Βοήθεια για αγορά νέας smart TV έως 550, 40" - 46" για χαλαρή χρήση!

nameless1

New member
17 March 2014
12
Καλημέρα σε όλους!

ψάχνω μια TV για φίλο που μετακομίζει και επειδή έχω κανά 2 χρόνια να ασχοληθώ με το άθλημα, ήρθα στους ειδικούς να πάρω μια γνώμη!

από budget είμαστε στα 500 - 550 το πολύ..
απόσταση θέασης είναι κάτι λιγότερο από 3 μέτρα..
οι ίντσες που ψάχνει είναι από 40" έως 46" άντε το πολύ "48

ξέρω ότι είναι λίγες οι ίντσες για την απόσταση (εγώ στα 3 μέτρα έχω 55αρά) αλλά το θέμα είναι ότι ο φίλος δεν θα λίωσει στην tv..μιλάμε για χαλαρή χρήση, ταινίες, digea, πιο σπάνια σειρές και ενίοτε χαλαρό gaming από xbox one..
οπότε δε ξέρω αν έχει νόημα να προσπαθήσω να χωρέσω όσο το δυνατόν περισσότερες ίντσες σε αυτά τα λεφτά.
επίσης δεν είμαι σίγουρος αν έχει νόημα να πάει σε 4Κ καθώς ανμφιβάλω εαν θα μπει στη διαδικασία να βρει περιεχόμενο σωστό για να την ευχαριστηθεί

από την άλλη τον νοιάζει και το αισθητικό κομμάτι, θέλει να είναι κομψή και όχι χοντροκομένη. επίσης καλοκοιτάει και τις curved και επ αυτού δεν έχω καθόλου άποψη (τι κερδίζεις και τι χάνεις με τις curved κλπ)

Αυτά για την ώρα, τώρα ξεκινάω και γω το ψάξιμο λίγο στο internet οπότε ότι πρόταση η κατεύθυνση καλοδεχούμενη.
Ευχαριστώ!

Απάντηση: Βοήθεια για αγορά νέας smart TV έως 550, 40" - 46" για χαλαρή χρήση!

Αν και η τιμή της τελευταία έχει αρχίσει να αυξάνεται, η Samsung J6200, σε 48" και 50", θα είναι καλή λύση.

Re: Απάντηση: Βοήθεια για αγορά νέας smart TV έως 550, 40" - 46" για χαλαρή χρήση!

Αν και η τιμή της τελευταία έχει αρχίσει να αυξάνεται, η Samsung J6200, σε 48" και 50", θα είναι καλή λύση.

την είχα σταμπάρει και γω αυτή και φαίνεται τίμια..το αντίστοιχο μοντέλο του 2016 μήπως ξέρεις πιο είναι έτσι για να τσεκάρω και τη φετινή?
Σ'ευχαριστώ!

Full HD με 100 Hz (και μη κυρτή) ουσιαστικά δεν υπάρχει στη σειρά 6 από τη Samsung για το 2016.

Κατάλαβα, ευχαριστώ!
Να ρωτησω, η Samsung 40" J6240 τι διαφορά έχει από την αντίστοιχη J6200? Έχουν διαφορές στο panel?

Πανομοιότυπα μοντέλα είναι.

Πανομοιότυπα μοντέλα είναι.

Ωραία, γιατί δε μπορούσα να βρω αν ειναι 100Hz πραγματικά..η 6200 είδα οτι είναι 120Hz οπότε φαντάζομαι εκεί θα είναι και η 6240!
Άρα, αξίζει να προτιμησω τη σειρα 62x0 από τη φετινή Κ5500 σε παρόμοια λεφτά ε?

Ωραία, γιατί δε μπορούσα να βρω αν ειναι 100Hz πραγματικά..η 6200 είδα οτι είναι 120Hz οπότε φαντάζομαι εκεί θα είναι και η 6240!
Άρα, αξίζει να προτιμησω τη σειρα 62x0 από τη φετινή Κ5500 σε παρόμοια λεφτά ε?

εννοειται!!η σειρα k5*** ειναι 50hz...οποτε πας εκει και στην σονυ w7**c

Κατάλαβα, ευχαριστώ!
Να ρωτησω, η Samsung 40" J6240 τι διαφορά έχει από την αντίστοιχη J6200? Έχουν διαφορές στο panel?

Για τις 40" που τις έχω δει, η J6200 έχει 100Hz panel και η J6240 έχει 50Hz! (το έχει επισημάνει πρώτος ο xavito) Δεν ξέρω αν αυτό ισχύει και στις μεγάλες διαστάσεις.
H φετινή Κ5500 υπερτερεί σίγουρα στο design καθώς είναι πολύ λεπτή.