Βοήθεια για αγορά τηλεόρασης 46-48 ιντσες

Aimdou

New member
18 February 2014
18
Γεια σας και παλι. Αυτή τη φορά χρειάζομαι την βοήθεια σας για την αγορά μιας τηλεόρασης 46, 47 ή 48 ιντσες για τους γονείς μου.
Η χρήση της θα είναι αποκλειστικά για τηλεοπτικό σήμα. Εννοείται οτι δεν χρειάζεται να είναι smart, 3D, να έχει καλό media player κλπ, ξέρω όμως οτι οι τηλεοράσεις έχουν όλο το "πακέτο" πλεον.
Αυτό που με ενδιαφέρει είναι να μου πείτε ποιά από τις τηλεοράσεις που κυκλοφορούν έχει την καλύτερη ΕΙΚΟΝΑ σε τηλεοπτικό σήμα (ΑΝΤ1, MEGA κλπ).
Επίσης το αν θα είναι 50 ή 100 Hz (πραγματικά, όχι αυτά που αναφέρουν οι κατασκευαστές), έχει να κάνει μόνο με την κίνηση (πχ ποδοσφαιρικοί αγώνες), ή τα περισσότερα Hz συμβάλλουν στην καλύτερη εικόνα γενικότερα;
Το budget είναι 500-600 ευρώ.
Σας ευχαριστώ για την βοήθεια σας.

Η καλύτερη επιλογή σε αυτά τα λεφτά είναι η Sony
http://www.skroutz.gr/s/4988561/Sony-KDL-48W585B.html?keyphrase=w585
Έχει πολύ καλή επεξεργασία σε sd σηματα είναι 50Hz κάτι που δεν θα ενοχλήσει για αυτήν τη χρήση.Τα πολλά Hz χρειάζονται για τις γρήγορες σκηνές, δεν παίζουν άλλο ρόλο στην εικόνα. Είναι και smart Όχι όμως 3d.

Η καλύτερη επιλογή σε αυτά τα λεφτά είναι η Sony
http://www.skroutz.gr/s/4988561/Sony-KDL-48W585B.html?keyphrase=w585
Έχει πολύ καλή επεξεργασία σε sd σηματα είναι 50Hz κάτι που δεν θα ενοχλήσει για αυτήν τη χρήση.Τα πολλά Hz χρειάζονται για τις γρήγορες σκηνές, δεν παίζουν άλλο ρόλο στην εικόνα. Είναι και smart Όχι όμως 3d.

Σε ευχαριστώ για την απάντηση. Η Sony-KDL-W605B που λέει οτι είναι 200Hz είναι 100Hz πραγματικά;
Γενικά ποιά μοντέλα της Sony και ποιά της Samsung είναι 100Hz πραγματικά;
Τέλος, τα panel της Sony όπως και της Samsung ΔΕΝ είναι IPS, σωστά; IPS έχει κυρίως η LG; Σε ρωτάω γιατί απ´ ότι έχω καταλάβει το IPS panel είναι κάτι προς αποφυγή, διόρθωσε με αν κάνω λάθος.
Σε ευχαριστώ και πάλι.

Και η w605 Είναι 50 Hz.Οι 100αρες είναι από την σειρά w7xx Και πάνω αλλά με πάνελ απο 50" Και πανω.
Ναι τα πάνελ σε Samsung Και Sony Είναι τύπου va.Συμφωνώ μακριά από ips λόγο χαμηλής αντίθεσης.

Sony 48w605 ή Samsung 46f6320 στα ίδια ακριβώς λεφτά και οι δύο? 569 ευρώ, η Samsung και με 2 ζευγάρια γυαλιά.!
Σε ίντσες παραπάνω και χαμηλό lag ή 100 hz και 3d?

--- Αυτόματη συγχώνευση μηνύματος ---

Η Samsung κάνει για ps3 gaming?

Κοτσοβολο η Samsung ένα τοπικό μαγαζί ή Sony.

Αν μιλάς για εκθεσιακό κομμάτι γνώμη μου είναι να την ξεχάσεις!Περσινό μοντέλο και εκθεσιακό με τίποτα.Αν είναι σφραγιστή τότε σκέψου το.

Κοτσοβολο η Samsung ένα τοπικό μαγαζί ή Sony.

Όταν λες τοπικό μαγαζί τι εννοείς; Μπορείς να μου πεις πιο συγκεκριμένα γιατί είμαι σχεδόν έτοιμη να την αγοράσω; Άν θέλεις στείλε μου pm.
Σε ευχαριστώ και πάλι.

--- Αυτόματη συγχώνευση μηνύματος ---

Αν μιλάς για εκθεσιακό κομμάτι γνώμη μου είναι να την ξεχάσεις!Περσινό μοντέλο και εκθεσιακό με τίποτα.Αν είναι σφραγιστή τότε σκέψου το.

Δεν πρέπει να είναι εκθεσιακό κομμάτι γιατί ο Κωτσόβολος την διαφημίζει στην τηλεόραση τις τελευταίες μέρες. Στα 589 ευρώ, όχι 569. Προφανώς θά έχει απόθεμα κάποια κομμάτια απο πέρσι.

Θεωρείς ότι η συγκεκριμένη Samsung είναι καλύτερη απο τη Sony; Και αν ναι, γιατί; Όσον αφορά το τηλεοπτικό σήμα πάλι δεν είναι λίγο καλύτερη η Sony;

Δεν πρέπει να είναι εκθεσιακό κομμάτι γιατί ο Κωτσόβολος την διαφημίζει στην τηλεόραση τις τελευταίες μέρες. Στα 589 ευρώ, όχι 569. Προφανώς θά έχει απόθεμα κάποια κομμάτια απο πέρσι.

Θεωρείς ότι η συγκεκριμένη Samsung είναι καλύτερη απο τη Sony; Και αν ναι, γιατί; Όσον αφορά το τηλεοπτικό σήμα πάλι δεν είναι λίγο καλύτερη η Sony;
Θεωρώ την samsung ποιο ολοκληρωμένη,μιας και είναι 100hz αλλά και 3d.
Αλλά συνεχίζω να θεωρώ καλύτερη επιλογή την sony γιατί κερδίζεις 2" καλύτερη επεξεργασία εικόνας σε σχέση με την samsung που πέρσι είχαν μια soft εικόνα,προσωπικά θα την χαρακτήριζα αδιάφορη σε σχέση με την sony αλλά και έχει καλύτερη ομοιομορφία στο πανελ η sony.Η περσινή σειρά 6 (και η φετινή ίσως οχι σε τόσο μεγάλο βαθμό) έπασχε απο φοβερά προβλήματα banding-dse πράγμα πολύ ενοχλητικό!
Προσωπική μου γνώμη είναι πάντα υπέρ τον φετινών μοντέλων.
Εναλλακτικά δείτε και αυτήν
http://www.skroutz.gr/s/4640095/Samsung-UE48H6200.html?from=autocomplete&keyphrase=48h6200
60 ευρώ μόλις η διαφορά και σίγουρα καλύτερη απο την 6320.

Η Sony πλέον σε προσφορά και στο mediamarkt και σήμερα στο crazy sundays έχει την lg 50 pb6600v στα 517 ευρώ.