Βοήθεια για συνδεσμολογία LCD + Home + BluRay

sterpas

New member
26 June 2008
31
Έψαξα πρώτα αλλά δεν βρήκα κάτι σχετικό...Όπως λέει και ο τίτλος λοιπόν προτίθομαι να αγοράσω όλα τα παραπάνω και θέλω να ξέρω τι συνδεσμολογίες να προσέξω να έχει το καθένα ώστε να μπορέσουν να συνδεθούν όλα μαζί... Και επίσης πως 8α πρέπει να είναι συνδεδεμένα μεταξύ τους...

For the record...

Έχω καταλήξει στην TV και το BluRay (Samsung 40A656 και Panasonic DMP-BD35EG). Οπότε αν έχετε και κάποια καλή πρόταση για Home Cinema μέχρι 300-350ε είναι ευπρόσδεκτες...

Ευχαριστώ εκ των προταίρων!!!

Κανείς???

Plz ρε παιδιά το απόγευμα πάω για αγορά και δεν μπορώ να εμπιστευτώ τα λόγια του κάθε πωλητή...

Heeeeeeeelp!!!:bang:

Όχι ενισχυτής δεν θα υπάρχει...

Το πως θα είναι συνδεδεμένα δεν ξέρω (αυτό ουσιαστικά ρωτάω)...

Το μόνο που με νοιάζει είναι να δουλέψουν όλα μεταξύ τους!!!

1. Αν μιλάς μόνο για τηλεόραση και Blu-ray, τα συνδέεις με ένα hdmi και τέλος.

2. Αν πάρεις και πακέτο ενισχυτή & ηχεία, το πράγμα δυσκολεύει:
α. Αν ο ενισχυτής έχει είσοδο hdmi, αποκωδικοποίηση τουλάχιστον LPCM (ασυμπίεστο ψηφιακό σήμα πολυκάναλου ήχου) και έξοδο hdmi, τότε θες ένα hdmi από το Player στον ενισχυτή και άλλο ένα από τον ενισχυτή στην τηλεόραση. Έτσι θα ακούς τη μέγιστη απόδοση από το σύστημά σου.
β. Αν ο ενισχυτής δεν έχει έστω και ένα από τα παραπάνω, τότε συνδέεις player με τηλεόραση με hdmi και player με ενισχυτή με ένα coaxial. Θα έχεις χειρότερο ήχο όταν ακούς από blu-ray, θεωρητικά, αλλά σε αυτή την τιμή ίσως οι διαφορές να είναι λιγότερο αισθητές.

Λοιπόν σκοπέυω να πάρω:

1) LCD ΤV με 4 HDMI ports
2) BluRay Player με HDMI port
3) Σετ ηχεία και DVD Player με HDMI port.

Τα παραπάνω λοιπόν γίνεται να συνδεθούν όλα μεταξύ τους???

P.S Όπως είπα και πιο πάνω ενισχυτή δεν θα αγοράσω...

Πολύ αγχωμένος είσαι... -bye-
Σου έχει απαντήσει ο Lepton, είσαι στην περίπτωση 2β...

Πολύ αγχωμένος είσαι... -bye-
Σου έχει απαντήσει ο Lepton, είσαι στην περίπτωση 2β...

Ooooops...Σαν να έχεις δίκιο...Είναι που σε λίγο θα πάω να τα πάρω γι αυτο ;)...

Thank u Lepton!!! :grinning-smiley-043

Last edited: