Βοήθεια για θερινό σινεμά με αλχημείες

tiniakos

AVClub Fanatic
7 August 2007
17,164
Τήνος / Ελλάς
Εδώ και κάποιες μέρες έχω πάρει τον benq w750 για καμία προβολή σε εξωτερικό χώρο.
Μένω σε πρώτο όροφο και η αυλή του ισογείου δεν βολεύει και πάρα πολύ.
Σκέφτομαι λοιπόν να ανέβω στην ταράτσα και να προβάλω στο τοίχο του κλιμακοστασίου.
Το πρόβλημα είναι ότι ο τοίχος αυτός έχει παράθυρο και παντζούρι.
Δύο πατέντες μου έρχονται στο μυαλό, η μία είναι να πάρω ένα μεγάλο άσπρο σεντόνι και να προβάλω εκεί
και η άλλη να πάρω ένα μεγάλο πλαστικό πανί που χρησιμοποιούν για τα διαφημιστικά πανό.
Θέλω να μου πείτε με ειλικρίνεια τη γνώμη σας αν θα κάνω δουλειά ή θα είναι κακό το αποτέλεσμα.

Ευχαριστώ αύριο θα ψάξω να βρω το pvc πανί.

--- Αυτόματη συγχώνευση μηνύματος ---

Μέτρησα και μπορώ να έχω μήκος στα 2,50 το πολύ 2,70.
Άρα τι ύψος θέλω και τι ίντσες μπορώ να έχω?

Ρώτησα για το pvc και το χρεώνουν 15 ευρώ το μέτρο δηλαδή θέλω περίπου ένα 50ρικο.
Πολλά μου φαίνονται,τι λέτε?

Δεν ξέρω λεπτομέρειες μόνο ότι το χρησιμοποιούν για να φτιάξουν πανό διαφημιστικά.
Νομίζω όμως ότι με 50 ευρώ αγοράζω έτοιμο χειροκίνητο πανί.

Το θέμα με το σεντόνι είναι ότι θα πρέπει να το τεντώσεις και να το προσαρμόσεις κάπου. Επίσης επειδή περνάει φώς από μέσα είναι πιθανό να βλέπεις αυτό που είναι πίσω στην εικόνα και θα χρειαστεί μαύρο ύφασμα από πίσω. Αν έχεις πρόχειρο κάτι δεν χάνεις να δοκιμάσεις και να δείς το αποτέλεσμα.

blackout είναι ύφασμα συσκότισης που δεν αφήνει το φώς να περάσει από την πίσω μεριά. Θα το βρείς σε καταστήματα με κουρτίνες.

Γυψοσανίδα σε παίρνει να ανεβάσεις και να στερεώσεις στην ταράτσα??? Αν δεν κάνω λάθος έχει 2.5 - 3 ευρώ το τετραγωνικό. Την περνάς 2 χέρια λευκό ή γκρί χρώμα και είσαι έτοιμος.

Γιατί δεν αγοράζεις ένα πανί με τρίποδο? Το κόστος δεν είναι πολύ μεγάλο και μπορείς να βρεις σε διάφορες διαστάσεις. Και το χειμώνα το μαζευεις εύκολα. Το μόνο πρόβλημα είναι αν φυσάει αλλά το ίδιο πρόβλημα θα έχεις και με το σεντόνι.