Βοήθεια για νέο δέκτη

S.manos

Senior Member
25 September 2009
475
Ηράκλειο
Μιας και σε λίγο καιρό πάμε στο νέο μας σπίτι και μετά την νέα TV και το νέο HC, πάμε τώρα για την αναζήτηση και ενός δορυφορικού δέκτη. Αυτή την στιγμή χρησιμοποιώ τον pvr της nova. Το ξέρω..... απαράδεκτος!!! Αλλά στο σπίτι της μητέρας μου είμαι, οπότε είναι αναγκαία λύση!
Ψάχνω κάποιον δέκτη που να μπορώ να βλέπω διαφορέτικά προγράμματα σε δύο TV ή και σε τρεις (sorry αν το 3 είναι κουφό). Να έχει ή να δέχεται σκληρό, ώστε να μπορώ να κάνω εγγραφή και να έχει τα πλεονεκτήματα ενός Dreambox! Ευπρόσδεκτο και το HD. Για ψηφιακό επίγειο σήμα δεν με πειράζει, μιας και η TV διαθέτει ενσωματωμένο αποκωδικοποιητή. Η εγκατάσταση στο νέο σπίτι, μου επιτρέπει να κατεβάσω 4 καλώδια από το πιάτο + 1 για απλή κεραία.

Το καλυτερο ειναι να χρησιμοποιησεις, (αν δεν εχεις εγκατασταση με μοτερ), lnb με δυο η' παραπανω εξοδους, και να κατεβασεις 2 η' περισσοτερα καλωδια απ την ταρατσα σε οποια δωματια θες με ξεχωριστους δεκτες.

Έχω ανοίξει νέο Threat στην κατηγορία Dreambox. Παρακαλώ αν είναι πρόβλημα το παρόν threat, μπορείτε να το διαγράψετε.

Το καλυτερο ειναι να χρησιμοποιησεις, (αν δεν εχεις εγκατασταση με μοτερ), lnb με δυο η' παραπανω εξοδους, και να κατεβασεις 2 η' περισσοτερα καλωδια απ την ταρατσα σε οποια δωματια θες με ξεχωριστους δεκτες.
Ευχαριστώ για την απάντηση. Μάλλον γράφαμε ταυτόχρονα!