Βοήθεια για νέα αγορά

kermitlabros

New member
27 August 2009
54
Καλημέρα σε όλους!
Έχω μια 50'' Sony την KDL-50W829B από το 2014...Πολύ ευχαριστημένος σε γενικές γραμμές.
Επειδή θα την μετακομίσω σε άλλο δωμάτιο, πρόκειται (και λόγω B. F) να αγοράσω άλλη.
Ο χώρος μου δυστυχώς δεν χωράει 65αρα όμως... τσίμα τσίμα θα χωρέσει 60αρα...
Βρήκα λοιπόν μια Panasonic, την UHD TX-58HX800E, η οποία είναι 58''και από κάποια reviews που διάβασα φαίνεται καλή(και Dolby vision, και hdr10+, και atmos, και local dimming).
Υπόψιν ότι στην προηγούμενη B. F. είχα τσιμπήσει σε καλή τιμή την JBL 9.1
η οποία δεν τρελαίνεται στην συνεργασία με την Sony (λόγω atmos, λόγω όχι πολύ καλού διαβάσματος κάποιων format εικόνας κλπ).
Η χρήση της θα είναι κυρίως ταινίες και σειρές (κατεβασμένες) και φυσικά το καθιερωμένο τηλεοπτικό Πρόγραμμα.
Η απόσταση θέασης είναι 4 μέτρα (δυστυχώς δεν μπορεί να αλλάξει αυτό, ούτε και ο χώρος τοποθέτησης της λόγω ύπαρξης τζακιού δίπλα).
Το δωμάτιο είναι κανονικό από άποψη φωτεινότητας..
Την βρίσκω στα 658 ευρώ (τα οποία είναι και ταβάνι για μένα)...
Γνωμες;προτασεις;συστασεις;αντιρρήσεις; Όλα καλοδεχουμενα!!!
Thanks!!

Καλημέρα σε όλους!
Έχω μια 50'' Sony την KDL-50W829B από το 2014...Πολύ ευχαριστημένος σε γενικές γραμμές.
Επειδή θα την μετακομίσω σε άλλο δωμάτιο, πρόκειται (και λόγω B. F) να αγοράσω άλλη.
Ο χώρος μου δυστυχώς δεν χωράει 65αρα όμως... τσίμα τσίμα θα χωρέσει 60αρα...
Βρήκα λοιπόν μια Panasonic, την UHD TX-58HX800E, η οποία είναι 58''και από κάποια reviews που διάβασα φαίνεται καλή(και Dolby vision, και hdr10+, και atmos, και local dimming).
Υπόψιν ότι στην προηγούμενη B. F. είχα τσιμπήσει σε καλή τιμή την JBL 9.1
η οποία δεν τρελαίνεται στην συνεργασία με την Sony (λόγω atmos, λόγω όχι πολύ καλού διαβάσματος κάποιων format εικόνας κλπ).
Η χρήση της θα είναι κυρίως ταινίες και σειρές (κατεβασμένες) και φυσικά το καθιερωμένο τηλεοπτικό Πρόγραμμα.
Η απόσταση θέασης είναι 4 μέτρα (δυστυχώς δεν μπορεί να αλλάξει αυτό, ούτε και ο χώρος τοποθέτησης της λόγω ύπαρξης τζακιού δίπλα).
Το δωμάτιο είναι κανονικό από άποψη φωτεινότητας..
Την βρίσκω στα 658 ευρώ (τα οποία είναι και ταβάνι για μένα)...
Γνωμες;προτασεις;συστασεις;αντιρρήσεις; Όλα καλοδεχουμενα!!!
Thanks!!
Περιορισμένο budget, περιορισμένος χώρος, οπότε προχωράς με την pany αν είναι οκ η τιμή.

Βάσει απόστασης θέασης κανονικά είσαι για 75+ ίντσες, τουλάχιστον έχεις καλό soundbar.

• Like
Reactions: kermitlabros
Αν σε ενδιαφέρει το ambilight και έχεις χώρο στον τοίχο γύρω από την tv για να ξεδιπλώσει τις δυνατότητές του θα είναι μια χαρά.

Έχει πέσει και πιο χαμηλά σε τιμή στο παρελθόν πάντως.

Ναι eArc χρειάζεται για τα 3D φορμά ήχου.

• Like
Reactions: kermitlabros
Μην την αλλάξεις -ειδικά με 58"- μέχρι να τροποποιήσεις κατάλληλα τον χώρο, για τηλεόραση 65" και άνω.