- 28 December 2013
- 29
Παιδιά καλησπέρα. Αν και έχω αρκετές γνώσεις στο χώρο των κινητών δε θα έλεγα ότι ισχύει το ίδιο από πλευράς τηλεοράσεων... Έχω αρχίσει να διαβάζω το συγκεκριμένο thread από την αρχή αλλά επειδή είναι πολλές σελίδες και αυτή την περίοδο έχω διάβασμα για κάτι εξετάσεις που θα δώσω αλλά και μπόλικο τρέξιμο στη δουλειά σκέφτηκα να κάνω δυο τρεις ερωτήσεις και αν μπορέσει κάποιος ας με βοηθήσει... Λοιπόν ενδιαφέρομαι να πάρω την 6500 σε 40 ίντσες (http://www.e-shop.gr/product?id=PER.157279) και θα ήθελα απλώς να μάθω αν είναι καλή επιλογή σε αυτά τα λεφτά. Ως μέγεθος δε θα ήθελα κάτι παραπάνω. Από κει και πέρα όμως δεν ξέρω τι παίζει με τα άλλα χαρακτηριστικά της. Τι δηλαδή πρέπει να προσέξω. Ξέρω πάντως ότι τα 400Hz CMR που έχει είναι ένα σημαντικό χαρακτηριστικό. Το 3d της αξίζει; Και αν ναι πως γίνεται χρήση του;; Δηλαδή βάζοντας τα γυαλιά που έχει στο πακέτο θα μπορώ να βλέπω μια ταινία που έχω κατεβάσει σε 3d ας πούμε μορφή; Δεύτερο, ένας πωλητής σε κατάστημα που ρώτησα μου είπε ότι έχει και κα´τι σαν δορυφορικό δέκτη αν θυμάμαι καλά. Αυτό τι σημαίνει; Οτι θα μπορώ να πιάνω δορυφορικά κανάλια; Γενικά είναι καλή επιλογή σαν τηλεόραση; Σε αυτά τα χρήματα θα προτείνατε (αν και είμαι λίγο samsung fan) κάτι άλλο; Ευχαριστώ και συγνώμη αν κούρασα.