Βοήθεια για "οικονομική" 32άρα κι εγώ

gaara

New member
15 May 2013
28
Καλησπέρα στη μεγάλη σας παρέα. Μέρα με τη μέρα πλησιάζω όλο και πιο κοντά στην απόκτηση μιας full hd, led τηλεόρασης κι εγώ(μέχρι σήμερα είμαι με μία 27ρα crt 10+ χρόνων). Θα ήθελα τη βοήθεια σας για να επιλέξω. Το ποσό που διαθέτω είναι έως 400 , και θα ήθελα να είναι μέγεθος 32" 3d. Να αναφέρω ότι η smart λειτουργία μου περνάει απαρατήρητη για την ώρα(αν και αρχικά ήμουν διατεθειμένος να δώσω κάπου στα 480 για την Samsung F6400 αλλά το ξεπέρασα :P ). Η χρήση της θα είναι για, θέαση των καναλιών της digea, πάρα πολλές ταινίες μέσω του εσωτερικού Media player, ταινίες μέσω dvd και blu ray και αρκετό gaming απο playstation 3. Από μάρκες κοιτούσα κάτι σε Samsung μιας και τα συνδυάζουν όλα, αλλά αν έχετε να προτείνεται κάτι άλλο, φυσικά και να σας ακούσω. Μέχρι πρότινος είχα στο μυαλό μου και την F6100 αλλά με προβλημάτισε το γεγονός, ότι κάποιοι χρήστες ανέφεραν σπασίματα στην εικόνα κατά τη θέαση ταινιών υψηλής ανάλυσης.

Σας ύπερ ευχαριστώ για το χρόνο σας :)

Καλησπέρα στη μεγάλη σας παρέα. Μέρα με τη μέρα πλησιάζω όλο και πιο κοντά στην απόκτηση μιας full hd, led τηλεόρασης κι εγώ(μέχρι σήμερα είμαι με μία 27ρα crt 10+ χρόνων). Θα ήθελα τη βοήθεια σας για να επιλέξω. Το ποσό που διαθέτω είναι έως 400 , και θα ήθελα να είναι μέγεθος 32" 3d. Να αναφέρω ότι η smart λειτουργία μου περνάει απαρατήρητη για την ώρα(αν και αρχικά ήμουν διατεθειμένος να δώσω κάπου στα 480 για την Samsung F6400 αλλά το ξεπέρασα :P ). Η χρήση της θα είναι για, θέαση των καναλιών της digea, πάρα πολλές ταινίες μέσω του εσωτερικού Media player, ταινίες μέσω dvd και blu ray και αρκετό gaming απο playstation 3. Από μάρκες κοιτούσα κάτι σε Samsung μιας και τα συνδυάζουν όλα, αλλά αν έχετε να προτείνεται κάτι άλλο, φυσικά και να σας ακούσω. Μέχρι πρότινος είχα στο μυαλό μου και την F6100 αλλά με προβλημάτισε το γεγονός, ότι κάποιοι χρήστες ανέφεραν σπασίματα στην εικόνα κατά τη θέαση ταινιών υψηλής ανάλυσης.

Σας ύπερ ευχαριστώ για το χρόνο σας :)
ολα καλα αλλα σε 32 ιντσες το 3d σου θα ειναι σχεδον αχρηστο εκτος και αν καθεσαι στο μισο μετρο....προτιμησε απο 6400 και πανω σειρα (6500 6800 κτλ)
εαν παιζεις αρκετα παιχνιδια τσεκαρε το lag που εχουν (απο οτι ξερω η samsung εχει αρκετα χαμηλο)

η 32" 6400 ξεκινάει απο 470 , οπότε ξεφεύγουμε απο το περιθώριο των 400 :/

Τι να το κάνεις το 3D σε τόσο μικρό μέγεθος? Ούτε HD/Bluray δεν θα μπορείς να δεις σαν άνθρωπος σε 32"

Πάρε έστω τηλεόραση 40-42" (μικρομεσαία μεν αλλά σίγουρα καλύτερη από 32") και ας μην έχει 3D.

δε μπορώ μεγαλύτερη μιας και η απόσταση ειναι περίπου στα 2.5 μέτρα. πέρασα πριν λίγο απο πλαίσιο και είδα την F6100. Μου άρεσε αρκετά μπορώ να πώ. Καλά ο πωλητής ότι να ναι, μου πέταξε θεϊκή ατάκα "φίλε μου θα ελεγα να δεις την 6400, η οποία ειναι η ιδια τηλεόραση με την F6100 απλά της έβαλαν ίντερνετ και είδαν ότι η εικόνα είχε καλύτερη απόδοση". Δεν μπόρεσα να κρατηθώ και έβαλα τα γέλια. Μετά μάλλον κατάλαβε τη μπαρούφα του και δεν τον ξανα είδα για 10 λεπτα.

δε μπορώ μεγαλύτερη μιας και η απόσταση ειναι περίπου στα 2.5 μέτρα.

Στα 2.5 μέτρα αν θέλεις να βλέπεις ταινίες σε HD το σωστό θα ήταν να κοιτάς 46"-47" το ελάχιστο.

Σε 32" δεν θα μπορείς να διακρίνεις διαφορά μεταξύ 1080p και DVD.

τώρα με βάζεις σε σκέψεις.. Όπως και να χει βέβαια, η τηλεόραση είναι για υπνοδωμάτιο και όπως και να το κάνεις είναι αρκετά μικρός ο χώρος μου, για μεγαλύτερη των 32 :/

τώρα με βάζεις σε σκέψεις.. Όπως και να χει βέβαια, η τηλεόραση είναι για υπνοδωμάτιο και όπως και να το κάνεις είναι αρκετά μικρός ο χώρος μου, για μεγαλύτερη των 32 :/

Θα το μετανιώσεις μετά και θα είναι αργά. 40 και λίγες είναι. Και εγώ κρεβατοκάμαρα 40αρα είχα και πρόσφατα πήρα 46-αρα. Άλλη αίσθηση.

Τα παιδιά έχουν δίκιο. Δεν έχει σημασία ο χώρος αλλά η απόσταση θέασης. Μιλάς για πολλές ταινίες. Αυτό από μόνο του ζητάει μεγάλο μέγεθος. Για το μόνο που κάνουν οι 32" είναι για ειδήσεις και "κουτσομπολίστικες " εκπομπές όπου καδράρουν στα πρόσωπα των παρουσιαστών συνέχεια οπότε, ναι. Κάνει το μέγεθος. Από εκεί και πέρα, χάνεται η ικανοποίηση, ακόμα και στα παιχνίδια. Για το 3D βέβαια ούτε λόγος. Όπως και το full HD. Στα 2,5 μέτρα σχεδόν δεν καταλαβαίνεις τη διαφορά. . Αφού αναφέρεις ταινίες, οι περισσότερες σύγχρονες έχουν κάδρο 2,35 προς 1. Αυτό στην 32" θα γίνει μινιατούρα. Σκέψου το λίγο και καλή συνέχεια στο ψάξιμο.

Σας ευχαριστώ πάρα πολύ για τις απόψεις σας, αλλά δυστυχώς δε μπορώ να προχωρήσω σε αγορά μεγαλύτερης τηλεόρασης απο τις 32 ίντσες. Είναι και κάτι σαν "όρος" του αδερφού μου, λόγο του μικρού χώρου που προείπα.

Απάντηση: Re: Βοήθεια για "οικονομική" 32άρα κι εγώ

Τότε δείξε το thread στον αδερφό σου! Υπάρχουν 2 δρόμοι φίλε μου ή μαθαίνεις ακούγοντας ή μαθαίνεις ξοδεύοντας.. Όσο για την f6100 θα σου έλεγα να μην "κολάς" σε τέτοια σχόλια μιά χαρά είναι ο media player της

Re: Απάντηση: Re: Βοήθεια για "οικονομική" 32άρα κι εγώ

......................................Υπάρχουν 2 δρόμοι φίλε μου ή μαθαίνεις ακούγοντας ή μαθαίνεις ξοδεύοντας.. ................................

Μεγάλη κουβέντα αυτή.:grinning-smiley-043