Βοηθεια για FiiO E10..

kostiger

New member
27 May 2012
65
Πατρα
Καλημερα! Αγορασα το συγκεκριμενο μηχανακι νομιζοντας οτι θα μπορεσω να ενισχυσω και την εξοδο ακουστικων του pioneer vsx 521 ενισχυτη μου...Δυστυχως για μενα κατι τετοιο δεν ειναι εφικτο. Τουλαχιστον απο το laptop,η ακροαση μουσικης με τα ΑΚG 601 ειναι το λιγοτερο απολαυστικη. Μηπως υπαρχει καποιος φιλος,γνωστης των προιοντων της συγκεκριμενης εταιρειας,που θα μπορουσε να με βοηθησει,προτεινοντας μου καποιο συνοδο,ωστε να μπορεσω να χρησιμοποιησω τον Ε10 και στον av ενισχυτη μου;Ο Fiio D3 digital to analog convertor θα μπορουσε να ειναι μια λυση; Πηγες μου ειναι τα ps3 για παιχνιδια και bluray , το ΧΒΟΧ 360 για παιχνιδια και το crystal audio media matchbox για mkv...Tα δυο πρωτα εχουν optical digital output , ενω το matchbox εχει αναλογικη που τα δεχεται o D3.Moυ διαφευγει κατι;

Καλημερα! Αγορασα το συγκεκριμενο μηχανακι νομιζοντας οτι θα μπορεσω να ενισχυσω και την εξοδο ακουστικων του pioneer vsx 521 ενισχυτη μου...Δυστυχως για μενα κατι τετοιο δεν ειναι εφικτο. Τουλαχιστον απο το laptop,η ακροαση μουσικης με τα ΑΚG 601 ειναι το λιγοτερο απολαυστικη. Μηπως υπαρχει καποιος φιλος,γνωστης των προιοντων της συγκεκριμενης εταιρειας,που θα μπορουσε να με βοηθησει,προτεινοντας μου καποιο συνοδο,ωστε να μπορεσω να χρησιμοποιησω τον Ε10 και στον av ενισχυτη μου;Ο Fiio D3 digital to analog convertor θα μπορουσε να ειναι μια λυση; Πηγες μου ειναι τα ps3 για παιχνιδια και bluray , το ΧΒΟΧ 360 για παιχνιδια και το crystal audio media matchbox για mkv...Tα δυο πρωτα εχουν optical digital output , ενω το matchbox εχει αναλογικη που τα δεχεται o D3.Moυ διαφευγει κατι;

τι ακριβώς εννοείς?

Το εν λόγω μηχανάκι εκτός από έξοδό ακουστικών δεν έχει line out;
Αν έχει τότε θα συνδέσεις την έξοδό του σε μια είσοδο του εν/τη.

Αν εννοείς ότι θες να το χρησιμοποιείς κ σαν εν/τη ακουστικων μόνο τότε θα πρέπει να έχει κ line in στην οποία θα δρομολογησεις το σήμα από κάποιο tape out του εν/τη... αν δεν έχει δυστυχώς δεν γίνεται!

Ευχαριστω και τους δυο σας! Σαν ενισχυτη ακουστικων για τον Pioneer εννουσα ναι!Μονο line out εχει...

σορρυ αλλά μέχρι τώρα δεν έχω καταλάβει τι ακριβώς θες να κάνεις.

Το fiio e10 είναι USB DAC με ενισχυτή ακουστικών...

δεν είναι ενισχυτής ακουστικών με line in...

Οπότε ΜΟΝΟ από pc μπορείς να το χρησιμοποιήσεις σαν ενισχυτή ακουστικών και από τίποτε άλλο...

Το fiio e10 είναι USB DAC με ενισχυτή ακουστικών...

δεν είναι ενισχυτής ακουστικών με line in...

Οπότε ΜΟΝΟ από pc μπορείς να το χρησιμοποιήσεις σαν ενισχυτή ακουστικών και από τίποτε άλλο...
αυτο ηθελε τελικα?

:flipout:
οχι ο ανθρωπος ήθελε και εν/τη ακουστικών -σκετο- πέραν του dac .. να έχει δλδ και δυνατότητα να παιξει και τις άλλες του πηγες με αυτον!

Πέραν του αστείου... καλό θα είναι τα νεότερα μέλη να εκφράζονται με σαφήνεια... και επίσης να διαβάζουν προσεκτικά τις απαντήσεις... και να ΚΑΝΟΥΝ ΤΟΝ ΚΟΠΟ να απαντούν σε αυτούς που προσπαθούν να τους βοηθήσουν...εμείς οι παλαιότεροι γνωριζόμαστε χρόνια και έχουμε και ιδιαίτερους κώδικες επικοινωνίας...

Πολύ σωστά λοιπόν, αγαπητέ kostiger, σου απάντησε ο supersonic ότι δεν κατάλαβε πράμα...

την απάντηση την έδωσα εγώ, διότι γνωρίζω το προϊόν... αλλά χρειάστηκε να διαβάσω το ποστ σου 5 φορές για να καταλάβω τι εννοούσες... ο DomieMic65 έκανε απλά chat... (γεια σου ρε Μιχάλη!!!)...

Last edited:
Οχι φιλε Chris1967 ο Domie κατανοησε και απαντησε αμεσως (και πριν απο εσενα) και δεν εκανε απλα chat. Και να δεχθω οτι η διατυπωση των ερωτηματων μου δεν ηταν και η καλυτερη δυνατη . Το να μετατραπει ομως σε inside joke μεταξυ εσου και του Supersonic δεν το κατανοω . Δεν θεωρω οτι ηταν τοσο αστειο το post μου και δεν συνηθιζω να περιμενω βοηθεια απο ατομα τα οποια με ειρωνευονται . Για αυτο και δεν απαντησα νωριτερα , αλλα ουτε και επιθυμω να συνεχιστει περαιτερω αυτος ο ατοπος διαξιφισμος .

inside joke?
you must be jokin'

σου απάντησα άμεσα ζητώντας διευκρίνηση στο μη ξεκάθαρο ερώτημά σου.
Η διευκρίνηση δεν έγινε ποτέ.
Δεν είναι κανείς υποχρεωμένος να σου απαντήσει και να βγάλει νόημα από αυτό που ζητάς ιδίως όταν δεν γνωρίζει για τον συγκεκριμένο εξοπλισμό.
το να ρωτάει κάποιος χωρίς σαφήνεια κάτι εδώ, είναι πολύ συνηθισμένο και στα 10 χρόνια που ασχολούμαι με τον χώρο αυτό έχουν δεί αρκετά τα μάτια μου από κόσμο που ζητάει "τον ουρανό με τ'αστρα".

εκτός αν εννοείς το "τι ακριβώς εννοείς" ειρωνία.

H φραση '' αυτο ηθελε τελικα?'' και τα smilies τι ηταν ; Ασε που ευχαριστησα και εσενα μαζι με τον Domie Mic 65 αρχικα , ο οποιος με καλυψε απολυτα ηδη απο την πρωτη απαντηση του. Δεν ειχα αλλη απορια επειτα απο την απαντηση του Domie. Κατανοησα αυτο που ηταν μπροστα στα ματια μου, οτι δηλαδη δεν μπορω να χρησιμοποισω τον Fiio E10 σαν ενισχυτη ακουστικων στον AV ενισχυτη μου...
Oταν λοιπον ειδα τις υπολοιπες απαντησεις αργα χθες το βραδυ εξεπλαγην αρνητικα.. Εκεινος πως καταλαβε δηλαδη; Παραδεχθηκα οτι η διατυπωση μου δεν ηταν και η πλεον σαφης . Δεν ηταν ομως και τοσο δυσνοητη πια. Δεν ζητησα ,ουτε διαφανηκε απο πουθενα οτι θα ζητουσα τον ουρανο με τα αστρα , οπως πραγματικα εχει γινει συχνα απο νεα και μη μελη στα διαφορα thread του φορουμ...
Μηπως θα ηταν καλυτερα τα παλαιοτερα μελη να εισαστε λιγο πιο ανεκτικοι απεναντι σε νεοτερα μελη ,τα οποια θελουν να αντλησουν πραγματα απο τις γνωσεις σας απο το να μας περιμενετε στη γωνια;

Είμαστε πολύ ανεκτικοί, και είναι μεγάλη χαρά μας να βοηθάμε τον κόσμο... εμένα με πείραξε που δεν απάντησες στον supersonic για να του εξηγήσεις καλύτερα τι εννοούσες... είναι σαν να έχεις μπει στο σπίτι κάποιου, να σου μιλάει ο οικοδεσπότης και να μην απαντάς (να τον γράφεις στα παλιά σου τα παπούτσια...)...

Από και και πέρα εγώ δεν θέλω ευχαριστίες ή οτιδήποτε άλλο, σκοτώνω την ώρα μου απ'ότι αντιλαμβάνεσαι δεν πληρώνομαι να απαντάω ή να συμμετέχω... να βοηθήσω θέλω... αλλά ΟΧΙ και να μας την λες και από πάνω...

Το αστείο δεν έχει να κάνει με εσένα... και πρέπει να μάθεις ότι στα φόρουμ, επειδή είναι γραπτά δεν ξεγράφουν, και το ύφος τις περισσότερες φορές συμπληρώνεται από τον αναγνώστη χωρίς να είναι πρόθεση του γράφοντος...

Εν πάσι περιπτώσει παρατράβηξε το θέμα... πήρες την απάντηση σου... και αυτό έχει σημασία εν τέλη... τώρα αν θες να συνεχίσεις συμμετοχή στο φόρουμ ακολούθησε τους απλούς κανόνες...

1. μιλάμε με σαφήνεια
2. δεν περιφρονούμε αυτούς που μας απαντάνε
3. δεν τσαντιζόμαστε, και ξεκαθαρίζουμε τι εννοούμε και τι εννοούσε ο άλλος...ευγενικά...
και γνωρίζουμε και τους κανονισμούς λειτουργίας...

με αυτόν τον τρόπο συμβιώνουμε, κάνουμε το χόμπι μας και δεν εκνευριζόμαστε...

Μέλος από το Μάιο με 35 ποστ, αντιλαμβάνεσαι ότι πάει πάρα πολύ να την λέει σε ανθρώπους που δεν γνωρίζει... επειδή ΥΠΟΘΕΤΕΙ ότι τον ειρωνεύονται... και δεν αντιλαμβάνεται ότι πάνε να τον βοηθήσουν...

Ελπίζω να κατάλαβες το νόημα...

Δεν περιφρονησα τον moderator , αντιθετα τον ευχαριστησα(αρχικα). Επισης δεν θεωρω οτι παρεβηκα τους ορους συμμετοχης στο φορουμ , οπως και τους στοιχειωδεις ορους ευγενειας,αλλα ουτε και οτι δεν καταλαβα σωστα και τις προθεσεις σας. Προφανως διαφωνουμε , αλλα κρινομαστε και απο τα υπολοιπα μελη για τα γραφομενα μας .Ουτε εχει σχεση και δεν θα επρεπε να εχει σχεση κατα τη γνωμη μου ο αριθμος των posts σε ενα φορουμ,οταν ενα μελος ειναι κοσμιο στις τοποθετησεις του και να δινεται το δικαιωμα σε αλλα απλα μελη,να επιπληττουν τριτα μελη,βασει του αριθμου των δημοσιευσεων τους ή του τι εκεινοι θεωρουν δικαιο.Αν παρ'ολα αυτα κανω λαθος, ειμαι στη διαθεση της διαχειριστικης ομαδας του φορουμ, εαν θεωρηθει οτι υπερεβηκα τα εσκαμμενα , να μου γινει μια επιπληξη ή ακομα και να με διαγραψει..