βοηθεια για αγορα monitor tv

ORAMA

Established Member
5 July 2008
254
Καλή χρονιά, βασικά θέλω νά πάρω μιά οθόνη γιά υπολογιστή καί νά είναι καί τηλεόραση (monitor tv).
Ηθελα τήν γνώμη σας γιά ποιό από τά δύο μοντέλα πού μέ ενδιαφέρουν είναι καλύτερο.
Αυτό http://www.e-shop.gr/show_per.phtml?id=PER.157169 ή αυτό; http://www.e-shop.gr/show_per.phtml?id=PER.157209
Τό δεύτερο είναι προσφορά αλλά ποτέ δέν ξέρεις τί γίνεται.
Παρακαλώ απαντήστε μόνο άν γνωρίζετε.

Re: Απάντηση: βοηθεια για αγορα monitor tv

Είχα δεί τηλεοράσεις samsung καί μού έκαναν εντύπωση.Έχω ένα κόλημα από τότε μέ αυτήν τήν εταιρεία δέν ξέρω άν κάνω καλά, αλλά έχω ακούσει καλά λογιά γιά αυτή γενικώς..Πιστεύεις ότι ή LG είναι ισάξια σάν εταιρεία;Ευχαριστώ.

Σε ποιότητα monitor υπολογιστών είναι αρκετά κοντά οι δύο εταιρείες. Κοίτα για κάποια με IPS όπως αναφέρει και ο φίλος πιο πάνω. Αν κάθεσαι σε αποσταση κοντά στο μέτρο μπορείς να δεις και κάποιες 32" με περίπου 250 ευρώ.

Εάν θα κάνεις κανονική χρήση τηλεόρασης και όχι περιστασιακή θα σου πρότεινα μια LG με IPS λόγω μεγαλύτερου εύρους θέασης (178ο/178ο έναντι 170ο/160ο) ;)

ΥΓ. @Michalis3: έλα μιχάλη, παραδέξου ότι μας τρολλάρεις! όπου δεις θέμα για μικρή τηλεόραση μπαίνεις και γράφεις για 32αρα! :P

Last edited:
ΥΓ. @Michalis3: έλα μιχάλη, παραδέξου ότι μας τρολλάρεις! όπου δεις θέμα για μικρή τηλεόραση μπαίνεις και γράφεις για 32αρα! :P

Και καλά κάνει. Αν δεις το value for money, κάτω απο 32" είναι πεταμένα λεφτά.

μόνο οι πολλές ίντσες κάνουν μια τηλεόραση value for money?
γιατί εγώ κοιτάω και:
-LED
-Full HD
-High Contrast
-Hz
-γωνία θέασης

Τα μισά από τα τεχνικά χαρακτηριστικά που βλέπεις στην εκάστοτε τηλεόραση δεν ανταποκρίνονται στην πραγματικότητα. Για παράδειγμα, η γωνία θέασης 178/178 σε LCD. Σε plasma ίσως και να ισχύει αλλά για LCD, ακόμα και με IPS panel, έχω τις αμφιβολίες μου.

Θα δεις μήπως διαφορά αν η 22αρα δεν είναι FullHD ή δεν είναι LED;

Στο FullHD που έχει να κάνει με το μέγεθος των pixel ενδεχομένως και όχι αλλά στο LED που επηρεάζει του τόνους των χρωμάτων και την αντίθεση ναι!

Στο FullHD που έχει να κάνει με το μέγεθος των pixel ενδεχομένως και όχι αλλά στο LED που επηρεάζει του τόνους των χρωμάτων και την αντίθεση ναι!

Γούστα είναι αυτά. Όσες LED είδα, μου φάνηκαν υπερβολικές στην εικόνα τους.

Τελικά μάλον θά καταλήξω σέ LG με IPS γιατί από ότι είδα καί αλλού κατάλαβα ότι τό IPS έχει νά κάνει μέ τήν πιστότητα τών χρωμάτων, καθότι χρησιμοποιώ καί λίγο photoshop.Ευχαριστώ