Βοήθεια για πικάπ

hoyas

New member
7 April 2011
36
Θεσσαλονίκη
Έχω τον Pioneer VSX 421 και μου σηκώθηκε να πάρω μετά από 17 χρόνια και πάλι πικαπ για να ακούω τα βινύλια που έχω από τότε. Υπάρχει τρόπος; Επίσης θα κάνω δουλειά με τα 5.1 ηχεία που έχω; Έχω δει τό Technics
SL-BD22DE-K αλλά ακούω και προτάσεις μέχρι 220-250 ευρώ. Είμαι άσχετος και ζητάω βοήθεια.

Re: ΒΟΗΘΕΙΑ ΓΙΑ ΠΙΚΑΠ

To πρώτο έχει 229 και το δεύτερο 295 απο την ιστοσελίδα του αντιπροσώπου.
http://orpheusaudio.gr/content/ultimate-audio-experience

Με όποιο και να επιλέξεις θα ακούσεις πολύ καλύτερα απο το Technicks που σου "γυάλισε".

Last edited:

Ό,τι λέει ο φίλος LUXILLA pαραπάνω. Στην κατηγορία τιμής που κινείσαι τα Pro-ject είναι μονόδρομος.

Ευχαριστώ πολύ για την βοήθεια στην επιλογή του πικάπ. Μπορείτε να μου πείτε και αν καλύπτομαι από τον ενισχυτή ή θα πρέπει να κάνω κάτι;Ομοίως και για τα ηχεία;

Εννοείς προενισχυτή phono;Ρωτάω γιατί είμαι πραγματικά άσχετος. Μπορείτε να μου προτείνετε κάτι λοιπόν;

Πολύ ωραία. Καταλήγουμε λοιπόν σε project πικάπ και προενισχυτή. Με ηχεία τι κάνουμε; Κάτι μου λέει ότι τα 5.1 που έχω δεν ταιριάζουν σε αναλογικό ήχο. Μπορείτε να προτείνετε κάτι; Και πως είναι δυνατόν να χρησιμοποιώ άλλο σετ ηχεία για μουσική και άλλο για ταινίες;(Συγγνώμη αν είπα μαλακία)

Πολύ ωραία. Καταλήγουμε λοιπόν σε project πικάπ και προενισχυτή. Με ηχεία τι κάνουμε; Κάτι μου λέει ότι τα 5.1 που έχω δεν ταιριάζουν σε αναλογικό ήχο. Μπορείτε να προτείνετε κάτι; Και πως είναι δυνατόν να χρησιμοποιώ άλλο σετ ηχεία για μουσική και άλλο για ταινίες;(Συγγνώμη αν είπα μαλακία)

Με τον VSX 421 δεν μπορείς να κάνεις και πολλά πράγματα. Τί ηχεία έχεις τώρα και τί δεν σου αρέσει σε αυτά? Πόσα χρηματα θές να διαθέσεις για τα νέα ηχεία?

θα ακούς σε Mode direct ή stereo.

τώρα αν σου αρέσει δοκιμάζεις και τα άλλα...

Είχα πάρει τα Yamaha NS-P270 για φθηνή λύση ώστε να μην λυπηθώ να τα αλλάξω. Θα έλεγα ότι μπορώ να δώσω 400 ευρώ άντε και λίγο παράπάνω