Βοήθεια για επιλογή δέκτη για ΝΟΒΑ....!!!

laios23

Senior Member
15 September 2006
346
Καλησπερα σας.εχω στο μαγαζι μου(αθλητικο κεντρο)ενα κλασικκο ΠΑΝΑΣΑΤ αποκωδικοποιητη τον οποιο τον εχω βαρυφορτωσει μιας και τον ενωσα με προτζεκτορα και καμια 10αρια τηλεορασης.
τωρα τελευταια αρχιζει και μου κανει νερα ομως.ποτε αναβει-ποτε σβηνει,ποτε δινει σημα και ποτε οχι...πηρα στη ΝΟΒΑ και μου ειπανε οτι μπορω να τον δωσω μεσα και 55ε και να παρω εναν καινουργιο ΠΑΝΑΣΑΤ.Αξιζει η εχετε να μου προτεινετε κατι αλλο οχι ομως παρα πολυ ακριβο.ευχαριστω εκ των προτερων

Απάντηση: Re: Βοήθεια για επιλογή δέκτη για ΝΟΒΑ....!!!

Συμφωνώ απόλυτα για τον Topfield TF6400IR, αλλά μπορείς να τον βρεις και σε καλύτερη τιμή!
Σωστός. Ανάφερα μια ενδεικτική τιμή.

ego tha epimino sto panasat mias kai o skopos tis doulias tou anthropou ine i theasi tis nova kai se magazi, kai i xrisitou an lipi apo tous ipalilous ine efkoli. den ine kaki i ikona tou panasat.

Θα συμφωνήσω με τον Ζώη.
Η χρήση του δέκτη είναι τυπική και προορίζεται μόνο για την λήψη του συνδρομητικού μπουκέτου.
Με 55 έχει δέκτη με ενσωματωμένο Irdeto και απολαμβάνει όλες τις υπηρεσίες της Nova.

@laios23
Ο δέκτης δεν παθαίνει τίποτα απο τις πολλαπλές συνδέσεις. Η βλάβη πρέπει να οφείλεται στην πολύωρη καθημερινή χρήση.

ευχαριστω πολυ παιδια για τις αμεσες απαντησεις σας.θα παω να παρω τον ιδιο παλι.ευχαριστω και παλι