Βοήθεια για επιλογή ενισχυτή και 5.1 ηχείων

George Kanavas

Established Member
21 November 2013
222
ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ.θα ηθελα την βοηθεια σας εχω βρει αυτα τα ηχεια κ δεν ξερω ποια να διαλεξω 1.http://www.amazon.com/Klipsch-RF-42II-Theater-Bundle-FREE-Acoustech/dp/B005F6OFTQ 2.http://www.amazon.com/Polk-Audio-Th...=electronics&ie=UTF8&qid=1425159042&sr=1-27.κ βεβεα χρειζομαι εναν ενυσχητη να τον παντρεψω μεχρι 500ευρω.παρακαω επηδει ειμαι ασχετοσ οσο μπορειται με πιο απλα λογια γιατη δεν γνωριζω και πολυ τισ ορολογειεσ.αααα και μην το ξεχασω για τα γουφερ θα χρειαστω μετατροπεα ρευματοσ?:grandpa::grandpa::grandpa::grandpa::grandpa::grandpa::grandpa::grandpa:.ευχαριστωσ οπιαδηποτε αλλη υποδιξει στα ηχεια-bye--bye--bye--bye--bye--bye--bye--bye--bye--bye-

Re: ΒΟΗΘΕΙΑ επιλογησ ηχειων 5,1 και ενυσχητη

Προσωπικά αφού όπως κατάλαβα τα θες για ταινίες ασυζητητί στην πρώτη σου πρόταση, θεωρούνται η καλύτερη λύση για οικιακό κινηματογράφο, τη δεύτερη πρόταση ούτε που τα ξέρω, για ενισχυτή νομίζω ότι ο Yamaha 677 είναι ό,τι πρέπει για την περίπτωσή σου. Καλό θα ήταν όμως να δώσεις λίγα περισσότερα στοιχεία για το χώρο κι αν όντως προορίζονται για πολυκάναλη ακρόαση κι όχι για μουσική με απαιτήσεις. Τώρα για το υπογούφερ δεν κατάλαβα τι εννοείς, είναι 110Volt; Γιατί να χρειάζεσαι μετατροπέα; Επίσης υπομονή και γι άλλες προτάσεις.

Απάντηση: Re: ΒΟΗΘΕΙΑ επιλογησ ηχειων 5,1 και ενυσχητη

1 θεμα 21,7 τ.μ. Και προοριζεται κ για τα δυο τωρα σε ποσοστο τη ναπω ..................50-50.2 θεμα.αυτα τα υπογουφερ δεν ερχονται απο Αμερικη?

--- Αυτόματη συγχώνευση μηνύματος ---

ενοουσα το Subwoofer ευχομαι ναμην ειναι το ιδιο με το υπογουφερ:BDGBGDB55:

Αμα ακούς και μουσική και δεν έχεις απαιτήσεις δεν θα χεις πρόβλημα, απλά τα Klipsch "φωνάζουν" λιγάκι λόγω κόρνας αλλά λογικά με την ισοστάθμιση που θα εφαρμόσει ο ενισχυτής το φαινόμενο πιστεύω θα μειωθεί στο ελάχιστο. Σημαντικό ρόλο θα παίξει κι η τοποθέτηση των συγκεκριμένων ηχείων, αν δεις σε πολύωρη ακρόαση μουσικής να σε κουράζει θα αλλάξεις την εστίαση ώστε να μη σε χτυπάνε κατευθείαν στα αυτιά. Ολα αυτά βέβαια για μουσική κι ανάλογα και τις στάθμες που ακούς, ο χώρος για τα ηχεία και τον ενισχυτή θα καλυφτεί πλήρως δεν υπάρχει πρόβλημα. Για το υπογούφερ ρώτα τον πωλητή σε τι ονομαστική τάση δουλεύει, ίσως και να χει διακόπτη επιλογής αλλά αυτό πραγματικά δεν το ξέρω.

Απάντηση: ΒΟΗΘΕΙΑ επιλογησ ηχειων 5,1 και ενυσχητη

για τα POLK ηχεια τι λες?

Σου ειπα στην αρχη, δεν τα ξερω οποτε δεν θα εκφερω γνωμη.

Απάντηση: ΒΟΗΘΕΙΑ επιλογησ ηχειων 5,1 και ενυσχητη

ευχαριστω γιατην βοηθεια ελπιζω να βοηθησουν κ αλλη ωσται να εχω μια ποιο σφαιρικοι αποψη κ παλι ευχαριστω που ασχοληθηκεσ με το προβλημα μου:SFGSFGSF::SFGSFGSF::grinning-smiley-043

Re: Απάντηση: Βοήθεια για επιλογή ενισχυτή και 5.1 ηχείων

Έχεις δυνατότητα ακρόασης έστω των κυρίως ηχείων?

οχι γιαυτο προσπαθω να μαθω εαν γνωριζει κανεισ.η εστω να μου προτινει καποιοσ με οριο 1300 για ηχεια και σαμπ

Crystal Audio T2 τα εχεις ακούσει? surround μπορεις να βαλεις οικονομικοτερα και να το φτιαξεις το σετ κοντα στα χρηματα που θελεις

δεν τα εχω ακουσει γιατη εδω στο πειραια δεν τα εχω βρει πουθενα δεν εχω κ πολυ ελευθερο χρονο γιαυτομπηκα εδω

Re: Απάντηση: Βοήθεια για επιλογή ενισχυτή και 5.1 ηχείων

Για να εκφέρει άποψη κάποιος θα πρέπει να έχει ακούσει ή έστω να έχει διαβάσει κάποια reviews. Κι εσύ όμως πρέπει να βρεις χρόνο να αποκτήσεις δική σου άποψη, αν ήσουν επαρχία θα ήταν δύσκολα, αλλά αφού είσαι Πειραιά πρέπει να κάνεις τον κόπο, δεν είναι και λίγα τα χρήματα. O χώρος πόσα τμ είναι?

Εχει στον Πειραια καταστημα ν ακουσεις τα Dali για παραδειγμα. Με 2 ζευγαρια Dali zensor 3 για κυριως και περιφερειακα, dali zensor center για διαλογων και το αντιστοιχο υπογουφερ της εταιριας συν τον Yamaha 677 η denon 1100 εισαι στο μπατζετ σου και καλυπτεις ανετα το χωρο σου.

νασε καλα γιατην βοηθεια σου. Σημερα θα παω Στο audio show k ελπιζω να τα ακουσω

Απάντηση: Re: Βοήθεια για επιλογή ενισχυτή και 5.1 ηχείων

Εχει στον Πειραια καταστημα ν ακουσεις τα Dali για παραδειγμα. Με 2 ζευγαρια Dali zensor 3 για κυριως και περιφερειακα, dali zensor center για διαλογων και το αντιστοιχο υπογουφερ της εταιριας συν τον Yamaha 677 η denon 1100 εισαι στο μπατζετ σου και καλυπτεις ανετα το χωρο σου.

Πολύ καλά ηχεία τα Dali zensor!!!

Απάντηση: Re: Βοήθεια για επιλογή ενισχυτή και 5.1 ηχείων

επηδει το υπογουφερ dali ειναι λιγο ακριβο εχετε να προτηνεται αλλο?