Βοήθεια για surround speakers ελέω συζύγου!

pontios

Μέλος Σωματείου
17 June 2006
8,166
Clermont-Ferrand, France
Παίδες μια βοήθεια. Μετακομίζω και στο καινούριο σπίτι η γυναίκα δεν θέλει να βάλω τα JMlab cub που έχω με τις βάσεις τους για πίσω δεύτερα ηχεία. Δεδομένου ότι μου άρεσε το 7.1 που είχα φτιάξει θέλω να βρω κάποια μικρά ηχεία σε στυλ focal dome (τα οποία δυστυχώς είναι πανάκριβα) αλλά σε λογική τιμή.
Λογικά θέλω 2 καθώς τα άλλα θα με αφήσει να τα βάλω πάνω στο ταβάνι.
Θα ήθελα εάν γίνεται να έιναι designάτα αφού είναι για δορυφόροι.

Λάθος κατηγορία...Εδώ δεν θα βρείς και πολλούς γνώστες.

Το στέλνω στην Home Cinema στις συζητήσεις.

Μήπως να γίνει επιτέλους και ενας διαχωρισμός, 2 ξεχωριστές ενότητες..Α) ΣΥΣΤΗΜΑΤΑ ΗΧΟΥ&ΕΙΚΟΝΑΣ για Παντρεμένους και Β) ΣΥΣΤΗΜΑΤΑ ΗΧΟΥ&ΕΙΚΟΝΑΣ για εργένηδες;;; :2thumb22sup:

Παίδες μια βοήθεια. Μετακομίζω και στο καινούριο σπίτι η γυναίκα δεν θέλει να βάλω τα JMlab cub που έχω με τις βάσεις τους για πίσω δεύτερα ηχεία. Δεδομένου ότι μου άρεσε το 7.1 που είχα φτιάξει θέλω να βρω κάποια μικρά ηχεία σε στυλ focal dome (τα οποία δυστυχώς είναι πανάκριβα) αλλά σε λογική τιμή.
Λογικά θέλω 2 καθώς τα άλλα θα με αφήσει να τα βάλω πάνω στο ταβάνι.
Θα ήθελα εάν γίνεται να έιναι designάτα αφού είναι για δορυφόροι.

Μάριε μήπως εννοείς τα JMlab sib?

FocalSib_big.jpg

Επειδή δεν κατάλαβα, τι ακριβώς ψάχνεις; μικρότερα απ' αυτά;

Θες να τα βαλεις σε τοιχο ή σε βασεις? Αυτα που εχεις θα μπουν στις βασεις τους ή στον τοιχο? Τι ποσο θες να διαθεσεις?

Απάντηση: Re: Βοήθεια για surround speakers ελέω συζύγου!

Μάριε μήπως εννοείς τα JMlab sib?

Επειδή δεν κατάλαβα, τι ακριβώς ψάχνεις; μικρότερα απ' αυτά;

Ναι ρε συ τα sib εννοώ. Το cub είναι το sub. Και ναι ψάχνω μικρότερα όπως τα dome. Ο Μανώλης μου είπε σήμερα για τα mirage MX τα οποία φαίνονται πολύ ωραία.

Θες να τα βαλεις σε τοιχο ή σε βασεις? Αυτα που εχεις θα μπουν στις βασεις τους ή στον τοιχο? Τι ποσο θες να διαθεσεις?

Βασίλη για τοίχο τα θέλω. Κοιταώ το πολύ για 100 ευρώ το ηχείο. Τα dome πάνε στα 215 και τα mirage mx μόνο σε 5.1 στα 899. Οπότε βγαίνω εκτός.

Βασίλη για τοίχο τα θέλω. Κοιταώ το πολύ για 100 ευρώ το ηχείο. Τα dome πάνε στα 215 και τα mirage mx μόνο σε 5.1 στα 899. Οπότε βγαίνω εκτός.

Mαριε εχεις δει τα teufel? Εχω στειλει mail να μαθω τιμη (μηπως τα χτυπησω για back).
motiv10_mo10d_tech.jpg

Εγώ πάντως δεν γνωρίζω μικρότερα ηχεία. Και αφού αυτά που έχεις είναι ήδη μικρά, νομίζω ότι ψάχνεις κάτι που δεν υπάρχει.

Τα μόνα που σκέφτομαι είναι αυτά (Bose cube speakers) με διαστάσεις 7,8 Χ 7,8 cm:

td_singlecube_tcm6-1289.jpe

Αλλά δεν νομίζω να τα πουλάνε σκέτα.

http://www.bose.co.uk/GB/en/home-en...rs/virtually-invisible-speakers/AM3/index.jsp