Βοήθεια για πρόβλημα με Home Cinema...

tom1001

New member
27 August 2011
2
Αν μπορει καποιοσ να με βοηθησει στο παρακατω προβλημα θα του ειμαι ευγνωμων .

Θελω να συνδεσω την οπτικη εξοδο ηχου του egreat r1 media streaming με παλιο home cinema ( philips lx3600d) που εχει μονο analog audio input
( ασπρο κοκκινο ) .Υπαρχει τροποσ να συνδεσω την οπτικη εξοδο ηχου του egreat r1 με το amplifier του home cinema παρακαμπτοντασ την αναλογικη εισοδο ηχου η " φτιαχνοντασ " οπτικη εισοδο ηχου για το home cinema?

Μου φαινεται καπωσ περιπλοκο προβλημα εωσ αδυνατο να λυθει αλλα αν καποιοσ εχει καποια ιδεα ασ την ριξει...

ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ

Re: Προβλημα με home cinema ΒΟΗΘΕΙΑ...

Αν μπορει καποιοσ να με βοηθησει στο παρακατω προβλημα θα του ειμαι ευγνωμων .

Θελω να συνδεσω την οπτικη εξοδο ηχου του egreat r1 media streaming με παλιο home cinema ( philips lx3600d) που εχει μονο analog audio input
( ασπρο κοκκινο ) .Υπαρχει τροποσ να συνδεσω την οπτικη εξοδο ηχου του egreat r1 με το amplifier του home cinema παρακαμπτοντασ την αναλογικη εισοδο ηχου η " φτιαχνοντασ " οπτικη εισοδο ηχου για το home cinema?

Μου φαινεται καπωσ περιπλοκο προβλημα εωσ αδυνατο να λυθει αλλα αν καποιοσ εχει καποια ιδεα ασ την ριξει...

ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ
Δεν ειμαι και ειδικος αλλα υπαρχει λυση ..

Δες εδω

http://www.google.gr/search?pq=dac&hl=el&cp=7&gs_id=f&xhr=t&q=dac%20optical%20to%20rca&rlz=1C1ASUT_enGR421GR421&gs_sm=&gs_upl=&bav=on.2,or.r_gc.r_pw.&biw=1366&bih=643&um=1&ie=UTF-8&sa=N&tab=iw

Θελω να συνδεσω την οπτικη εξοδο ηχου του egreat r1 media streaming με παλιο home cinema ( philips lx3600d) που εχει μονο analog audio input ( ασπρο κοκκινο).....

Αυτό μπορεί να γίνει χρησιμοποιώντας Digital to analog converter (DAC) π.χ. σαν αυτό:

image.php

http://www.ipshop.gr/product-id-35239.html

Θα σου πρότεινα να μην ασχοληθείς, και να κοιτάξεις την αγορά νέου ενισχυτή.....

Ποιος ο λογος να παρει το παραπανω απο την στιγμη που το egreat r1 media streaming εχει στερεο εξοδο και το home cinema εχει στερεο εισοδο.

Θα συμφωνησω οτι πρεπει να παρεις αλλον ενισχυτη ή αλλο home cinema με οπτικη εισοδο.