Βοηθεια για επιλογη σταθερης οθονης (εκτακτως μεχρι την δευτερα)

auteur

Banned
12 March 2009
9,072
Θελω την βοηθεια σας γιατι πρεπει να επιλεξω εκτακτως μια οθονη μεχρι την δευτερα-τριτη το πολυ!

Εχουμε τις εξεις παραμετρους:
1) σταθερη
2) O Χωρος που θα τοποθετηθει εχει πλατως 2,80μ
3) Σκεφτομαι για 100''
4) Προβολεας ειναι ο JVC HD750!!
5) Ο Φωτισμος ειναι πληρεις ελεγχομενος και ταβανι, τοιχοι, ειναι βαμμενα μαυρα.
6) Budget μεχρι 1000ε

απο προηγουμενα ποστ που διαβασα ειδα τις lumene, screenline και elite screen. Οι dalite εχουν παρα πολλα μοντελα και χαοθικα...

λετε οποια και να παρω απο τις παραπανω θα ειναι το ιδιο καλη;

ευχαριστω εκ τον προτερων,

Last edited:
Lumene και Dalite είχα παλιά ηλεκτρικές. Απο το παραθυρο βγήκαν δεν ξέρω που προσγειωθήκαν. Το κακό ήταν οτι εδειξαν το κακο τους ευατο μετα πο 1 χρόνο.:rifle:

τελευταια εχω μια invideo που έχει μαλακό πανι και δεν δειχνει να κανει ζαρες ακόμη ειναι αθορυβη και ειναι μαυρη απο πίσω, φθηνη αν δεν πας σε κινεζιες, αυτη είναι ευωρπαική αλλα δεν θυμαμαι που.

εγω βρηκα το μοντελο και τιμη απο το σαιτ www.invideo.gr

Επειδή θέλεις σταθερή λογικά δεν θα έχεις πρόβλημα με καμία απο θέμα ζαρων.
Ενδιαφέρομαι και εγώ και το ψάχνω, θα σου πρότεινα Da-lite και την Invideo που σου πρότεινε ο κ. Κώστας.

Αχ με αυτα τα κυριλικια.
δεν μας πηρανε τα χρονια.
Αμα ψαχνεις σταθερη είναι MUST να εχει βελουδο στο πλαισιο για να δίνει κοντραστ και να απορροφάει αμα πεφτει καθολου φως. Τα γυαλιστερα αλουμινια μακρυα

Σε ό,τι αφορά τις dalite, τo μοντέλο που είναι στο budget σου είναι η perm wall.

Τα χαρακτηριστικά της σε διαστάσεις και τύπο επίστρωσης υλικού μπορείς να τα δεις εδώ.

Έχει μια διαφορά ως προς την ονομασία το υλικό επίστρωσης. Το Matte White και το High Contrast Matte White, εδώ λέγονται Da-Mat® και High Contrast Cinema Vision αντίστοιχα. Τα gain είναι αντιστοίχως 1.0 και 1.1 σε αυτά.

περιμενω τον νεο καταλογο της dalite απο μερα σε μερα.Καλη και σοβαρη λυση ειναι η o.s γιαπωνεζικη και εξαιρετικη.Καμμια σχεση με καθετι στα λεφτα της και πολυ παραπανω.

Re: Απάντηση: Βοηθεια για επιλογη σταθερης οθονης (εκτακτως μεχρι την δευτερα)

περιμενω τον νεο καταλογο της dalite απο μερα σε μερα.Καλη και σοβαρη λυση ειναι η o.s γιαπωνεζικη και εξαιρετικη.Καμμια σχεση με καθετι στα λεφτα της και πολυ παραπανω.
Μηπως ξερεις αν τις αντιπροσωπευει κανεις εδω ή που μπορω να τις βρω για αγορα γενικοτερα?

βρηκα καποια λινκ εδω κ εδω
απο την othelo εμεινες ικανοποιημενος?

ευχαριστω ολους για την βοηθεια.-bye-

τις φερνει η τηλεοπτικη, η νεα οθελο ειναι γενικα φτιαγμενη πολυ πιο προσεγμενα απο αυτη που ειχα πριν 4 χρονια.

Τελικα κατεληξες καπου ?
Πηρα τηλ. στο μαγαζι στη φεξη και μου ειπαν οτι θα δουν αν μπορουν να βρουν καμια screenline γιατι παιζει προβλημα με την αντιπροσωπια..
αλλιως μου ειπε θα δουμε καμια othelo
η othelo ομως βγαινει σε σταθερη?
για da-lite δεν ειπαμε τιποτα...

Θα δω ομως και αυτες τις o.s που μου προτεινε ο argi..

Λογω περιεργειας πηρα να ρωτησω τιμες για τις stewart...
για την luxus στις 100''(ειναι σταθερη) που ρωτησα ενας ευγενεστατος κυριος μου απαντησε οτι κοστιζει 4290ε:slapface:
μετα απο το "ξεφευγει τοσο πολυ η τιμη τους ε?"
ελαβα ενα μονολεκτικο "3000" Μου εκανε εκπτωση :flipout::flipout::flipout: