βοήθεια για αγορά tv!!

leonidas32

New member
20 January 2009
26
γειά σας παιδιά,
είμαι καινούργιος και στο site αλλά και καινούργιος κάτοχος ενός ps3.αυτό το μάραφέτι που λέτε με έβαλε σε σκέψεις για την απόκτηση καινούργιας τηλεόρασης μιάς και κοντεύουν να μου βγούν τα μάτια με αυτή που έχω μια philips 21" αλλά από τις παλιές.βέβαια με ενδιαφέρουν και τα αθλητικά και κυριώς η μπάλα.οπότε θέλω να ψάξω μία οθόνη lcd ή plasma(δεν ξέρω την διαφορά) μέχρι 600-700Ε που δεν θα μου στερήσει την μπάλα (σκιές ή θόλωμα εικόνας την ώρα του αγώνα σε γρήγορες φάσεις) και επιπλέον θα με αφήσει να ευχαριστηθώ το ps3 μου.να πω την αλήθεια έχω δει τρείς τηλεοράσεις
α)lg 32" lg5600
b)samsung 32 a558
c)philips 32pfl7403d
δεν μπορώ να αποφασίσω μιάς και δεν ξέρω τι έχω να χάσω και τι να κερδίσω απο κάθε μία από αυτές(response time , fullhd,hd ready,κλπ).
ευχαριστώ εκ των προτέρων για το ενδιαφέρον

μπορώ να πω ότι είδα σε αγώνα την Sumsung δίπλα στην lg και μου φάνηκε καλήτερη χωρίς όμως να πω ότι ενθουσιάστηκα μιάς και από κοντα η εικόνα δεν μου φαινόταν καθαρή

Νομιζω οτι καλυτερα να δεις κατι σε 37-42"...

http://www.skroutz.gr/s/41168/LG-37LG5000-37%22.html?keyphrase=37LG5000
http://www.skroutz.gr/s/40277/Panasonic-TH-42PX80E-42".html

H LG ειναι LCD η Panasonic ειναι πλασμα.

Τωρα αν θα βλεπεις "σκιες" η κατι αλλο εξαρταται πολυ περισσοτερο απο το σημα που εχεις παρα απο την τηλεοραση. Αν εχεις καλο σημα δεν θα βλεπεις τιποτα το επιλήψιμο.

εννοείς ότι με καλό σήμα ο χρόνος απόκρισης δεν έχει σημασιά και σε γρήγορες σκηνες δεν θα έχω πρόβλημα θολούρας.

κανείς άλcος δηλαδή η lg ή panasonic?καμία από τις παραπάνω δεν κάνει???έστω σε 37 ή 42

εννοείς ότι με καλό σήμα ο χρόνος απόκρισης δεν έχει σημασιά και σε γρήγορες σκηνες δεν θα έχω πρόβλημα θολούρας.

Oι τηλεορασεις δεν ειναι PC μονιτορ ωστε να τις κατηγοριοποιούμε με βαση νουμερα οπως δεν κρινουμε ενα αμαξι ως καλυτερο απο ενα αλλο επειδη εχει (στην ουσια υποτειθεται οτι εχει ,γιατι μονο ενα δυναμομετρο μπορει να μας δωσει σαφη εικονα) μεγαλυτερη υποδυναμη.

Θολουρα και σκιες δυσκολα θα δεις σε οποιαδηποτε συγχρονη τηλεοραση οποια και αν ειναι αυτη αρκει να εχει το σωστο σημα.

Πχ. αν βαλεις να δειχνει NOVA (κατεξοχην παραδειγμα κακου σηματος στα περισσοτερα καναλια) και Pioneer Κuro να ειναι θα βλεπεις διαφορα UFO στην εικονα...-bye-

Sony KDL-40W4000 για αυτη τι έχεις να πεις.sorry που σε ζαλίζω αλλά δε νείμαι γνώστης

Εχω την 46W4000 και ειμαι πολυ ευχαριστημενος. Καλη εικονα σε αναλογικα καναλια και πραγματικα πολυ καλη σε DVD. Kαλα με HD δεν το συζηταμε καν...-bye-

κατέληξα μάλλον σε πλάσμα και σε 20 μέρες θα πρέπει να αποφασίσω.
οι λόγοι που πάω σε πλάσμα είναι.
1.αγώνες και γενικότερα TV
αλλά με το ps3 και το pc τι γίνεται φοβάμαι το burn in.
επίσης θα ήθελα να ρωτήσω εαν θα ευχαριστηθώ το ps3 με hd ready???

Δεν θα έχεις κανένα πρόβλημα. Ακόμα και τα παιχνίδια που λένε 720p και 1080p δεν μιλάνε για native αναλύσεις. μουφοupscale κάνουν. Έχω δει πολλές HDReady τηλεοράσεις να αποδίδουν καλύτερα σε PS3 και X360 σε σύγκριση με άλλες FullHD 1080p.

κατέληξα μάλλον σε πλάσμα και σε 20 μέρες θα πρέπει να αποφασίσω.
οι λόγοι που πάω σε πλάσμα είναι.
1.αγώνες και γενικότερα TV
αλλά με το ps3 και το pc τι γίνεται φοβάμαι το burn in.
επίσης θα ήθελα να ρωτήσω εαν θα ευχαριστηθώ το ps3 με hd ready???

Aν θελεις την καλυτερη για τηλεοπτικο σημα παρε μια πλασμα με χαμηλη αναλυση 1024x768. Aπο την αλλη για συνδεση με PC ειναι μαλλον ακαταλληλη λογω ακριβως της αναλυσης αυτης ενω δεν θα αναδειξει και το μεγιστο που μπορει να δειξει το PS3.

Απο την αλλη αν πας σε μια Full HD πλασμα (PZ80) θα εχεις πιο μετριο τηλεοπτικο σημα αλλα θα μπορεις να αξιοποιησεις στο μεγιστο το PS3.

Οπως καταλαβαινεις δεν μπορουμε να τα εχουμε ολα.