Βοήθεια για θέση πανιού

apextos

Established Member
6 February 2008
221
Γειά και πάλι.

Εχω ένα προβληματισμό, να μου πείτε αφού μπήκες στο φόρουμ όλα τέτοια θα έχεις απο δω και πέρα αλλά ας είναι.

Υψος σπιτιού 2.70. Το πανί θα πέφτει μπροστά από την TV και η απόσταση θέασης 3.5 μ ο προβολέας EPSON TW2000.

Η απόσταση που έβαλα την TV απο το πάτωμα είναι 90cm και με καλύπτει, αν το πανί απο το πάτωμα σταματήσει στο 1.07 θα είναι κουραστικό αντί να κατέβει και αυτό τόσο ( δηλ 17cm ) ποιό κάτω ? ή ακόμα χαμηλότερα ?

Ζητάω την γνώμη σας απο εμπειρία γιατί αν κατασταλάξω να πάει ποιό κάτω θα πρέπει να αλλάξω ένα ζευγάρι ηχείων Audio Spectrum Artemis με άλλα ποιό χαμηλά.

Οσοι απο εσάς είσασταν στο συγκριτικό πού κάνατε στην ΗχοΕκφραση η οθόνη εκεί είναι σ' αυτο το ύψος ( 1.10 ). Βέβαια έχει πολυθρόνες σινεμά και όχι καναπέ και εγώ είδα σε μία επίσκεψη πολύ λίγο.

Ενας πρακτικος κανονας που συνηθως χρησιμοποιουμε λεει οτι οι υποτιτλοι πρεπει να ειναι περιπου στο υψος των ματιων μας.....

apexte na sou po k ego tin gnomi mou.
1. Min allakseis ta ixeia logo ipsous panioy. Ta sygkekrimena einai poly kala.
2. Kane dokimi me to pani. To profanes tha einai oti otan katebei stoys 90 cm tha einai kai pio ksekourasto....

Ενας πρακτικος κανονας που συνηθως χρησιμοποιουμε λεει οτι οι υποτιτλοι πρεπει να ειναι περιπου στο υψος των ματιων μας.....
Σωστός!!! Δηλαδή 70-80 max από το έδαφος

Παιδιά ευχαριστώ.

Θα δοκιμάσω με πανί τι βολεύει και μετά θα δω τι κάνω με ηχεία. Αρκεί να μπορέσω να τα δοκιμάσω σύντομα.