Βοηθεια για νεα TV

emperorgr

AVClub Addicted Member
10 June 2010
1,448
Τελικα δεν προλαβα την προσφορα της 50U20E στα 630 ευρω απο public, σημερα υπηρξε ακυρωση παραγγελιας. Επομενες επιλογες

- Panasonic 50U20E στα 730 ευρω (φαινετε να εχει κομματια)
- Panasonic 50S20E στα 889 ευρω (απο public/multirama)

Κατι αλλο μεχρι τα 900 ευρω? Η LG 50PK550 δε φαινεται να υπαρχει πουθενα στα μαγαζια...Απο την αλλη 50" σε LCD δεν υπαρχει σε αυτες τις τιμες, σωστα?

PS. Διαβασα για την S20E οχι και τα καλυτερα στα ξενα avs forum, αν ελεγαν για το ιδιο μοντελο, αλλα και εδω στο αντιστοιχο thread δε βρηκα κατατοπιστικες πληροφοριες αν πραγματι αξιζει τα παραπανω χρηματα απο την U20E... Βοηθεια παιδες να την χτυπησω μεχρι αυριο, ερχεται μουντιαλ!! :award:

PS2. Λογω επαρχιας ειναι σχεδον αδυνατο να δω τηλεορασεις, μονο αν κατεβω Αθηνα αλλα απο την αλλη, την επομενη εβδομαδα φοβαμαι οτι δε θα υπαρχει καμια προσφορα.

PS3. Δεν ειμαι κολλημενος με τις Plasma/LCD απλα σε αυτο το χρηματικο ευρος, το μεγεθος μετραει, οποτε ειπα επιτελους να κινηθω σε Plasma μετα απο μια :violent-smiley-030:32" Samsung LCD πενταετιας. Αν εχετε να προτεινετε κατι πολυ καλο σε 47" LCD μεχρι 800-900 ευρω, εδω ειμαστε παλι!

Last edited:
S20,Καλύτερη σειρά,πολλοί θα σου προτείνουν και την U20,και οι δυο φετινές σειρές είναι,η απόφαση είναι δικιά σου,και εξαρτάται αποκλειστικά από το εάν μπορείς να δώσεις τα επιπλέον χρήματα για την S20.

Δεν ειναι μεγαλη η διαφορα στην τιμη οποτε μαλλον την S20 θα επαιρνα στην θεση σου...κερδιζεις ενα HDMI και λιγο λιγοτερες ανακλασεις...

ευχαριστω για τις απαντησεις παιδια, ειναι η πρωτη plasma που σκεφτομαι οποτε..τρεμω λιγο :music-smiley-005:

κατι καλο σε LCD μεχρι 900 ευρω ή απλα δεν υπαρχει μετρο συγκρισης?

Σε αυτές τις ίντσες,και αυτήν την τιμή,δεν βρίσκεις lcd.Πρόσεχε τις πρώτες 100 ώρες κτλπ,για περισσότερες πληροφορίες ανέτρεξε στο θέμα της συγκεκριμένης τηλεόρασης.

στις πολλες ιντσες η lcd χανει πολυ. στο σπιτι εχω μια panasonic 46s10 και μια lg 47h4000. δεν υπαρχει μετρο συγκρισης απλα. plasma με κλειστα ματια

Ευχαριστω παλι για την βοηθεια, τελικα U20 στα 730 η S20 στα 889?

Την παραγγειλα παιδες απο public => Panasonic 50S20E οταν ερθει με το καλο θα γραψω εντυπωσεις!

στις πολλες ιντσες η lcd χανει πολυ. στο σπιτι εχω μια panasonic 46s10 και μια lg 47h4000. δεν υπαρχει μετρο συγκρισης απλα. plasma με κλειστα ματια

Σε τι χανει μια τηλεοραση LCD στις πολλες ιντσες?

Σε οτι χανει και στις μικρες ιντσες (κινηση , μαυρο , αντιθεση, ομοιομορφια , γωνια θεασης κτλ) απλως φαινονται ολα αυτα πιο πολυ λογω μεγεθους...

Κριμα..Τοσα καλα και αν πας να την συνδεσεις με PS3 μπορει να την καταστρεψεις....

Πως θα την καταστρεψεις? Επειδη θα πλακωσουν ολοι οι φιλοι σου για να δουν ταινιες με αποτελεσμα να την σπασει η γυναικα σου?

Ειδες λοιπον οτι χαλαει, εστω και ετσι! Επισης καιει παραπανω ρευμα και εχει ακτινοβολια σωστα? και για να εχεις την τελεια εικονα απο την πλασμα πρεπει το δωματιο-σαλονι να ειναι θεοσκοτεινο σωστα? αλλιως με τα φωτα ανοιχτα ή εστω και με μια λαμπα η LCD ειναι καλυτερη στην αποδοση απο την Plasma (αντανακλαση) σωστα? Καταλαβε σε παρακαλω γιατι ψαχνομαι και εγω αυτον τον καιρο και εχω αγωνια.

εκτος απο την πολυ πιθανη ανομοιομορφια οθονης , δειχνει πολυ πιο εντονα τις ατελειες σε κινηση , την ανεπαρκεια μαυρου κλπ....

Ειδες λοιπον οτι χαλαει, εστω και ετσι! Επισης καιει παραπανω ρευμα και εχει ακτινοβολια σωστα? και για να εχεις την τελεια εικονα απο την πλασμα πρεπει το δωματιο-σαλονι να ειναι θεοσκοτεινο σωστα? αλλιως με τα φωτα ανοιχτα ή εστω και με μια λαμπα η LCD ειναι καλυτερη στην αποδοση απο την Plasma (αντανακλαση) σωστα? Καταλαβε σε παρακαλω γιατι ψαχνομαι και εγω αυτον τον καιρο και εχω αγωνια.

Ρε φιλε σορυ , αλλα πλακα μας κανεις τωρα ετσι ???
Ολοι εμεις που στειλαμε τις lcd μας στους υπολογιστες για μονιτορ και στις κρεβατοκαμαρες , δεν διαβαζεις τι χρηση κανουμε και τι εντυπωσεις εχουμε απο τις πλασμα μας και ποσοι παιζουμε με τις ωρες? Εχει ακτινοβολια τι εννοεις? Παρεπεμψε με σε μετρησεις σε παρακαλω...
:huh2:

@Υπεριων , ακομα και σταματημενο ολη μερα να αφησεις το παιχνιδι , το playstation , ριχνει τη φωτεινοτητα μετα απο μερικα λεπτα , συνεπως , ουτε ετσι δεν μπορεις να την "καψεις"

Last edited:
Ειδες λοιπον οτι χαλαει, εστω και ετσι! Επισης καιει παραπανω ρευμα και εχει ακτινοβολια σωστα? και για να εχεις την τελεια εικονα απο την πλασμα πρεπει το δωματιο-σαλονι να ειναι θεοσκοτεινο σωστα? αλλιως με τα φωτα ανοιχτα ή εστω και με μια λαμπα η LCD ειναι καλυτερη στην αποδοση απο την Plasma (αντανακλαση) σωστα?

Πηγαινε στο κοντινοτερο καταστημα και πες μου ποια εχει περισσοτερες ανακλασεις μια Panasonic S20 , μια Sony NX800 η μια LG SL9000....

ΥΓ. Μερα η νυχτα δεν υπαρχει συγκριση στην εικονα...