Βοήθεια για ασύρματα ηχεία Panasonic SC-PT860EG-K

LY.KOS

New member
30 April 2008
16
Καλησπέρα σε όλους. Εχθές παρέλαβα το DVD Player- Home Cinema Panasonic SC-PT860EG-K . Απο ότι λέει στα χαρακτηριστικά όπως θα δείτε έχει δυνατότητα για σύνδεση στα πίσω ηχεία ασύρματα. Δέν έχω και πολλές γνώσεις πάνω στο αντικείμενο και ζητώ την πολύτιμη σας βοήθεια.
Χαρακτηριστικά
ΚΩΔΙΚΟΣ28.10.00.057 ΚατασκευαστήςPANASONICΑριθμός Ηχείων5.1Ισχύς1000 W RMSΑναπαραγωγήDVD-Video, DVD-RAM, DVD-R/RW, DVD-R DL, DVD+R/RW, DVD+R DL, SVCD, VCD, CD, CD-R/RW, WMA, MP3, JPEG, MPEG4, DivXΑποκωδικοποιητέςDolby Digital, DTS, Dolby ProLogic IIΥποδοχές ΕισόδουHDMI, USB (MP3, WMA, JPEG, MPEG4, DivX), ΑUX, ασύρματης σύνδεσης (με προαιρετική μονάδα ασύρματης σύνδεσης των πίσω ηχείων)

#atcomProductionFlash { float:left; margin:0px; padding:0px; width:20px;}.atcom { float:left; margin:0px; padding:0px; }.atcom a { font-family:tahoma, verdana,; font-size: 10px; font-weight: normal; text-decoration: none; color: #8A837D;}.atcom a:hover { font-family:tahoma,verdana, ; font-size: 10px; font-weight: normal; text-decoration: none; color: #625C57;}

Πώς μπορώ να τα κάνω ασύρματα? Υπάρχει κάτι στην αγορά όπου θα μπορούσα να το αγοράσω και να ξεφορτωθώ τα καλώδια?

Ευχαριστώ πολύ Γιάννη. Μου άρεσε που ενημερώθηκα για την επίδειξη που είχατε κάνει αλλα δυστυχώς δεν με βοήθησε στο πρόβλημα μου. Να σαι καλά πάντως.

Απότι κατάλαβα ψάχνεις για τον δέκτη που πάει στα πίσω ηχεία για να παίρνουν το σήμα και να βγάλεις τα καλώδια.Σωστά?