Βοηθεια για FiiO E10..

Παίδες δεν είναι κακό να λύνονται μεταξύ σας μικρές παρεξηγήσεις :-)
Ισα ισα με λίγη κουβεντούλα μπορεί να γνωριστούμε και καλύτερα και στο μέλλον η όποια συζήτηση να είναι πιο εύκολη και εποικοδομητική.
Με την ελπίδα ότι δεν έμεινε και καμία παρεξήγηση
Να σας ζητήσω να επανέλθουμε στο θέμα και όχι στα ‛πέριξ’ του θέματος.

Απάντηση: Re: Βοηθεια για FiiO E10..

Παίδες δεν είναι κακό να λύνονται μεταξύ σας μικρές παρεξηγήσεις :-)
Ισα ισα με λίγη κουβεντούλα μπορεί να γνωριστούμε και καλύτερα και στο μέλλον η όποια συζήτηση να είναι πιο εύκολη και εποικοδομητική.
Με την ελπίδα ότι δεν έμεινε και καμία παρεξήγηση
Να σας ζητήσω να επανέλθουμε στο θέμα και όχι στα ‛πέριξ’ του θέματος.

Απο εμενα δεκτο. Δεν ηθελα σε καμια περιπτωση να λαβει αυτη την εκταση το θεμα.

Εγώ θα ήθελα να μου πείς πώς ακούγεται το FiiO... :2thumb22sup:

To προφανες (αυξηση εντασης),επιτυγχανεται εκπληκτικα καλα.Απο'κει και περα ολο το πεδιο των συχνοτητων πηγαινει σε εντελως αλλο επιπεδο.Ακομα και με τα φθηνα-πλην τιμια,sennheiser hd 202,το ηχητικο αποτελεσμα απο τη χρηση του E10 ειναι καταπληκτικο.Ποσω μαλλον με τα 601, καταλαβαινεις οτι εχουμε αλλο sound stage,ακουω πολυ διακριτα και σε διαφορετικη θεση,ολα τα οργανα,με σοβαρο ευρος πληροφορησης.Εχει και ενα διακοπτακι για τον ελεγχο του bass boost,το οποιο το θεωρω ισως το μοναδικο μειονεκτημα της συσκευης.Η ενεργοποιηση του δυναμωνει πολυ τις χαμηλες, με αποτελεσμα ο ηχος να γινεται πιο μουντος.Συμπερασματικα στο συγκεκριμενο επιπεδο τιμης,θεωρω το dacaκι της Κινεζικης εταιρειας ευκαιρια.Και ειναι και μικροσκοπικο και ομορφο παραλληλα.Βεβαιως πρεπει να προσθεσω οτι ειναι η πρωτη μου επαφη αυτη,με ενισχυτικα ακουστικων,επομενως δεν μπορω να θεωρηθω και η πλεον αξιοπιστη πηγη πληροφορησης επι του θεματος.Προσωπικα και βασει της δικης μου εμπειριας ειμαι υπερευχαριστημενος!Αν μπορουσα να το χρησιμοποιησω και σαν ενισχυτη ακουστικων για το ραδιοενισχυτη μου θα επροκειτο για κλοπη.Ελπιζω να βοηθησα.

Να' σαι καλά.... όλα τα ριβιούζ βοηθούν... ακόμα και αν είναι εντελώς "πατάτα", βοηθούν στο να διαμορφώνονται απόψεις και γνώμες γενικότερα...

Την καλημέρα μου και καλοάκουστο το εργαλειάκι... :2thumb22sup:

Να' σαι καλά.... όλα τα ριβιούζ βοηθούν... ακόμα και αν είναι εντελώς "πατάτα", βοηθούν στο να διαμορφώνονται απόψεις και γνώμες γενικότερα...

Την καλημέρα μου και καλοάκουστο το εργαλειάκι... :2thumb22sup:

Ευχαριστω για τις ευχες,καλησπερες κι απο' μενα:ernaehrung004:

Γειά σου Χρήστο!!!! -bye- -bye-

Παιδιά ελπίζω η παρεξηγηση να λυθηκε και να πάμε παρα κάτω "καλή καρδιά"!!!!!