Βοήθεια για επιλογή τηλεόρασης

Λοιπον, καταρχην πας σε 46", ξεχνα τις 40",
αποκει και περα επειδη αποτι καταλαβαινω το οικονομικο παιζει αρκετο ρολο οι επιλογες σου με γνωμονα το 3D και τα 100hz ειναι οι εξης :
46F6100 στα 580ε
46F6320 στα 640ε
46F6400 στα 665ε

Οι δυο τελευταιες ειναι ουσιαστικα οι ιδιες τηλεορασεις οποτε γλιτωνεις το 25αρι και πας στην 6320 χωρις τυψεις και εισαι εντος budget...
Αποκει και περα εγω θα πηγαινα στην 6100 αφου τηρει τις προδιαγραφες, και λογω διαγωνιου (46) δεν υπαρχει περιπτωση να εχει χειροτερο panel απο τις αλλες (εισαι τυχερος σε αυτο) και 60ε κατω θα σου κανουν τα λαστιχα 500 ευρω αντι 560 :P
Μονο θεμα της 6100 που χρηζει σχολιασμου απο τους ειδικοτερους ειναι κατι προβληματα που ειχαν αναφερθει για τον media player που εχανε frames που και που... αν αυτα ισχυουν σε ολα τα μεγεθη και δεν εχουν διορθωθει ακομα, και σε νοιαζει το θεμα media player, τοτε πας στην 6320... Αλλα ας σχολιασουν οι πιο γνωστες!

εχει η 6100 ιδιο επεξεργαστη μετην 6400???

Κοίτα να δεις που ενώ χαλβάδιαζα εδώ και καιρό την 6500 με βλέπω αύριο να παραγγέλνω 46άρα τελικά... την 6400 την εχει στο eshop στα 639 αυτές τις μέρες. Να καταλήξω σε αυτή λες;Εντω μεταξύ δεν είχα ποτέ ως τώρα μεγάλη τηλεόραση και θα μου φανεί στην αρχή τεράστια διαφορά... Με βλέπω να ξαναρχίζω Breaking Bad από την αρχή μόνο και μόνο για να το βλέπω στην μεγάλη οθόνη... Έχει και smart control σωστά;Αλλά για να λειτουργήσει πρέπει η τηλεόραση να είναι συνδεδεμένη στο internet;

Έχει wifi/ethernet, βάλε την στο δίκτυο σου, κατέβασε την εφαρμογή plex από το samsung store(free), βάλε και το προγραμμα στο pc (Plex server ) και δεν θα έχεις κανένα πρόβλημα. Ούτε μεταφορές, ούτε εξωτερικά media player.

Re: Απάντηση: Βοήθεια για επιλογή τηλεόρασης

Έχει wifi/ethernet, βάλε την στο δίκτυο σου, κατέβασε την εφαρμογή plex από το samsung store(free), βάλε και το προγραμμα στο pc (Plex server ) και δεν θα έχεις κανένα πρόβλημα. Ούτε μεταφορές, ούτε εξωτερικά media player.

Μισό... έχει θύρα ethernet.Οπότε μπορώ να τη συνδέσω στο ρούτερ με το αντίστοιχο καλώδιο και να είναι δηλαδή μόνιμα συνδεδεμένη στο internet χωρίς να χρειάζεται να έχω το wifi ανοιχτό σωστά;

εχει η 6100 ιδιο επεξεργαστη μετην 6400???

φανταζομαι πως οχι...το ειπα λογω 3D και 100hz στα οποια ειναι ομοιες.

Αν η 6400 ειναι στα 639 νομιζω ειναι καλη επιλογη, μονο λιγο προσοχη οτι το e-shop φερνει πολλες παραεισαγωγες!

Αν η 6400 ειναι στα 639 νομιζω ειναι καλη επιλογη, μονο λιγο προσοχη οτι το e-shop φερνει πολλες παραεισαγωγες![/QUOTE]

Ναι το γνωρίζω αυτό.Μέχρι στιγμής για ο,τι έχω πάρει από κει (κινητό,tablet κτλ) δε μου έχει τύχει ποτέ κάποιο θέμα.Ελπίζω να συνεχιστεί αυτό καθώς λογικά την τηλεόραση από κει θα την πάρω.

Έχει κανονικό browser , βέβαια μην φανταστείς ότι είναι τόσο εύχρηστος σαν το PC ή ένα tablet αλλά μπορείς να αγοράσεις ένα πληκτρολόγιο πχ. αυτο (το αγόρασα πριν μερικές ημέρες και είναι αρκετά καλό) και να κάνεις και το σερφάρισμα σου.

Καλή φάση... θα χτυπήσω και ένα τέτοιο πληκτρολόγιο αν είναι για να εκμεταλλευτώ όσο γίνεται περισσότερο το σερφάρισμα από την τηλεόραση.

Last edited by a moderator: