Βοήθεια για budget 3D Blue ray player.

hatalos

New member
3 January 2013
4
Γεία χαρά σε όλους! Μιας και ειμαι νεος στον κοσμο του 3D Blueray και αφού προσφατα αγορασα μια sony bravia kdl hx850 46'' θα ηθελα την γνωμη σας πανω στο τι 3D blue ray player να αγορασω. Με ενδιαφερει η βελτιστη εικονα που μπορω να παρω και οχι τοσο τα features που προσφερει. Το budget μου ειναι δυστυχως παρα πολυ αυστηρα απο 100 εως 130 ευρώ. Εχω στο μυαλο μου τα εξης:
1.Sony bdp-s490
2.Samsung bde 6100
3.Panasonic bdt 120.
Βασικό μου μέλημα είναι η καλύτερη δυνατή ποιότητα εικόνας σε αυτά τα λεφτά και σε αυτό το επίπεδο 3D Blue ray players.
Οποιαδήποτε αλλη προταση στα ιδια λεφτα, ευπρόσδεκτη! Ευχαριστώ πολύ!

Last edited by a moderator:
Στο θέμα του επεξεργαστή, τα panasonic bdt 120 και 220 ειναι όμοια η όχι? Αρχίζω πάντως να τείνω προς panasonic. Γνώμες?

Στο θέμα του επεξεργαστή, τα panasonic bdt 120 και 220 ειναι όμοια η όχι?

Ο επεξεργαστής εικόνας είναι κοινός στα 120/220/320/500, απλά στα δύο πρώτα είναι κλειδωμένα κάποια audio DSP και η δυνατότητα ένδειξης bitrate στο OSD.

Η μόνη διαφορά μεταξύ 120 και 220, εντοπίζεται στο ενσωματωμένο wifi του δεύτερου...

Eίχα δοκιμάσει τα περσινά Sony 480 και Panasonic 110 και η διαφορά ήταν εμφανέστατη υπέρ του Panasonic. Τα φετινά μοντέλα έχουν βελτιωθεί κι άλλο.
Μην το κουράζεις...Πάρε το 120.:beatnik2:

Παρήγγειλα ήδη το 120 και το περιμένω την Τρίτη! Μετά από δικές σας συμβουλές αλλά και του Αμερικάνικου AV forum κατέληξα σε αυτό. Σε ένα review μαλιστά, το βδτ120 έχει κοινές αποδώσεις εικόνας και χρωμάτων με το σαφώς ακριβότερο και με δυνατότερο επεξεργαστή oppo bdp-83: http://forums.hdtvtest.co.uk/index.php?topic=7206.0

Re: Απάντηση: Βοήθεια για budget 3D Blue ray player.

Σαν media player τι λεει το συγκεκριμενο ;

Δεν δίνει έξοδο 24p σε λειτουργία media player, οι ελληνικοί υπότιτλοι πρέπει να είναι ενσωματωμένοι για να τους παίξει και οι δυνατότητες πλοήγησης/παραμετροποίησης στα αρχεία είναι αστείες μπροστά σε αυτές που παρέχει ένα αυτόνομο μηχανάκι.

Στο firmware 1.47 δεν υπάρχει προστασία cinavia σε αναπαραγωγή από την USB...