ΒΟΗΘΕΙΑ ΓΙΑ HOME CINEMA

giannis14

Established Member
9 November 2007
150
Athens-Nea Erythraia
Καλημερα σε ολους. Εχει κανεις αποψη για το ''ολα σε ενα'' συστημα home cinema PHILIPS SOUNDBAR HTS 8100 ?
Δεν ειμαι πολυ υπερ των compact συστηματων αλλα λογω προβληματος χωρου και .....γυναικας.... (γκρινιαζει) για ηχεια, καλωδια κτλ.
το βλεπω σαν λυση.

:afro:

εγω θα ελεγα να μην ασχοληθεις με PHILIPS,υπαρχουν κι αλλα τετοια συστηματα,απο αλλες εταιρειες με καλυτερες υλοποιησεις,ψαχτο λιγο

Καλό είναι να μην μιλάμε αρνητικά για τα προιόντα μιά εταιρείας συνολικά.
Καλά η όχι μηχανήματα υπάρχουν σχεδόν απο όλλες τις επώνυμες εταιρείες,αλά γεγονός είναι ότι οι παραγωγές των τελευταίων χρόνων ,έχουν σχεδόν εξαλείψει τα αναξιόπιστα η αναποτελεσματικά προιόντα.....

Μπορεί να μην είναι θέμα εταιρίας αλλά αντιπροσωπείας...
Κάτι ανάλογο με αυτό που έχω εγώ με την αντιπροσωπεία της Denon δηλαδή, που ανάποδα να με κρεμάσουν προϊόν που αντιπροσωπεύει αυτή η εταιρία δεν αγοράζω!

δεν ηταν στις προθεσεις μου,απλα οπως εγραψα πιο πανω μου εχει <<τυχει>> σε 3 διαφορετικα προΪοντα και ειμαι πλεον πολυ επιφυλακτικος.Αλλωστε την εν λογω εταιρεια την θαυμαζω για την πρωτοπορεια της σε πολους τομεις,αλλα το προβλημα της ειναι η συμπιεση του κοστους παραγωγης,με αποτελεσμα τα παραπανω που ειπωθηκαν

Οκ... Πάμε παρακάτω. :)
Πολύ όμορφο πακετάκι έχει παρουσιάσει και η Crystal Audio, νομίζω πάνω κάτω σε αυτή την τιμή. Το έχεις κοιτάξει καθόλου;

Χμμ... :bigcry:
Μόλις είδα ότι μιλάς για ένα ηχείο που θα εξομοιώνει όλα τα άλλα...
Είσαι σίγουρος πως ο χώρος σου μπορεί να παίξει με ένα τέτοιο;

Oχι δεν το εχω δει, αλλα τωρα που το λες θα το κοιταξω.
Απλα το PHILIPS εχει ωραιο design και μου τραβηξε την προσοχη.
Και απο αποδοση ειναι οκ.
Δεν ηθελα compact αλλα μαλλον δεν εχω επιλογη.

Αυτό αν δεν κάνουν πουλάκια τα μάτια μου είναι ένα ηχείο που το βάζεις στην τηλεόραση και κάνει εξομοίωση των πίσω ηχείων.
Δεν παίζουν καλά σε οποιοδήποτε δωμάτιο αυτά τα συστήματα όμως. Πρέπει να το ακούσεις στο χώρο σου πριν αγοράσεις οτιδήποτε. Νομίζω η Bose σου έφερνε στο χώρο σου ένα ανάλογο σύστημα για να το ακούσεις.

Βοήθεια! Θέλω να αγοράσω ενα compact σύστημα σαν το 8100 αλλά να παιζει και τηλέοραση, PS κλπ.Της Yamaha πρέπει να αγοράσεις και ξεχωριστό sub; Μπορείς να συνδέσεις για surround ήχο PS, DVD και σκαν'αλια TV;

Είμαι σχετικά άσχετος αλλά προσπαθώ να μάθω. Εχετε κάποιο μοντέλο να προτείνετε;

Βοήθεια! Θέλω να αγοράσω ενα compact σύστημα σαν το 8100 αλλά να παιζει και τηλέοραση, PS κλπ.Της Yamaha πρέπει να αγοράσεις και ξεχωριστό sub; Μπορείς να συνδέσεις για surround ήχο PS, DVD και σκαν'αλια TV;

Είμαι σχετικά άσχετος αλλά προσπαθώ να μάθω. Εχετε κάποιο μοντέλο να προτείνετε;

το 8100 της philips το εχει κανενας?εχω ακουσει πολυ καλα λογια για αυτο,οπως και για το J10HD της lg..τι προτεινετε?
επισης θα ηθελα μια βοηθεια στην συνδεση ps3,tv,nova και home cinema,ειμαι αρχαριος σε αυτα..