν μπορουσα να αγορασω λογω αναλυσης και μεγαλου χρονου αποκρισης.