Βοήθεια για αγορά τηλεόρασης (πρωτότυπος τίτλος)

KleKoR

Supreme Member
30 November 2007
7,562
χρειάζομαι τη βοηθεια σας για μια τηλεόραση...

πρόκειται για μια θεία μου στο νησί η οποία δεν έχει πολλές απαιτήσεις(1080p κλπ)
την θέλει μόνο για τηλεόραση και για κανένα dvd.. η απόσταση θέασης είναι τα 5-6μ....

και προτίμηση σε samsung ή sony....

αυτά!!!!

τι λέτε;;;;;;

Φίλε KleKoR, αφού δεν έχει απαιτήσεις, τότε πιστεύω ότι οποιαδήποτε τηλεόραση και να αγοράσει, μια χαρά θα της φαίνεται. Πρόταση δική μου να πάτε στο κατάστημα και να πάρει όποια της αρέσει της θείας. Εξάλλου την Ανίτα θα βλεπει, την Νικολούλη και τις Μαρίες τις άσχημες :grinning-smiley-043

Τώρα, για να περάσουμε και στις προτάσεις, μπορείς να δεις, αφού θες Sony-Samsung, τις Samsung LE40M87, Sony 40V4000. -bye-

Παρε της μια plasma καλυτερα που ειναι και πιο φτηνη και πιο καλη για τη δουλεια που τη θελει η θεία σου...

Θα σου προτεινα καποια απο τις Panasonic 42PX80, ή LG PG6000 ... :grandpa:

Απάντηση: Re: Βοήθεια για αγορά τηλεόρασης (πρωτότυπος τίτλος)

Παρε της μια plasma καλυτερα που ειναι και πιο φτηνη και πιο καλη για τη δουλεια που τη θελει η θεία σου...

Θα σου προτεινα καποια απο τις Panasonic 42PX80, ή LG PG6000 ... :grandpa:

Χ2

Και καμια απο τις νεες Samsung plasma.

όντως η ΡΧ80 είναι η καλύτερη επιλογή, αλλά
και εγώ συμφωνώ με την άποψη να διαλέξει η θεία όποια της αρέσει γιατί νομίζω ότι έτσι θα την ευχαριστηθεί πολύ περισσότερο.
Εκτός βέβαια αν είσαι ο πολυαγαπημένος της ανιψιός!

χρειάζομαι τη βοηθεια σας για μια τηλεόραση...

πρόκειται για μια θεία μου στο νησί η οποία δεν έχει πολλές απαιτήσεις(1080p κλπ)
την θέλει μόνο για τηλεόραση και για κανένα dvd.. η απόσταση θέασης είναι τα 5-6μ....

και προτίμηση σε samsung ή sony....

αυτά!!!!

τι λέτε;;;;;;

http://www.shop21.gr/product/product.hel.asp?pfid=27260&prid=27949

και πες της οτι ειναι πανασασονι -bye-