βοηθεια για συνδεση lg philips yamaha

tomigi73

New member
18 March 2008
29
γεια χαρα σε ολους ,προκαταβολικα θα σας πω οτι ισως σας κουρασω με κατι που για σας ειναι απλο αλλα για μενα ειναι δυσκολο,
τωρα να μπω στο θεμα
εχω μια tv lg lf76 ενα dvd dvp5980 kai ena enisxyth yamaha rxv 650 (τα πηρα απο τον αδερφο μου αλλα δεν τα εχω συνδεσει ,θα ηθελα να μου υποδειξεται πως θα τα συνδεσω ωστε να εχω το καλυτερο δυνατο αποτελεσμα,τι καλωδια πρεπει να χρησιμοποιησω ,δεν εχω ιδεα ποια συνδεση ειναι καλυτερη-ο ενισχυτης μαλλον εχει πολλες δυνατοτητες συνδεσης.
ευχαριστω εκ των προτερων

γεια χαρα σε ολους ,προκαταβολικα θα σας πω οτι ισως σας κουρασω με κατι που για σας ειναι απλο αλλα για μενα ειναι δυσκολο,
τωρα να μπω στο θεμα
εχω μια tv lg lf76 ενα dvd dvp5980 kai ena enisxyth yamaha rxv 650 (τα πηρα απο τον αδερφο μου αλλα δεν τα εχω συνδεσει ,θα ηθελα να μου υποδειξεται πως θα τα συνδεσω ωστε να εχω το καλυτερο δυνατο αποτελεσμα,τι καλωδια πρεπει να χρησιμοποιησω ,δεν εχω ιδεα ποια συνδεση ειναι καλυτερη-ο ενισχυτης μαλλον εχει πολλες δυνατοτητες συνδεσης.
ευχαριστω εκ των προτερων
Απο την hdmi του dvd στην εισοδο hdmi της τηλεορασης για να εχεις εικονα.
Απο την coaxial του dvd,νομιζω δεν εχει optical, στην αντιστοιχη εισοδο του ενισχυτη για να εχεις ηχο.
Εαν θελεις να συνδεσεις και την τηλεοραση με τον ενισχυτη, απο την εξοδο ηχου της τηλεορασης,νομιζω οτι εχει optical η lf76,στην αντιστοιχη εισοδο του ενισχυτη.
Συνολικα θελεις 1 hdmi,1 coaxial και 1optical.

ευχαριστω πολυ για την γρηγορη απαντηση,
τα καλωδια πως θα τα ζητησω? coaxial kai optical ?να πω για ηχο?