Βοήθεια για αγορά τηλεόρασης 50-55 ιντσών (σχετικά άμεση αγορά)

Duran

New member
29 January 2018
36
Καλησπέρα,

Έχω μία 43' LG Full HD με την οποία ήμουν πολύ ευχαριστημένος, αλλά θα πάει στη κρεβατοκάμαρα και σκέφτομαι επιτέλους να χωθώ κι εγώ στα 4K, HDR κτλ. Βλέπω ταινίες, μπάλα και παίζω αρκετά games, και επειδή θα κάνω και τη μετάβαση προς το Xbox One X (εχω ενα PS4 εδώ και 4 χρόνια), γενικά θέλω να πάρω μία μεγαλύτερη οθόνη.

Η απόσταση από τον καναπέ είναι με το ζόρι 2μιση μέτρα, αρά δε θελω να πάρω και καμία γιγάντια. Στο μπάτζετ σκεπτόμουν γύρω στα 6 με 8 κατοστάρικα, αλλά αν κυκλοφορεί κάτι αυτή τη περίοδο που είναι τρελά καλύτερο και αξίζει να παει στα 900 ή και χιλια, να το δούμε.

Είμαι ψιλοάσχετος, αλλά αυτή η Ambilight τεχνολογία της Philips επειδή την έχω δει στο σπίτι ενός φίλου, με ψιλοτρέλανε. Γενικά πήγαινα για Sony ή LG που είχα μείνει ικανοποιημένος, αλλά τώρα που είδα και την άλλη του φίλου κάπως το σκέφτομαι.

Η Smart λειτουργίες δε με νοιάζουν πολύ, γιατί έχω TV Box, chromecast, κονσόλες, τα πάντα όλα. Εκτός βέβαια και αν υπάρχει κάτι που μου διαφέυγει.

Γενικά το βασικό μου μέλιμα είναι να παω προς τις 50 με 55 ίντσες και να έχω πολύ πολύ καλή εικόνα, ειδικά στα games.

Στα κλεφτά εντελώς, είχα δει τις παρακάτω τηλεοράσεις:

Philips 55PUS6162
LG 55UJ620V
Philips 55PUS6262
LG 55UJ634V

Re: Απάντηση: Βοήθεια για αγορά τηλεόρασης 50-55 ιντσών (σχετικά άμεση αγορά)

Καμία από τις πιο πάνω. Δες καλύτερα τις Samsung MU7000, Sony XE8505 και XE8577.

Και τα τρία παίζουν στα ιδια λεφτά περίπου ( με δόσεις θα κινηθώ κοτσόβολο). Υπάρχει κάτι στο οποίο υπερτερούν μεταξύ τους; από τις αλλες που εβαλα πιο πανω; Η Sony μου κλείνει λίγο και το μάτι :P

Οι philips δεν έχουν καμία σχέση με τις παλιές που ήξερες.Απεφυγε τες αναμφίβολα.

Καλησπέρα στην ομάδα.

Για να μην ανοίγω καινούριο θέμα, να θέσω τον προβληματισμο μου εδώ:

Το μοντέλο που θα αγοράσω το έχω βρει (Sony 55xe9005) και η τιμή είναι ψιλό στάνταρ (1299).
Αυτό που θέλω να ρωτήσω, είναι για την εγγύηση :
Να προτιμήσω public, που από όσο ξέρω είναι 2+3 (αντιπροσωπίας και μετά καταστήματος) ή Sony center με 5 χρόνια αντιπροσωπίας;

Έχει κανείς σχετική εμπειρία να με κατατοπισει;

Ευχαριστώ για τη φιλοξενία τον ts...

Στάλθηκε από το Redmi Note 3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Καλησπέρα στην ομάδα.

Για να μην ανοίγω καινούριο θέμα, να θέσω τον προβληματισμο μου εδώ:

Το μοντέλο που θα αγοράσω το έχω βρει (Sony 55xe9005) και η τιμή είναι ψιλό στάνταρ (1299).
Αυτό που θέλω να ρωτήσω, είναι για την εγγύηση :
Να προτιμήσω public, που από όσο ξέρω είναι 2+3 (αντιπροσωπίας και μετά καταστήματος) ή Sony center με 5 χρόνια αντιπροσωπίας;

Έχει κανείς σχετική εμπειρία να με κατατοπισει;

Ευχαριστώ για τη φιλοξενία τον ts...

Στάλθηκε από το Redmi Note 3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

ΚΑΙ θα το παω ενα βημα παραπερα, και θα πω το εξής.

Ειδα κι εγώ σημερα την Sony 55xe9005 και μαζί με την LG LG 55SJ850V ηταν αυτες που μου εκαναν περισσοτερο "κλικ". Το παιδι στο μαγαζι μου ελεγε οτι η LG εχει καλυτερο ηχο. Αλλα προφανώς ρωταω εδω για πιο deep εμπειρία και προταση :D

η σονυ ειναι καλυτερη τηλεοραση...αλλα κανει και 300 ευρω παραπανω.....το media εχει προσφορα την 850 στα 999, οποτε εσυ αποφασισε ποσα θελεις να δωσεις και αναλογα για την χρηση που την θελεις!

Kαλησπέρα, ένα μικρό update πανω στο θεμα γιατι τελικα Παρασκευη παω και αγοραζω:

Ta Media εχουν προσφορά τις εξής

SAMSUNG QE55Q7FAMTXXH 1299 και την SONY KD55XE8577SAEP 949. Αξιζει να δωσω 3 κατοστάρικα παραπάνω για την Samsung και το qled? Τα 3 κατοστάρικα plus για την Sony 55xe9005?

Ευχαριστώ πολύ για την βοήθεια εκ των προτέρων, ελπίζω μεχρι τη Παρασκευή να με διαφωτίσει κάποιος έμπειρος. Θα περασω φυσικα και μια βολτα να τις δω απο κοντα!

Σχετικα με τη χρήση τα είπα και πάνω: Βλέπω ταινίες, μπάλα και παίζω αρκετά games, και επειδή θα κάνω και τη μετάβαση προς το Xbox One X (εχω ενα PS4 εδώ και 4 χρόνια), γενικά θέλω να πάρω μία μεγαλύτερη οθόνη.

LCD είναι και οι τρεις, οπότε μην περιμένεις τεράστιες διαφορές μεταξύ τους. Δες τις πρώτα από κοντά, όμως...