Βοηθεια για εγκατασταση δορυφορικης

θα πάω με αυτό που πρότεινες:
"αγγλικά κανάλια , 28,2 , γερμανικά 19,2 , Ελληνικά , 13 και 39 μοίρες"
μέχρι να ανοίξουν τα στραβά μου και να μάθω από δορυφόρους και τι εκπέμπουν...
βασικά οι ένοικοι θέλουν ελεύθερα αθλητικά, έργα και ει δυνατόν ντοκιμαντέρ.
κι εγώ συμπληρώνω ότι γίνεται από αυτά σε HD.

ο τεχνικός μου είπε να πιάνουμε astra+hotbird,και hellasat, κι εγώ του είπα κι έναν τέταρτο δορυφόρο θα δούμε ποιον...(μαμακία είπα ή παίζει;)

λογικά με άριστη τοποθέτηση του 1.4x1.65 ( εαν θυμάμαι καλά τις διαστάσεις ) και κεντραρισμένο στις 28.2 ( αγγλικά κανάλια ) παράπλευρα 13 , 19 και 39 μοίρες είναι εφικτό ... ρώτα τον έαν έχει εμπειρία σε πολλαπλό ( είναι εφικτό αλλά καθόλου εύκολο )

Re: Απάντηση: Βοηθεια για εγκατασταση δορυφορικης

λογικά με άριστη τοποθέτηση του 1.4x1.65 ( εαν θυμάμαι καλά τις διαστάσεις ) και κεντραρισμένο στις 28.2 ( αγγλικά κανάλια ) παράπλευρα 13 , 19 και 39 μοίρες είναι εφικτό ... ρώτα τον έαν έχει εμπειρία σε πολλαπλό ( είναι εφικτό αλλά καθόλου εύκολο )

Είναι σχετικά εύκολο, μην ανησυχείτε.

Το δικό μου είναι 1.20x1.10, noname, το έβαλα μόνος μου που είμαι ψιλο-άσχετος και το ρύθμισα με το DM7020, χωρίς δηλαδή πεδιόμετρο.

Κεντραρισμένο στους 28,2 πιάνω παράκεντρα τις 19 και 13 μοίρες. Για τις 39 δεν προσπάθησα αλλά αφού είναι από την άλλη μεριά είναι το ίδιο.

Με το πιάτο που λέτε που είναι πιο μεγάλο θα είναι πολύ εύκολο.

Απάντηση: Re: Απάντηση: Βοηθεια για εγκατασταση δορυφορικης

Το δικό μου είναι 1.20x1.10, noname, το έβαλα μόνος μου που είμαι ψιλο-άσχετος και το ρύθμισα με το DM7020, χωρίς δηλαδή πεδιόμετρο. Κεντραρισμένο στους 28,2 πιάνω παράκεντρα τις 19 και 13 μοίρες.
Αν και off topic, από astra 1 τι "χάνεις"; Φαντάζομαι από hotbird η λήψη είναι πλήρης.