ΒΟΗΘΕΙΑ ΓΙΑ ΕΠΙΛΟΓΗ ΤΗΣ ΚΑΛYΤΕΡΗΣ TV 37''

Ευχαριστω, για την βοηθεια φιλε Yperion μαλλον στην Panasonic θα καταληξω, βεβαια για μια μερα καθυστερηση 3-4/8 στο PLAISIO τσιμπισε 50-100 ευρω (550E ---649 E ) στο internet

Καλησπερα και απο μενα.

Ειμαι και εγω σε αναζητηση ΤV και ειμαι αναμεσα στις
LG 37LV5500
και
Panasonic TX-L37E30E LED TV 37

Ειμαι ειδη κατοχος μιας LG 37SL8000 37 και εχω μεινει ευχαριστημενος απο την LG.
Αυτο που θα ηθελα να ρωτησω ειναι εαν υπαρχει καποιος που ειδη ειναι κατοχος αυτων των TV να μας πει εντυπωσεις.

Για να ειμαι ειλικρινης η LG με ελκυει ποιο πολυ αλλα και τα 200Ηz της PAnasonic δεν μ'αφηνοουν αδιαφορο

Απο οτι εχω παρατηρησει η διαφορες που εχουν οι TV ειναι οι εξης

LG:100Hz..................................Panasonic:200Hz
LG:Web Brower..........................Panasonic:Μονο εφαρμογες Ιντερνετ
LG:Tηλεχειριστήριο &...................Panasonic:Tηλεχειριστήριο
Magic Motion remote control

Επεδη τον τελευταιο καιρο το ψαχνω αρκετα για ποιο μοντελο να επιλεξω παρακαλω εαν υπαρχει καποοιος που το εχει ψαξει το θεμα ας απαντησει

Ευχαριστω

Φιλε Yperion για βοηθησε παλι, σε παρακαλω, πανω που ημουν στη πορτα για να αγορασω την Panasonic (649 Ε) πεφτωπανω σε ενα διαφημιστικο του MEDIA MARKT που εχει την SONY 37EX720(http://www.sony.gr/product/t32-ex-series/kdl-37ex720)μολις 699 Ε ,τι γνωμη εχεις συγκριτικα με την panasonic και τι συμβαινει με αυτα τα ""clouds"" που διαβασα σε αλλο post.
ΣΕ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ εκ των προτερων...

Όλες οι edge lit led lcd είναι επιρεπείς σε clouding. Η ΕΧ720 άν φορά πάνελ SPVA (οι 40άρες και άνω φοράνε, η 37αρα μπορεί να είναι MVA) θα δείχνει καλύτερο μαύρο απο την IPS Panny E30 αλλά θα έχει μικρότερη γωνία θέασης.

Οχι και "μολις" 699 για τηλεοραση edge LED 37"....:p

Συμφωνω με οτι λεει παραπανω ο Φωτης. Εξαρταται τι θελεις να κερδισεις και τι να χασεις.

Οχι και "μολις" 699 για τηλεοραση edge LED 37"....:p

Συμφωνω με οτι λεει παραπανω ο Φωτης. Εξαρταται τι θελεις να κερδισεις και τι να χασεις.

ποιο καθαρη εικονα..!!!!:ears: :listen:

Καμια 50αρα-60αρα δεν χωραει να βαλεις.

Εκει να δεις εικονα!

Σε 37" οποια και να παρεις μικροδιαφορες θα δεις και οχι κατι το συνταρακτικο.

Απάντηση: Re: ΒΟΗΘΕΙΑ ΓΙΑ ΕΠΙΛΟΓΗ ΤΗΣ ΚΑΛYΤΕΡΗΣ TV 37''

Καμια 50αρα-60αρα δεν χωραει να βαλεις.

Εκει να δεις εικονα!

Σε 37" οποια και να παρεις μικροδιαφορες θα δεις και οχι κατι το συνταρακτικο.

Δυστυχως χωραει μονο 37'' παντως εσυ τι θα επελεγες, απο τις δυο παραπανω επιλογες?:ears::ears::worshippy::worshippy::worshippy::BDBDG54:

Επειδη στις LCD εμπιστευομαι την Sony μαλλον την ΕΧ720 θα αγοραζα αλλα και η Panasonic ειναι πολυ καλη επιλογη (αν εξαιρεσουμε το μετριο μαυρο που εχει).

Clouding και αλλες ανομοιομορφιες μπορει να τυχουν σε οποιαδηποτε LCD/LED.

Σύμφωνα με τιμές Σκρούντζ, με μόλις 47 ευρώ παραπάνω απο τη 37αρα 720 Σόνυ, παίρνεις τη 42αρα plasma Panasonic G30....Άλλη κατηγορία και value fom money σε σχέση με τη Σόνυ.
Και άν δέ θέλεις πλάσμα στα ίδια χρήματα είναι και η 42αρα E30..

Σε πιο φωτεινό περιβάλλον η PanyE30 ίσως δείχνει καλύτερα αλλά σε σκοτεινό για ταινίες με μπάρες το Ips glow θα είναι πιο εμφανές και εκει ίσως υπερέχει το panel της EX720

Επειδη στις LCD εμπιστευομαι την Sony μαλλον την ΕΧ720 θα αγοραζα αλλα και η Panasonic ειναι πολυ καλη επιλογη (αν εξαιρεσουμε το μετριο μαυρο που εχει).

:firstprize::firstprize::firstprize::firstprize::firstprize::SFGSFGSF::SFGSFGSF::SFGSFGSF:
Τελικα, αγορασα την SONY KDL-37EX720 στα 699 .Oι πρωτες εντυπωσεις ειναι παρα πολυ καλες, τωρα μαλλον πρεπει να συμπληρωσω την αγορα με γυαλια 3d και το usb για wifi ( αναβαθμισεις ) οπως και το
Crystal Audio MediaMatchBox λογω του μετριου player της TV. Παντως ευχαριστω πολυ ολους τους φιλους που βοηθησαν..:ADFADF1: