ΒΟΗΘΕΙΑ ΓΙΑ HOME CINEMA,Sony DAV-DZ810W

rookie79

New member
25 January 2007
12
ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΦΙΛΟΣ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΤΟ Sony DAV-DZ810W?ΘΕΛΩ ΝΑ ΤΟ ΠΑΡΩ ΣΑΝ ΚΥΡΙΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΣΤΟ ΣΑΛΟΝΙ ΜΟΥ ΠΑΡΕΑ ΜΕ ΤΗΝ SONY40S2010.ΤΑ ΠΙΣΩ ΗΧΕΙΑ ΤΟΥ ΕΚΤΟΣ ΑΠΟ ΑΣΥΡΜΑΤΑ ΣΥΝΔΕΟΝΤΑΙ Κ ΜΕ ΚΑΛΩΔΙΑ(ΙΣΩΣ ΑΝΟΗΤΗ ΕΡΩΤΗΣΗ ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΓΝΩΡΙΖΩ ΠΟΛΛΑ).ΟΠΟΙΟΣ ΤΟ ΕΧΕΙ ΕΙΝΑΙ ΙΚΑΝΟΠΟΙΗΜΕΝΟΣ?ΕΧΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΝΑ ΜΟΥ ΠΡΟΤΕΙΝΕΙ ΚΑΤΙ ΑΛΛΟ ΓΥΡΩ ΣΤΑ 500ε?

Φιλε εγω εχω το συγκεκριμενο . Ειμαι πολυ ικανοποιημενος. Κατα την γνωμη μου ειναι top επιλογη για entry level system.
Τα πισω συνδεονται και με καλωδιο αν θες αλλα δεν θα εχεις κανενα προβλημα παρεμβολων αω ρωτας γιαυτο.
Εγω το εχω με την sony 32v200 και εκτος των αλλων ταιριαζουν πολυ.
Εγω το συνιστω.

Απο που τα πηρες kotlid και ποσο αν επιτρεπεται ? Το ψαχνω κι εγω και μου αρεσει αρκετα αυτο το μοντελο...
Επισης ποιο μοντελο ντι βι ντι εχει? Παιρνει upgrade για Ελληνικους υποτιτλους?

Last edited:
Γεια χαρα.....
Εχω αγορασει και εγω το Sony DAV-DZ810W εδω και κανα μηνα και ειμαι απολυτα ικανοποιημενος....νομιζω οτι ειναι η καλυτερη προταση για τα χρηματα που ζηταει......
Η ηχητικη αποδοση του συστηματος ειναι πολυ καλη ακομα και σε υψηλες σταθμες....οι φωνες ειναι ξεκαθαρες και η πληροφορια διαχωριζεται σωστα σε ολα τα ηχεια.....το μπασο ειναι αρκετα καλο για το μεγεθος του subwoofer και η ενταση του ενισχυτη μπορει να "γεμισει" ανετα ακομα και ενα μεγαλο σαλονι.......
Απο τα menu παρεχεται η δυνατοτητα για ρυθμισεις ξεχωριστα οσο αφορα την ενταση του καθε ηχειου.....Σε καθε περιπτωση οι αρχικες ρυθμισεις που γινονται με το μικροφωνο ειναι αρκετα καλες και ευκολες για το χρηστη.....
Τα περιφερειακα ηχεια παιζουν αψογα χωρις διακοπες ακομα και αν σε καποια στιγμη κοπει η οπτικη επαφη με τον πομπο...δεν θα χρειαστουν σε καμια περιπτωση τα καλωδια συνδεσης.......
Πιστευω οτι στα λεφτα αυτα,ειναι η καλυτερη επιλογη που μπορεις να κανεις για να εχεις HDMI εξοδο με upscaling......Στο προτεινω ανεπιφυλακτα.....Εγω το αγορασα απο το δικτυακο NetElectric στο οποιο ηταν αμεσα διαθεσιμο και σε μια μερα εγινε και η παραδοση......

Σ ευχαριστω πολυ για τις πληροφοριες...
Με DivX δοκιμασες να παιξεις?Παιζει του Ελληνικους υποτιτλους η χρειαζεται αναβαθμιση?...αν υπαρχει κιολας...
Ειμαι μεταξυ αυτου και του PIONEER DCS-360 (HDMI)
http://www.pioneer.eu/eur/products/42/100/42/DCS-360/index.html
Φαινεται πολυ καλο για τα λεφτα του,ειναι φθηνοτερο 100 ευρω, και εχει επιπλεον και USB...
Θα δουμε,η τελικη επιλογη ειναι δυσκολη αν και κλινω προς το PIONEER

Καλημερα και Χρονια Πολλα......
Το DVD player του Sony DAV-DZ810W παιζει DivX και υποτιτλους αρκει να εχουν το ιδιο ονομα με το DIVX file.Eλληνικους υποτιτλους δυστυχως δεν παιζει και αυτο ειναι σιγουρα ενα μειον σε σχεση με το Pionner που αναφερεις.Αν οντως εχει την ιδια ηχητικη αποδοση,USB και ειναι και φθηνότερο,τοτε ειναι καλυτερη επιλογη..........
Ισως να υπαρχει καποια αναβαθμιση αλλα δεν το ξερω ακομα......

Οκ σ ευχαριστω...Ψαξτο παντως με την αναβαθμιση για ελληνικους υποτιτλους (λιγο δυσκολο,κι εγω αυτα κοιταω αυτη την περιοδο...)

Μπορει καποιος να τα δει καπου αυτα τα δυο συστηματα;
Ειδικα αν ερχεται έκτος Αθηνων...