Βοήθεια για ρύθμιση DENON 3805

cospan

Senior Member
18 June 2006
484
Θεσσαλονίκη
Έχω κολλήσει εδώ και καιρό με το ηχοσύστημά μου. Τώρα που άλλαξα ηχεία (από Mission 71pro σε B&W 602 S2) προσπαθώ να του δώσω λίγο χρόνο για να το ρυθμίσω.

Το σύστημά μου αποτελείται από:
Ενισχυτής - Denon 3805
Ηχεία - B&W 602 S2
Subwoofer - Yamaha 515
Διπλοκαλωδίωση (Ασημένιο στα ψηλά, χάλκινο στα χαμηλά)
Dreambox, DVD-Recorder LG και κασετόφωνο Sony οι πηγές

Η ρύθμιση του DENON με παίδεψε αρκετά. Δεν μπορώ να πω ότι τα έχω καταφέρει απόλυτα. Ειδικά αυτά τα Surround, DTS δεν ξέρω αν είναι απενεργοποιημένα ή αν χάνω συχνότητες.

Οι αυτόματες ρυθμίσεις μέσω του μικροφόνου είναι αξιόπιστες;

Το crossover του Subwoofer που πρέπει να το ρυθμίσω; Να δώσω παραπάνω συνχότητες στα ηχεία βάζοντας το crossover στο 60Hz ή να τις κρατήσω στο sub βάζοντας το cut στα 80Hz;

Τη διαχείρηση των χαμηλών να την βάλω στο LFE ή στο LFE+Main;

Οποιαδήποτε βοήθεια ευπρόσδεκτη. Ευχαριστώ προκαταβολικά.

Καλησπέρα.Εχω τον 3806 και πιστέυω οτι το μενού είναι το ίδιο.Τη ρύθμιση των χαμηλών την έχω τσεκαρισμένη στο "advansend" με ρύθμιση cross σε ολα τα ηχεία τα 80HZ.Τη ρύθμιση sub "LFE+MAIN

Τις αυτόματες ρυθμίσεις δε τις έχω χρησιμοποιήσει,προτιμώντας τισ δικές μου.Πιστευω οτι χρησιμεύουν πιο πολυ στο σετάρισμα για θέαση και σε ιδανικό χωροταξικά δωματιο,κατι που δεν είναι το δικό μου

Απάντηση: Re: Βοήθεια για ρύθμιση DENON 3805

Τις αυτόματες ρυθμίσεις δε τις έχω χρησιμοποιήσει,προτιμώντας τισ δικές μου.Πιστευω οτι χρησιμεύουν πιο πολυ στο σετάρισμα για θέαση και σε ιδανικό χωροταξικά δωματιο,κατι που δεν είναι το δικό μου

Αυτόματες ρυθμίσεις δεν εννοώ τις "Rock arena", " matrix" κτλ. Εννοώ το σετάρισμα με το μικρόφωνό του.

Δικές σου ρυθμίσεις τί εννοείς; Πώς τις κάνεις;