- 27 August 2009
- 54
Καλημέρα σε όλους!
Έχω μια 50'' Sony την KDL-50W829B από το 2014...Πολύ ευχαριστημένος σε γενικές γραμμές.
Επειδή θα την μετακομίσω σε άλλο δωμάτιο, πρόκειται (και λόγω B. F) να αγοράσω άλλη.
Ο χώρος μου δυστυχώς δεν χωράει 65αρα όμως... τσίμα τσίμα θα χωρέσει 60αρα...
Βρήκα λοιπόν μια Panasonic, την UHD TX-58HX800E, η οποία είναι 58''και από κάποια reviews που διάβασα φαίνεται καλή(και Dolby vision, και hdr10+, και atmos, και local dimming).
Υπόψιν ότι στην προηγούμενη B. F. είχα τσιμπήσει σε καλή τιμή την JBL 9.1
η οποία δεν τρελαίνεται στην συνεργασία με την Sony (λόγω atmos, λόγω όχι πολύ καλού διαβάσματος κάποιων format εικόνας κλπ).
Η χρήση της θα είναι κυρίως ταινίες και σειρές (κατεβασμένες) και φυσικά το καθιερωμένο τηλεοπτικό Πρόγραμμα.
Η απόσταση θέασης είναι 4 μέτρα (δυστυχώς δεν μπορεί να αλλάξει αυτό, ούτε και ο χώρος τοποθέτησης της λόγω ύπαρξης τζακιού δίπλα).
Το δωμάτιο είναι κανονικό από άποψη φωτεινότητας..
Την βρίσκω στα 658 ευρώ (τα οποία είναι και ταβάνι για μένα)...
Γνωμες;προτασεις;συστασεις;αντιρρήσεις; Όλα καλοδεχουμενα!!!
Thanks!!
Έχω μια 50'' Sony την KDL-50W829B από το 2014...Πολύ ευχαριστημένος σε γενικές γραμμές.
Επειδή θα την μετακομίσω σε άλλο δωμάτιο, πρόκειται (και λόγω B. F) να αγοράσω άλλη.
Ο χώρος μου δυστυχώς δεν χωράει 65αρα όμως... τσίμα τσίμα θα χωρέσει 60αρα...
Βρήκα λοιπόν μια Panasonic, την UHD TX-58HX800E, η οποία είναι 58''και από κάποια reviews που διάβασα φαίνεται καλή(και Dolby vision, και hdr10+, και atmos, και local dimming).
Υπόψιν ότι στην προηγούμενη B. F. είχα τσιμπήσει σε καλή τιμή την JBL 9.1
η οποία δεν τρελαίνεται στην συνεργασία με την Sony (λόγω atmos, λόγω όχι πολύ καλού διαβάσματος κάποιων format εικόνας κλπ).
Η χρήση της θα είναι κυρίως ταινίες και σειρές (κατεβασμένες) και φυσικά το καθιερωμένο τηλεοπτικό Πρόγραμμα.
Η απόσταση θέασης είναι 4 μέτρα (δυστυχώς δεν μπορεί να αλλάξει αυτό, ούτε και ο χώρος τοποθέτησης της λόγω ύπαρξης τζακιού δίπλα).
Το δωμάτιο είναι κανονικό από άποψη φωτεινότητας..
Την βρίσκω στα 658 ευρώ (τα οποία είναι και ταβάνι για μένα)...
Γνωμες;προτασεις;συστασεις;αντιρρήσεις; Όλα καλοδεχουμενα!!!
Thanks!!