Βοήθεια για samsung menu le46a656

pavlosd

New member
21 December 2008
11
Έχω το εξής πρόβλημα υπάρχει κάποια συντόμευση στο τηλεχειριστήριο για να απενεργοποιώ το motion plus όταν βάζω bluray η dvd γιατί δεν αντέχω ούτε λεπτό να δω ταινία έτσι, η tv ενώ αποθηκεύει τον τύπο εικόνας πχ τυπική, δυναμική για κάθε πηγή το motion plus είναι κοινό σε όλες δηλαδή όταν το κλείνεις απενεργοποιείτε σε όλες τις πήγες κάτι που δεν θελω.δεν έχει κάποιο κουμπί να βγαίνει και να μπαίνει αμέσως?

Δεύτερο πρόβλημα μου είναι ο ελεεινή επιλογή source για να βάλεις πχ το hdmi πρέπει να περάσεις από όλα τα υπολοιπα .πολυ αργό σε σχέση με το menu της sony.

Στο πρωτο θεμα κατι δεν εχεις κανει καλα... οντως αποθηκευει τις ρυθμισεις αναλογα με την πηγη που δεχεται....
στο δευτερο θεμα μπορεις να αλλαξεις την εισοδο hdmi και να την βαλεις στην πρωτη , αν και οταν εχεις samsung BD player αναγνωριζεται μονο του και δεν κανεις καμμια κινηση , απλα βαζεις το δισκακι στο player και ξεκιναει μονο του...

Απάντηση: Re: Βοήθεια για samsung menu le46a656

στο δευτερο θεμα μπορεις να αλλαξεις την εισοδο hdmi και να την βαλεις στην πρωτη , αν και οταν εχεις samsung BD player αναγνωριζεται μονο του και δεν κανεις καμμια κινηση , απλα βαζεις το δισκακι στο player και ξεκιναει μονο του...

αυτο ισχυει και με αλλα πλειερ,εχω το DVR-555 Pioneer και με το που βαζω δισκο γυρναει αυτοματα η τι βι