Βοήθεια για επιλογή εγγραφέα (CD? Hard disk? SD card? )

Quartz

Established Member
24 November 2007
125
Everywhere!
Θέλω κάτι απλό για να γράφω από ραδιόφωνο κάποιες εκπομπές που κάνουν φίλοι.
Το πρόβλημα είναι ότι δεν ξέρω που να γράψω! CD recorders δεν βγαίνουν πια και όσα βγαίνουν είναι μάλλον επαγγελματικά γιατί έχουν τιμές εκατοντάδων ευρώ. Μεταχειρισμένα CD recorders από ebay τα φοβάμαι γιατί μπορεί να μου αφήσουν την ηχογράφηση στη μέση σε κάποιο σφάλμα....
Οπότε τι κάνω;
Κάποια πρόταση;
Ξέρετε αν οι εγγραφείς τέτοιου τύπου http://www.olympusamerica.com/cpg_section/cpg_voicerecorders.asp?section=music
παίρνουν και line in?
Κάποια μοντέλα παίρνουν mic in αλλά είναι το ίδιο;

Με βλέπω να γυρνάω στο απλό κασετόφωνο!
(Η λύση να γράφω στο pc δεν με βολεύει, θα προτιμούσα έναν ξεχωριστό εγγραφέα)

αυτά που δείχνεις μάλλον δεν έχουν είσοδο. Σίγουρα υπάρχουν κάποια που το κάνουν. Δες στου thomann.
Δοκίμασε να πάρεις κάποιο φορητό minidisk εγγραφής.
Μάλλον ebay θα καταλήξεις.
Μην το φοβάσαι. Γιατί ένα παλιό cdr να σε αφήσει στη μέση?

Απάντηση: Re: Βοήθεια για επιλογή εγγραφέα (CD? Hard disk? SD card? )

αυτά που δείχνεις μάλλον δεν έχουν είσοδο. Σίγουρα υπάρχουν κάποια που το κάνουν. Δες στου thomann.
Δοκίμασε να πάρεις κάποιο φορητό minidisk εγγραφής.
Μάλλον ebay θα καταλήξεις.
Μην το φοβάσαι. Γιατί ένα παλιό cdr να σε αφήσει στη μέση?

έχεις δίκιο! google thomann και στο κατάστημα εκεί έχει πολύ πράγμα και σε καλές τιμές.
Καλό το minidisc, αλλά μετα την ηχογράφηση αν θέλω να το γράψω σε ένα cd είναι ολόκληρη διαδικασία...
Ενώ με αυτά τα recorders που βρήκα με ένα απλό drag and drop και σε λίγα λεπτά είναι έτοιμο το CD!

Πάρε ένα recodred με solid state μνήμη. Είναι πολύ πιο εύχρηστα. Αν ξεφύγεις από τα πολύ φτηνά, θα βρεις εύκολα με line in. Έχω χρησιμοποιήσεις Olympus, Marantz και Tascam, και όλα έχουν πολύ καλή ποιότητα ήχου. Θα έδινα στο Olympus το προβάδισμα της ευχρηστίας.